Arama
Arama Sonuçları
Fahiş fiyat tanımı netleştirilmeli
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) nisan ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
38 bin 311 genç Çanakkale yolcusu
Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı.
GTO Başkanlarından bayram mesajı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Ramazan Bayramı’nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.
Şehitkamil belediyesi bayramda 7/24 mesaide
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, bayram tatili boyunca hizmette herhangi bir aksama yaşanmaması için 7/24 mesai başında olacaklarını söyledi.
GGC'den bayram mesajı
GGC Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, bayramların toplumsal dayanışmayı en üst düzeye çıkaran önemli günler olduğunu belirterek, cemiyet üyeleri ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.
Canpolat'tan bayram mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ramazan Bayramı tüm Müslümanlar için bir ay süren oruç tutmanın maneviyata sarılmanın neticesi olarak Allah'ın bize mükafatıdır" ifadelerini kullandı.
Camiler gül suyu ile temizlendi
Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesinde camileri gül suyuyla donatıyor.
Tahmazoğlu, bayramı kutladı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
GTB başkanlarından bayram mesajı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
NTO başkanlarından bayram mesajı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Fatma Şahin'den bayram mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Gıda denetimleri sıklaştı
İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan, Ramazan ayı boyunca Gaziantep yapılan denetimlere ek olarak, Ramazan Bayramı öncesi gıda işletmelerine yönelik denetimlerini de attırdıklarını ifade etti.
Bayram kalbinize ağır gelmesin
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, bayramda yanlış beslenmenin kalp damar sağlığını etkileyebileceğine dikkat çekerek, kalp hastalarını bu konuda uyardı.
Üniverdi'den, Ramazan Bayramı mesajı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın manevi huzurunun yaşandığını belirterek, bu müstesna günlerin tüm dünyada daha güzel günlere vesile olması temennisinde bulundu.
GTO başkanlarından bayram mesajı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Ramazan Bayramı’nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.
Bayram sonrası besin tüketimine dikkat
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. Ece Erözgür, Ramazan ayı sonrası yeterli ve dengeli beslenmenin önem taşıdığını söyledi.
Evde bakım hizmeti ile yüzler gülüyor
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi 576 hanede devam eden Evde Bakım Hizmeti ile yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar yalnız bırakılmıyor.
Mehmet Çıkmaz’dan bayram mesajı
Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Zeynal Abidin Kaplan’dan bayramı mesajı
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.
Kadooğlu’ndan bayram mesajı
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Fikret Kileci'den bayram mesajı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.
Şimşek’ten bayram mesajı
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.
Rektör Dağlı'dan bayram mesajı
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Mazbata töreninde gözyaşlarına hâkim olamadı
Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz, mazbata töreninde duygusal dakikalar yaşadı. Başkan Avukat Yılmaz, “Bu gurur, hepinizin" dedi.
Fatma Şahin'den Kadir Gecesi mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Tahmazoğlu, Kadir Gecesini kutladı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni kutladı.
Bayram öncesi sıkı denetim
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi kuruyemiş ve şekerleme satan işyerlerine yönelik yaptığı denetimde vatandaşların mağdur olmaması için hijyen, son kullanma tarihi ve fiyat kontrollerini sağladı.
Vatandaşlar iftar sofrasında buluşuyor
Haliliye Belediyesi’nin Ramazanın birlik ve beraberlik ruhunu yaşatarak, her gün düzenlediği İftar Sofrasında vatandaşlar bir araya gelmeye devam ediyor.
Ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Yetim ve anneleri ile iftar
Yetim çocuklar ve anneleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Bu veballi işi, dualı şekilde devam ettirmek istiyoruz. İnşallah sizlerin duasıyla bu görevi yeniden aldıktan sonra daha güzel projelerle hep birlikte olacağıma söz veriyorum" dedi.