Arama
Arama Sonuçları
Başkan Doğan, saha çalışmalarını inceledi
Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, birimleri ziyaret ederek; başlayan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Doğan, ‘’Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için gereken adımları atmaya kararlıyız’’ dedi.
Sultanlar ve Kaplanlar şampiyon oldu
THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı. Başkan Kaplan şampiyon sporcuları kutlayarak yeni rotanın Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etti.
Belediye Başkanı makam koltuğunu öğrencilere devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında okul idarecileri ile birlikte Belediye Başkanı Ali Doğan'ı ziyaret eden 4. Sınıf öğrencisi Ece Dikici, makam koltuğuna oturdu.
NTO başkanlarından bayram mesajı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Çocuklara özel Ramazan etkinlikleri
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında il ve ilçelerde Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterileri, Oruç Kuşu Masalları etkinlikleri düzenliyor.
Genç girişimciler toplantısı yapıldı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu, 2024 yılının ilk İl Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Minik eller fidan dikti
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Yerleşkesine Nizip Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından fidan dikildi.
Gaziantep'e yeni müzeler kazandırılacak
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, turizm potansiyelini arttırmak ve kültürünü koruyarak geleceğe aktarmak için yeni müzeleri şehre kazandıracak.
Vergi Dairesinden NTO’ya Ziyaret
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürleri Mithat Önalan, Ali Cibik ve Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kılıç 35. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.
KOBİ'lere dijital dönüşüm konferansı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde, Gaziantep Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen ‘Akıllı KOBİ Gaziantep Dijital Dönüşüm Konferansı 21 Şubat tarihinde yoğun katılım ile gerçekleştirildi.
Kadın girişimciler Nizip'te
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Üyesi Melike Yüksel, TOBB Gaziantep İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi ve icra kurulu üyeleri ile birlikte Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.
HÜDA PAR başkan adaylarını açıkladı
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katıldığı ve halkın da yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısında, HÜDA PAR’ın Gaziantep Büyükşehir Belediye ve ilçe belediye başkan adayları belli oldu.
Atıksu arıtma tesisini Bakan açtı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Nizip İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla açıldı.
Genç girişimcilerden Nizip'e ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.
NTO başkanlarından Yeni Yıl Mesajı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Çiftçiler köylerde bilgilendiriliyor
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GİZ) iş birliğinde yürütülen proje kapsamında, Gaziantep’te çiftçilere yönelik gerçekleştirilen ‘Çiftçi Bilgilendirme’ toplantısının ikincisi düzenlendi.
Kurtuluş panelleri başladı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, milli bilincin güçlenmesini sağlamak için Antep Savunması’nda öne çıkan şahsiyetler, hukuksal süreç ve sosyolojik yapı hakkında öğrencilere ilçelerde paneller düzenliyor.
Fıstık Kent’te yaşam başlıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip ilçesinde yeni kentleşme modeli ile kurulan yerleşim alanlarında incelemelerde bulundu.
Nizip ihracatını artırıyor
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, TRT Çukurova Radyosu’nun Hayatın İçinden canlı yayın programına katılarak Nizip'in ihracat başarısını anlattı.
400 öğretmene bisikletleri dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip ilçesinde görev yapan öğretmenlere 400 adet bisiklet dağıtıldı.
İnsan hakları ve adalet konferansı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulunda 'İnsan Hakları, Hukukun Üstünlüğü ve Adalet' konulu konferans gerçekleştirildi.
Kurtuluş Panelleri düzenleniyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş., Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Uluslararası Kültür ve Dil Araştırmaları iş birliğinde şehir merkezi ve çevre ilçelerde “Kurtuluş Panelleri" düzenlenecek.
Muhasebecilerden Nizip'e ziyaret
Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hakan Özseven, Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.
GTB Akademiden girişimcilik eğitimi
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Akademi tarafından, hangi fikirlerin girişime dönüşebileceği ve izlenmesi gereken yol haritaları hakkında ‘Girişimcilik Eğitimi’ düzenlendi.
Nizip ihracatta hedef büyüttü
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt Nizip’in ihracat rakamlarını değerlendirdi.
Zeugma, Unesco yolunda
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Zeugma Arkeolojik Sit Alanı’nın UNESCO Dünya Miras Listesi’ne girmesi için çalışma başlatıldı.
NTO'da enflasyon muhasebesi anlatıldı
Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Nizip Temsilciliği ve Nizip Ticaret Odası (NTO) işbirliği ile Enflasyon Muhasebesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Bakanlar, mazot ve tohum dağıtımına katıldı
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun katılımlarıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik indirimli mazot desteği ve tohum dağıtım töreni düzenlendi.
Üniversiteliler, zeytinyağı fabrikasını inceledi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Nizip Çapanoğulları Zeytinyağı Fabrikası’nı ziyaret etti.
Atatürk, saygı ve rahmetle anıldı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85.yılı nedeniyle Gaziantep Üniversitesi’nde (GAÜN) Anma Programı düzenlendi.