Arama
Arama Sonuçları
Irak'la ilişkilerde yeni dönem
Güneydoğulu ihracatçılar, bölge ihracatında ilk sırayı alan Irak'ta önemli ziyaret ve temaslarda bulundu. İhracat kısıtlamaları, gümrük kapılarında yaşanan sorunların çözümü ve karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti ile iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başladığına vurgu yapıldı.
NTO TOBB’nin genel kuruluna katıldı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ’nin 80. Genel Kurulu’na katıldı.
Başkan Doğan, saha çalışmalarını inceledi
Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, birimleri ziyaret ederek; başlayan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Doğan, ‘’Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için gereken adımları atmaya kararlıyız’’ dedi.
Depremzede anne-kızın hayali gerçekleşti
Depremde bulundukları bina yıkılan ve enkaz altından saatler sonra kurtarılan anne ve kız, ANKA’da gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla tekrar yürüyebilmenin sevincini yaşadı.
Trikocular sorunlarını konuştu
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Triko Örgü İmalatı Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.
Parklar yaza hazırlanıyor
Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, park ve yeşil alanlarda sürdürdüğü ağaç dikim ve çim biçme çalışmalarıyla parkları yaza hazırlıyor.
Gaziantep Şehir Hastanesi fark yaratıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Gaziantep Şehir Hastanesi, Girişimsel Radyoloji alanında gerçekleştirdiği yenilikçi ve başarılı tedavilerle dikkat çekiyor.
6 milyon anne adayına süt
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıl önce bebeklerin anne karnında sağlıklı gelişimi için başlatılan “Anneye Süt Bebeğe Can" projesi ile 5 milyon 845 bin 380 litre süt anne adaylarına ulaştırıldı.
Yeni hasat sezonu umut veriyor
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Kalp sağlığınızı ihmal etmeyin
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çetin, kalp sağlığı için düzenli doktor kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
Kadooğlu: Finans yönetimine dikkat
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinin 2023 yılı mali genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda konuşan Başkan Celal Kadooğlu, ihracatçılara, “Finans yönetiminizi hassasiyetle yapın" uyarısında bulundu.
İhracatçılar Genel Kurul yaptı
Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) 2023 yılı Olağan Genel Kurulu’nu GAİB hizmet binasında gerçekleştirdi.
Tahmazoğlu, Polis Haftasını kutladı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.
İhracatçılar daima büyümeyi hedefliyor
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci “Riskleri fırsata çevirme yeteneğimizin marifetiyle son yıllardaki bütün küresel ve bölgesel çalkantılara rağmen sürdürülebilir ihracatı önceleyerek daima büyümeyi hedefleyen ihracat politikamızdan taviz vermiyoruz" dedi.
OSB çalışanları için konut müjdesi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için ucuza kira öder gibi ev sahibi olacakları konutlar yapılacak.
Enflasyonla mücadele için bedel ödemeliyiz
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) mart ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis, Disiplin Kurulu ve Meslek Komite üyeleri ile TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin katılımıyla genişletilmiş olarak gerçekleştirildi.
İnşaat mühendislerine yönelik şiddete tepki
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, şantiyelerde mühendislere yönelik şiddet olaylarının son bulması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.
Dev enerji yatırımının ilk bölümü hizmette
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yenilenebilir Enerji Buluşmaları kapsamında 27 Megavatlık Güneş Enerjisi Santrali’nin ilk 11 Megavatlık bölümü düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı
İşçi sağlığı ve iş güvenliği konuşuldu
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi iş birliğinde, “İşyerlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Nasıl Yönetilmeliö konulu toplantı gerçekleştirildi.
Çocuk ve ergenlerde yeme bozukluğuna dikkat
SANKO Üniversitesi Hastanesi Uzm. Psikoloğu Kübra Demirkesen Koçer, yeme bozukluğunun kilo ile ilgisinin bulunmadığını belirterek, “Yeme bozukluğu çocuğun yeme tutum ve davranışındaki bozukluktur" dedi.
Ekonomiye daha fazla odaklanılmalı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Gaziantep bebek kütüphanesi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, açılışı yapılan Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan Bebek Kütüphanesi hakkında “Türkiye’nin pek çok noktasına ilham kaynağı olacak" dedi.
KOBİ'lere yeşil dönüşüm daveti
Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), Yeşil Dönüşüm Mentörlüğü konusunda Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) çözüm ortağı oldu.
Medical Point’te göz tansiyonu ölçümü
Medical Point Gaziantep Hastanesi Dünya Glokom Haftasında Glokom (Göz Tansiyonu) hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile geçtiğimiz günlerde hastane girişinde kurulan stantta etkinlik gerçekleştirdi.
Milli Eğitim Bakanından önemli açılış
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in şehirde eğitim adına yaptıklarını anlatırken çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Biz, böyle heyecanlı başkanlar istiyoruz. Gaziantep, Fatma Başkanın kadrini, kıymetini bilmeli" dedi.
Dünya böbrek günü etkinlikle kutlandı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi tarafından, koordinatörlüğünü GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat’ın yaptığı ‘Dünya Böbrek Günü Herkes İçin Böbrek Sağlığı’ programı GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Oditoryumunda düzenlendi.
Haliliye Belediyesi’nden coşkulu açılış töreni
Haliliye Belediyesi’nin katkılarıyla hizmete sunulan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Culha Atölyesi ve Ekmek Üretim Tesisinin resmi açılışı gerçekleşti.
Kileci'den 14 Mart mesajı
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
40 yaş üstüne göz tansiyonu uyarısı
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Pelin Özyol, 40 yaş üstü kişilerde glokomun (göz tansiyonu) erken tanı ve tedavinin olmadığı durumda kalıcı görme kaybına yol açabileceğini kaydetti.