Arama
Arama Sonuçları
Çocuklar trafik bilinciyle yetişiyor
Haliliye Belediyesi, minyatür bir şehrin canlandırıldığı Çocuk Trafik Eğitim Parkında düzenlenen eğitimler ile miniklere trafik ışıklarını, levhalarını ve kurallarını öğretmeye devam ediyor.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
Başkan Canpolat, bir kez daha mazbatasını aldı
31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Haliliye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Canpolat mazbatasını aldı.
İhracatçılar daima büyümeyi hedefliyor
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci “Riskleri fırsata çevirme yeteneğimizin marifetiyle son yıllardaki bütün küresel ve bölgesel çalkantılara rağmen sürdürülebilir ihracatı önceleyerek daima büyümeyi hedefleyen ihracat politikamızdan taviz vermiyoruz" dedi.
Haliliye için 14 yeni proje ve eser
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ortak canlı yayın ile yeni dönemde hayata geçireceği hizmet ve eserleri kamuoyuyla paylaştı. Başkan Canpolat, açıkladığı 14 proje ve eser ile Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edeceğini gösterdi.
Canpolat: Sözümüzün eriyiz
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Pazar günü kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.
Hizmet ile gönüllere giriyoruz
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahalle gezileri kapsamında Göktepe ve Kalecik Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “Biz hizmet ile ayakta duruyoruz, hizmet ile gönüllere giriyoruz. Urfa’da eser üstüne eser bıraktık, eser bıraka bıraka yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Canpolat'a esnaftan tam destek
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Sebze ve Meyve Halinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaftan tam destek gören Başkan Canpolat, “Her zaman olduğu gibi projelerimizi bir bir hizmete sunacağız" ifadelerini kullandı.
Canpolat, kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ilçeye kazandırdığı eserlerin toplu açılış töreni gerçekleşti. Coşkulu törende konuşan Başkan Canpolat, “Bizi biz yapan, size hizmet etmek. Bizi biz yapan değer, sizlerin dertleri ile hemhal olmak, mahallemizin dertleriyle hemhal olmak, bir olmak, beraber olmak" dedi.
Belkıs tesisi ile büyük tasarruf
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapılacak Belkıs İçme Suyu Arıtma Tesisi, hem 1.3 Milyar TL tasarruf sağlayacak hem de çevresine yapılan sosyal donatılarıyla halka hizmet verecek.
Haliliye Belediyesi’nden coşkulu açılış töreni
Haliliye Belediyesi’nin katkılarıyla hizmete sunulan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Culha Atölyesi ve Ekmek Üretim Tesisinin resmi açılışı gerçekleşti.
Kupa ve madalyalara doymuyorlar
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları farklı branşlarda elde ettiği başarılarla kentin madalya ve kupa sayısını artırmaya devam ediyor.
Gazze'ye 5 TIR insani yardım
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi katkısıyla ve koordinasyonunda hazırlanan 5 tır insani yardım malzemesi Filistin’in Gazze şehri için yola çıktı.
İşçilere yüzde 110 zam
Haliliye Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesiyle işçilere yüzde 110 oranında zam yapıldı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, zam oranının tüm işçilere hayırlı olması temennisinde bulundu.
İhracatçılar başarısını kutluyor
Şubat ayı ihracat rakamları Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe’nin katılımları ile Adıyaman’da açıklandı.
Canpolat: Durmadan yorulmadan çalışıyoruz
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim irtibat bürosunda yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Başkan Canpolat, şehrin her köşesinde bir eser bırakmanın mutluluğu yaşadığını belirterek, “Haliliye'de 5 yıl boyunca durmadan yorulmadan çalışmaya gayret ettik. Ama gücümüzü sizden aldık" dedi.
Çölyak hastalarına glutensiz ekmek
Haliliye Belediyesi, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında günlük olarak PKU’lu ve çölyaklı vatandaşlara yönelik glutensiz ekmek üretimini sürdürüyor. Glutensiz Ekmek Fırınından günlük olarak çıkan ekmekler, vatandaşlara dağıtılıyor.
Haliliye kırsalında üstyapı çalışmaları sürüyor
Haliliye Belediyesi, şiddetli sağanaktan etkilenen kırsal mahallelerdeki üstyapı onarım çalışmalarını devam ettiriyor. Ulaşımın kolaylaşması için stabilize malzeme döküm çalışmalarını sürdüren ekipler, okul bahçelerinde de temizlik çalışmalarını devam ettiriyor.
Tarım Fuarı kapılarını açıyor
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın himayesinde, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Gaziantep Ziraat Odası’nın destekleri ile Akort Fuarcılık tarafından organize edilen, Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nın (GAPTARIM) 14'üncüsü 21-24 Şubat 2024 tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) düzenlenecek.
Culha, dünyaya tanıtılacak
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle Coğrafi İşaret Belgesi alınan Culhacılık, kurulan atölyelerde geliştiriliyor. Ustalar tarafından yaşatılan geleneksel el sanatı olan culhanın Türkiye’de ve Dünya’da tanıtılması hedefleniyor.
Hep birlikte hizmet etmeye gayret edeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.
Üstyapı için tüm ekipler sahada
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını devam ettiriyor.
2023 yılı ihracat rakamları açıklandı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı.
Kaynaklar daha verimli kullanılıyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın tasarruftan yana projeleriyle hayata geçirilen Atölyeler ile Belediye kaynakları daha verimli kullanılıyor.
Başkan Canpolat ile Haliliye Belediyesi üretime devam ediyor
Haliliye Belediyesi’nin şehre kazandırdığı kamelya, bank ve piknik masalarının üretimi hızla sürüyor.
4 bin çocuğa trafik bilinci aşılandı
Çocuk Trafik Eğitim Parkı öğrencilerin öğrendiği ve eğlendiği adres olmaya devam ediyor.
Yeşil Gelecek için 10 bin ağaç
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve yerel ortakları, 19 şehirde yaklaşık 170.000 ağacın dikilmesini hedefleyen büyük çaplı bir ağaçlandırma kampanyasını hayata geçirdi.
6 bin 233 ağaç kesilmekten kurtarıldı
Şanlıurfa’nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın hayata geçirdiği Sıfır Atık Projeleriyle toplanan atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor.
Nizip ihracatını artırıyor
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, TRT Çukurova Radyosu’nun Hayatın İçinden canlı yayın programına katılarak Nizip'in ihracat başarısını anlattı.
Moda Gaziantep Fuarı açıldı
Moda Gaziantep Fuarı, 19 Aralık 2023 tarihinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenle kapılarını açtı.