Arama
Arama Sonuçları
Başkan Şahin, çocuklarla sergiyi gezdi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Öncü Bir Fotoğrafçı Medine Müdafii Fahreddin Paşa Sergisi’ni Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin çocuklarla beraber gezdi.
Yarım asırlık aşk hikayesi
Gaziantep’te ikamet eden Ahmet Kılavuz (82), 57 yıllık eşi Sabiha Kılavuz’a (79) ileri seviye alzaymır teşhisi konmasının ardından onu bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hastalığı yavaşlatmak ve sosyalleşmek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Moral Evi’ne giden çift, hem tedavi oluyor hem de o eski güzel günlerini merkezde yeniden yaşıyor.
Kileci'den 18 Mart mesajı
Kileci “Milletimizin azmi ve kahramanlığı, dönemin en büyük güçlerine; inancın ve birlikte başarmanın ne demek olduğunu göstermiştir" dedi.
NTO Başkanları 18 Mart'ı kutladı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kılıç’tan 8 Mart mesajı
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Prof. Dr. Tahir Özer, Medical Point’te
Kalitesi 9 defa tescillenen Medical Point Gaziantep Hastanesi akademisyenlerden oluşan uzman kadrosunu genişletmeye devam ediyor.
HÜDA PAR başkan adaylarını açıkladı
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katıldığı ve halkın da yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısında, HÜDA PAR’ın Gaziantep Büyükşehir Belediye ve ilçe belediye başkan adayları belli oldu.
45 milyonluk yem desteği
Tarım ve hayvancılık projeleri ile çiftçi ve hayvan yetiştiricilerinin yüzünü güldüren Şahinbey Belediyesi, 7 Milyon kilogram daha yem dağıtımı ile desteklerini devam ettiriyor.
Üniversitede teröre lanet yürüyüşü
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri ve akademisyenleri, terörü kınamak amacıyla bir araya gelerek 'Teröre Lanet Yürüyüşü' düzenledi.
Türkiye Kooperatifler Fuarı açıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı Gaziantep’te kapılarını ziyaretçilerine açtı.
'Antep Savunması' söyleşisine ilgi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla “Üç Aferin Antep Savunması" adlı söyleşi programı düzenledi.
Gaziantep'te Kurtuluş coşkusu
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ nda tören düzenlendi.
Sanko'da 'Paşalar-Kuvayi Milliye' sergisi
Ressam Kemal Kara, Gaziantep’in Kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla Nesilden Nesile Aktarım Temalı “Paşalar-Kuvayi Milliye' resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde açtı.
Kaplan'dan 25 Aralık mesajı
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Kadooğlu'ndan 25 Aralık mesajı
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat ve Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Fadıloğlu'ndan 25 Aralık mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.
Fatma Şahin'den 25 Aralık mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kurtuluş panelleri başladı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, milli bilincin güçlenmesini sağlamak için Antep Savunması’nda öne çıkan şahsiyetler, hukuksal süreç ve sosyolojik yapı hakkında öğrencilere ilçelerde paneller düzenliyor.
Gaziantep kültürüne 2 kitap
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İki Fransız Komutanın Gözüyle Kuşatmadan Savunmaya Ayıntap Harbi isimli eserin 2 farklı kitabını basın toplantısında tanıttı.
GAFSHOES 35. kez kapılarını açıyor
35. GAFSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı, 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 14.00’da Ortadoğu Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak.
GTB başkanlarından 10 Kasım mesajı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.
Kileci'den 10 Kasım mesajı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı paylaştı.
Kaplan'dan 10 Kasım mesajı
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Kileci'den 10 Kasım mesajı
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
GSO’da 'Savunma sanayii lojistik malzeme yerlileştirme' toplantısı
“Savunma Sanayii Lojistik Malzeme Yerlileştirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Kileci'den 29 Ekim mesajı
TİM Başkanvekili ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayıp “Cumhuriyet’in yeni yüzyılına çok daha güçlü çok daha özgüvenli çok daha umutlu giriyoruz" dedi.
Acar'dan 29 Ekim mesajı
Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Efsane geminin romanı yazıldı
‘Rüsumat – Kurtuluşun Hayalet Gemisi’ romanı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı anısına 29 Ekim’de okurla buluşacak.
Fadıloğlu, gazileri ziyaret etti
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “19 Eylül Gaziler Günü" etkinlikleri kapsamında gazi ziyareti gerçekleştirdi.
Şehit yakınları ile gaziler unutulmadı
19 Eylül Gaziler Günü'nün 102'inci yılı olması nedeniyle bir anma programı düzenlendi.