Arama
Arama Sonuçları
Rumkalede köylüler turizmci oldu
Türkiye’nin saklı cennetlerinden, çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış Rumkale, baharın gelişiyle yine kıpır kıpır, yine turistik geziler arasında ziyaretçilerin ilk tercih ettiği gözde mekanlar arasında.
Yeşil-Siyahlı ekip 3 puanla başladı
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2023-2024 sezonunda Gaziantep Süper Amatör Lig’deki ilk sınavından galibiyetle ayrıldı.
Rumkale için seferberlik
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, depremlerden hasar alan Fırat’ın incisi Rumkale için çalışmaların ve tesisleşmenin başlayacağını söyledi.
Yetim çocuklar, kültürel ve sanatsal etkinliklere doyacak
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hz. Amine Yetim Koordinasyon Merkezi, çocuklar için düzenlenen yaz okulları programı ile tatil dönemini etkinliklerle geçirecek.
Rumkale’de yaz sezonu açıldı!
Gaziantep’teki saklı cennet Rumkale, eşsiz manzarası ve kültürel gezileriyle yaz sezonunu dolu dolu geçirecek.
Hediye dağıtan uygulama beğenildi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin ihtiyaçları ve taleplerine cevap veren, birçok avantaj ve ödüllerin bulunduğu “Genç Gaziantep Mobil Uygulaması” 2022 yılında 300 bin indirme ile sevilen uygulamalar arasına girdi.
Güneş tutulması Rumkale’de gözlendi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Tutulma Avcıları iş birliğinde bu yıl ikinci kez meydana gelen parçalı güneş tutulmasını Gazi şehirliler, Rumkale’de ilgiyle gözlemledi.
Parçalı güneş tutulması Rumkale’de ilgiyle gözlemledi
2027 yılına kadar Türkiye’den görülebilecek son güneş tutulmasına Gaziantepli yüzlerce vatandaş, Fırat’ın incisi Rumkale Cam Terası’nda teleskoplar ve özel filtre
Güneş tutulması Rumkale’de gözlemlenecek
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Tutulma Avcıları iş birliğinde düzenlenecek etkinlikle, 25 Ekim’de yaşanacak parçalı güneş tutulması Fırat’ın incisi Rumkale’de gözlemlenecek.
Festivalde dereceye girenlere ödül
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve bu yıl 5’incisi düzenlenen Rumkale Su Sporları Festivali’nin yarışma sonuçları belli oldu. Fırat’ın incisi Rumkale’de gerçekleşen festivalde derece alanlar ödüllendirildi.
Sanko Okulları festivalde 5 derece aldı
SANKO Okulları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “UluslararasıRumkale Su Sporları Festivali"nden beş derece ile döndü.
1350 sporcu Fırat’ta kıyasıya yarıştı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Fırat’ın incisi Rumkale’de bu yıl 5’incisi düzenlediği Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali yarışmalar ve gösterilerle başladı.
Rumkale su sporları festivali başlıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 5’inci Uluslararası “Rumkale Su Sporları Festivali" için geri sayım başladı.
Fatma Şahin'den, Karapınar Gölüne inceleme
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yavuzeli ilçesindeki Karapınar Gölü ve çevresinde yapılacak rekreasyon çalışması, su yönetimi ve tarımsal sulama projesi için incelemelerde bulundu. 
GastroAntep festivali tanıtıldı
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) için İstanbul’da ulusal basın temsilcilerinin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.
Maratona geri sayım
Yarışma, “Rumkale ve Fırat" ile “Fıstık" temalı fotoğraflar olmak üzere iki kategoride yapılacak.
Bayramda 280 bin ziyaretçi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Yaban Hayatı Koruma Parkı, Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi’nde açılan NASA "Space Adventure" Uzay Sergisi ve müzeleri 4 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca yaklaşık 280 bin kişi ziyaret etti
Kütüphane Haftası etkinliklerle kutlandı
Kütüphane Haftası, SANKO Üniversitesi’nde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Gaziantep, üniversite okumak için ideal şehir
SANKO Üniversitesi akademisyenleri Gaziantep’in Yavuzeli ve Araban İlçelerinde düzenlenen iki ayrı etkinlikte üniversite adayları ve eğitimcilerle bir araya geldi.
Haluk Levent coşturdu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) düzenlediği konserde Anadolu rock müziğinin efsane ismi Haluk Levent, Gazi şehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı
Gazeteciler, tiyatroda buluştu
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin üyelerine yönelik sosyal sorumluluk projeleri aralıksız devam ediyor.
Öğretmenlere teşekkür etti
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okullarda öğretmenlerle buluştu.
Öğrencilerin internet sorunu çözüldü
Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Şehitkamil Yurdu’ndaki kız öğrencilerin internet sıkıntısına kökten çözüm getirildiğini açıkladı.
Rumkale cam terası fark yaratacak
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Rumkale Cam Terası’nın olağanüstü doğal güzelliğiyle Türkiye’deki örneklerine göre fark yaratacağını söyledi.
Adam Voleybol Rumkale’de stres attı
Hedefini bu sezon şampiyonluk olarak belirleyen Adam Voleybol, yoğun geçen yeni sezon hazırlıklarına kısa bir mola vererek, tarihi Rumkale’yi gezerek stres attı.
Su sporlarının kalbi Rumkale’de attı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4’üncü Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali’nde yapılan yarışmalar sonuçlandı. Rumkale’nin eşsiz manzarasında gerçekleşen festivalde dereceye girenler ödüllendirildi.
Fırat'ta büyüleyen festival
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4’üncü Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali başladı.
Gazi Kültür A.Ş.'nin faaliyetleri tanıtılacak
GAZİ KÜLTÜR A.Ş. tarafından Gaziantep’in destansı mücadelesinin yüzüncü yılında gerçekleştirdiği yayıncılık faaliyetleri ile kültür sanat çalışmalarının tanıtımı yapılacak.
Bakan Varank, Gaziantep’in fahri hemşehrisi oldu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji şehri Gaziantep’e verdiği destek ve katkılardan dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a “Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı" verildi.
Festivaller iptal edilsin
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan festivallerin iptal edilerek, bütçelerin afet bölgelerine aktarılması önerisinde bulundu.