Arama
Arama Sonuçları
Üniversite ile Tugay arasında eğitim protokolü
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.
GSO’da 'Savunma sanayii lojistik malzeme yerlileştirme' toplantısı
“Savunma Sanayii Lojistik Malzeme Yerlileştirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Gaziler onuruna yemek
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gaziantep Valiliği tarafından Gaziler onuruna bir yemek organizasyonu düzenlendi.
Tugay arazisi yargıya taşındı
İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, imar değişikliği ile bölgenin yapılaşmaya açılmak istendiğini söyledi.
Gaziantep protokolü bayramlaştı
Gaziantep Valisi Davut Gül, Kurban Bayramı öncesi kamu kurum/kuruluşlarında görev yapan kurum müdürleri ve valilik personeliyle bayramlaştı.
Skolyoz tedavisinde güncel yaklaşımlar paneli
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından, “Skolyoz Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar" paneli düzenlendi.
Öğrenci Meclisinden Sanko Üniversitesi’ne ziyaret
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rektör Dağlı üniversiteyi ziyaret eden Gazişehir Öğrenci Meclisi üyelerine yaşamlarında mutlu olmaları için yeteneklerini kullanabilecekleri meslekleri seçmeleri önerisinde bulundu.
Sanko Üniversitesi akademisyenleri Adıyaman’da
SANKO Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, “Üniversitemizde bütün öğrencilerimizle birebir ilgilenebiliyoruz. Bu da öğrencilerin iyi yetişmesinde çok önemli bir ayrıcalık" dedi.
Sanko Üniversitesi Adıyaman’da kariyer günü düzenleyecek
SANKO Üniversitesi akademisyenleri, “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde" konulu kariyer günü kapsamında Adıyaman’da eğitimciler ve öğrencilerle bir araya gelecek.
Gazi ve şehit aileleri ile buluştular
Vali Davut Gül, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle gazi ve şehit ailelerinin onuruna düzenlenen programda ailelerle bir araya geldi.
Gaziantep'in Gazi oluşunun 101. yılı kutlandı
Antep’e "Gazi"lik unvanı verilişinin 101. yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda tören düzenlendi.
Atatürk, törenlerle anıldı
Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. sene-i devriyesinde gerçekleşen anma töreni, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.
DEVA'dan bir günde iki etkinlik
DEVA Partisi Gaziantep İl Teşkilatı bir günde iki etkinlik yaptı.
Kuş çarptı, uçak acil iniş yaptı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesinin Gaziantep'teki ziyaretlerinin ardından bindikleri uçağa kus çarpması sonucu camının çatlaması nedeniyle Adana'ya acil iniş yapıldı.
Gaziantep-Macaristan işbirliği fırsatları
Gaziantep Ticaret Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren GTO Dış Ticaret İstihbarat Merkezi organizasyonunda "Macaristan-Gaziantep Arasında İş Birliği Fırsatları" konulu webinar gerçekleştirildi.
Şahin imar dedikodularına cevap verdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın bulunduğu arazide imara açılacak alanın kırmızı sınırla belirlenen alan olduğunu Dülük'ten tek bir ağaç kesilmeyeceğini ve Kent Ormanı olacağını söyledi.
Gaziantep kahramanını unutmadı
Son nefesini verene kadar düşman ateşine karşılık veren ve 28 Mart 1920'de Elmalı Köprüsü'nde şehit edilen Antep Savunması'nın unutulmaz kahramanı Şahin Bey'i şehadetinin 101. yılında mezarı başında saygı, minnet ve rahmetle yad edildi.
Şahinbey'in anıları müzede yaşatılacak
Şehit Şahinbey şehit edilişinin 101 yılında minnetle anılırken, Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilen ve Şahinbey’i anlatan Şehit Şahinbey Müze Evi’nin açılışı da gerçekleştirildi.
8 Şehit ailesi ve 4 Gaziye berat töreni
Gaziantep’te, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106'ncı Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü programı kapsamında Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni düzenlendi.
Şehit ve gazilere en güzel hizmet
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, şehit yakınları ve gazilerin yararlanabileceği Şehit Gazi Evini, ilçeye kazandırdı. Başkan Canpolat, tüm şehit yakınları ve gazileri de bu güzel hizmetten yararlanmak üzere Şanlıurfa’ya davet etti.
Şehit ailelerine ziyaret
 Gaziantep Valisi Davut Gül, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle şehit ailesini ziyaret etti.
Maçın hakemi belli oldu
Gaziantep Futbol Kulübü'nün cumartesi günü karşı karşıya geleceği Malatyaspor maçındü Mert Güzenge düdük çalacak.
Şehitlerimizi son yolculuğuna uğurladık
Gara bölgesinde PKK terör örgütü tarafından haince şehit edilen Piyade Er Müslüm Altıntaş ve Tank Er Adil Kabaklı Gaziantep'te son yolculuklarına uğurlandı.
Şehit cenazesi memleketine uğurlandı
El-Bab’ta el yapımı patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Süleyman Demirel, Gaziantep Havalimanında düzenlenen törenin ardından memleketi Afyonkarahisar'a uğurlandı.
Büyükekşi'den ağır eleştiri
BB Erzurumspor maçının uzatma anlarında verilen penaltıyı hayal kırıklığı olarak değerlendiren Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi , adalet çağrısını bir kez daha yineledi. Büyakeşki, takımın liderliğinin engellendiğini söyledi
Gaziantep FK liderliği son dakikada kaçırdı : 1-1
Süper Lig'in 16. haftasında heyecan başladı. Gaziantep FK deplasmanda BB Eruzumspor'un konuğu oldu. Mücadele 1-1'lik skorla sona ererken, konuk ekip Gaziantep FK son saniyelerde yediği penaltı golü liderlik fırsatını kaçırdı.
Gaziantep FK- Erzurumspor maçının hakemi belli oldu
BB Erzurumspor-Gaziantep FK maçının hakemleri belli oldu. Maçı son zamanlarda popülerliği artan Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.
100 yıllık mücadele ruhu Panaroma Müzesi ile tekrar hayat buldu
Antep Savunması’nın her anını ortaya koyan ve uzun yıllardır hayali kurulan 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi mücadelenin 100. yılında ziyarete açıldı. Müze yetişkin ziyaretçilere ilk 3 ay ücretsiz olacak.
Şehitkamil'in ve Gaziantep'in kahramanlık simgeleri törenle anıldı
ŞEHİT KAMİL VE ANNESİ İLE ÖZDEMİR BEY, TÖRENDE ŞÜKRANLA ANILDI -MEYDANDA VE MEZAR BAŞINDA PROGRAM DÜZENLENDİ 25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluş’unun 99. yıl dönümünde Gaziantep Savunmasının sembol kahramanlarından Şehit
Tugay komutanından Kilis'e ziyaret
Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma Kilis'e giderek Kilis Valisi Recep Soytürk'ü makamında ziyaret edildi.