Arama
Arama Sonuçları
GSO delegeleri TOBB genel kurulunda
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri, TOBB 80. Genel Kurulu’na katıldı.
Güneydoğulu ihracatçılardan Şırnak Valisine ziyaret
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeleri Şırnak'ta Vali Cevdet Atay'ı ve Habur Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti.
İhracatta yeni pazarlar aranıyor
TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Abidin Kaplan ve GAHİB Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.
Irak'la ilişkilerde yeni dönem
Güneydoğulu ihracatçılar, bölge ihracatında ilk sırayı alan Irak'ta önemli ziyaret ve temaslarda bulundu. İhracat kısıtlamaları, gümrük kapılarında yaşanan sorunların çözümü ve karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti ile iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başladığına vurgu yapıldı.
NTO TOBB’nin genel kuruluna katıldı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ’nin 80. Genel Kurulu’na katıldı.
Halı, ekonomide lokomotif sektör
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
GAGİAD yönetiminden GTB'ye ziyaret
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret etti.
Venezuela ihracat heyeti Gaziantep'te
Venezuela La Guaira Eyaleti Valisi José Alejandro Terán ve beraberindeki heyet; Celal Kadooğlu başkanlığındaki Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini GAİB hizmet binasında ziyaret etti.
Hemşirelikte Değerler sempozyumu düzenlendi
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü tarafından “12-18 Mayıs Dünya Hemşirelik Haftası" etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-III" konulu sempozyum düzenlendi.
Trikocular sorunlarını konuştu
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Triko Örgü İmalatı Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.
GAGİAD’tan GSO’ya ziyaret
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
Tahmazoğlu'ndan 1 Mayıs mesajı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Tüm İşçi Kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Yürekten Kutluyorum" dedi.
Fikret Kileci'den 1 Mayıs mesajı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci yayımladığı mesaj ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Kileci mesajında “Emekleriyle ülkemize ve ekonomimize değer katan tüm emekçi kardeşlerimin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günde heyecanlarını paylaşıyorum" dedi.
Halı sektörü Afrika’da büyümeyi hedefliyor
Ticaret Bakanlığının desteği ile Batı Afrika'da yeni pazar arayışlarını sürdüren Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği'nin Sektörel Ticaret Heyeti, Moritanya'daki temaslarının ardından Senegal'e geçti.
Üniversitede 4 yeni program açılıyor
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayağazağa Yerleşkesi'nde düzenlenen Yapay Zeka, Dijitalleşme ve Büyük Veri Toplantısı’nda üniversitelerde yeni bölüm ve programların açılacağını duyurdu.
Girişimcilik kültürüne öncülük ediliyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu’nun (KGK) 2023-2027 dönemi ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Çiftçiye fide dağıtımı devam ediyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fide dağıtımını Yeşilköy Mahallesi’nde devam ettirdi.
Gaziantepli halıcılar Senegal'de
Ticaret Bakanlığının desteği ile Batı Afrika'da yeni pazar arayışlarını sürdüren Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği'nin sektörel ticaret heyeti, Moritanya'daki temaslarının ardından Senegal'e geçti.
Gaziantepli yazarın büyük başarısı
Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu’nun, ilk hikaye kitabı Veda’nın ardından, ilk romanı Verdâ da yayımlandı.
Fahiş fiyat tanımı netleştirilmeli
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) nisan ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Geçici vergide enflasyon düzeltmesi yapılmasın
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda, sanayicilerden gelen talepler doğrultusunda ana gündem maddesi enflasyon muhasebesi olurken, konuya ilişkin olarak; İvedilikle 2024 yılı geçici vergi dönemlerinde enflasyon düzeltmesi yapılmaması hususunda Maliye Bakanlığı’nın yasadan gelen yetkisini kullanması gerektiği ortak görüş olarak dile getirildi.
Gaziantepli halıcıların hedefi Moritanya pazarı
Moritanya'nın başkenti Nuakşot'ya Ticaret Bakanlığı’nın desteği ile Sektörel Ticaret Heyeti düzenleyen Gaziantepli halıcıları Türkiye Moritanya Büyükelçisi Prof. Dr. Burhan Köroğlu yalnız bırakmadı.
6 milyon anne adayına süt
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıl önce bebeklerin anne karnında sağlıklı gelişimi için başlatılan “Anneye Süt Bebeğe Can" projesi ile 5 milyon 845 bin 380 litre süt anne adaylarına ulaştırıldı.
Halı fuarları dinamizm getiriyor
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri yönetim kurulu başkanı Zeynal Abidin Kaplan, fuarların sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu söyledi.
Gaziantep Halı Fuarına hazırlanıyor
Gaziantep Halı Fuarı, 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.
Başkan çiftçilerle birlikte fide dikti
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fideleri çiftçilerle birlikte dikip toprakla buluşturdu.
Yeni hasat sezonu umut veriyor
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Türk İhracatçılar, Singapur yolcusu
Makarna, buğday unu, bitkisel yağlar, bisküvi ve kakaolu mamuller gibi temel gıda ürünleri içeren hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar sektöründe faaliyet gösteren 6 İhracatçı Birliği, 23-26 Nisan tarihleri arasında Türkiye Gıda İhracatçıları markasıyla FHA Food & Beverage Fuarı’nda olacak.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
Haydi Sofra'da 4 çeşit yemek 40 lira
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara daha uygun fiyata yemek imkanı sunduğu Haydi Sofraya hizmet vermeye başladı.