Arama
Arama Sonuçları
Genç doktorlar önlüklerini giydi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi tarafından, Türkçe ve İngilizce Tıp Programları Dönem 3 öğrencileri için GAÜN Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde “Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi.
Engelli çocuklar spora doydu
Haliliye Belediyesinin engellilere yönelik hizmete sunduğu Engelli Çocuk Havuzu, yüzme keyfi yaşayan çocuklarla doldu. Engelliler Haftasında önce yüzen, sonar basketbol oynayan çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı.
Engellilere 715 medikal malzeme dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu iş birliğinde uluslararası yardım kuruluşları desteğiyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında farkındalık oluşturmak için medikal malzeme dağıtım töreni düzenlendi.
Gelin adaylarına en güzel destek
Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Mimar Sinan Gençlik Merkezi’nde kuaförlük eğitimi alan kursiyerler maddi imkânı olmayan gelin adaylarının saçlarını yaparak yeni çiftlerin mutluluklarına ortak oluyorlar.
Erken teşhis hayat kurtarıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık Bakanlığı iş birliğinde toplumun kansere karşı bilinçlenmesi ve tedavide kritik önemde bulunan erken teşhis için kurulan Kanserde Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM), deprem bölgesinde ve şehir genelinde on binlerce Gazi şehirlinin kanser taramasını gerçekleştirdi.
Depremzede otizmli çocuklara nefes olundu
Gaziantep’te 6-9 yaş arası depremzede otizmli çocuklara eğlenceli ve öğretici yanı yüksek çeşitli etkinliklerle nefes olundu.
GAGİAD yönetiminden GTB'ye ziyaret
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret etti.
BESYO VE POMEM öğrencilerinden teşekkür
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen kurs dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
Şahinbey'den öğrencilere sınav desteği
Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini arttırmak için deneme sınavları yapıyor.
Sanko Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete girdi
SANKO Üniversitesi Onkoloji Bölümü, profesyonel kadrosu, teknik ve fiziki alt yapısı güçlendirilerek, Onkoloji Merkezi’ne dönüştürüldü.
Hemşirelikte Değerler sempozyumu düzenlendi
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü tarafından “12-18 Mayıs Dünya Hemşirelik Haftası" etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-III" konulu sempozyum düzenlendi.
Gaziantep'te Eğitim Festivali düzenleniyor
Gaziantep Ticaret Odası (GTO), 26 Mayıs’ta Gaziantep Odeon Performans Sanatları Merkezinde (GO PSM) eğitim festivali düzenliyor!
Trikocular sorunlarını konuştu
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Triko Örgü İmalatı Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.
Güçyetmez'den 1 Mayıs mesajı
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 1 Mayıs dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Eşit, adil ve özgür bir dünyanın müjdecisi, emekçilerin uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs kutlu olsun" dedi.
Gaziantepli yazarın büyük başarısı
Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu’nun, ilk hikaye kitabı Veda’nın ardından, ilk romanı Verdâ da yayımlandı.
Fatma Şahin, koltuğunu çocuklara devretti
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, çocuklara devretti.
Büyük para ödüllü tasarım yarışmasına başvurular başladı
Güneydoğu Anadolu’nun katma değerli tekstil ihracatına katkı sağlamak amacıyla Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 1.95 milyon TL para ödüllü Doku Kumaş Tasarım Yarışması’na başvurular başladı.
GTO başkanlarından 23 Nisan mesajı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıö münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Yeni hasat sezonu umut veriyor
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
1500 karateci Gaziantep'te toplandı
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.
Futbol Okulunda genç yetenekler yetişiyor
Haliliye Belediyesi’nin genç yetenekleri yetiştirdiği Futbol Okulu öğrencilerin hayalleri için koştuğu adres olmaya devam ediyor. Futbolu teknik ve uygulamalı olarak kuralları ile öğrenen gençler, uzman eğitmenler eşliğinde antrenman yapıyor.
Güçyetmez'den 23 Nisan mesajı
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını millet olarak büyük bir coşku, gurur ve sevinçle kutluyoruz" dedi.
Cengiz Şimşek'ten 23 Nisan mesajı
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Çocuklar trafik bilinciyle yetişiyor
Haliliye Belediyesi, minyatür bir şehrin canlandırıldığı Çocuk Trafik Eğitim Parkında düzenlenen eğitimler ile miniklere trafik ışıklarını, levhalarını ve kurallarını öğretmeye devam ediyor.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
Sosyal medya bağımlılığı uyuşturucu kadar tehlikeli
GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, son yıllarda toplumun yarası haline dönüşen sosyal medya bağımlığının madde bağımlılığı kadar tehlikeli olduğuna vurgu yaptı.
Üniversite ile Tugay arasında eğitim protokolü
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.
'Antep işi nakışı' UNESCO adayı
Gönülden geçen duyguların ilmek ilmek işlendiği “Antep İşi Nakışı" 2025 yılında yapılacak 20’inci Somut Olmayan Kültürel Miras Hükümetlerarası Komite Toplantısı’nda değerlendirilmek üzere Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nde (UNESCO) aday gösterildi.
İhracatçılardan yeşil dönüşüm atağı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri bünyesindeki dört birlikten birisi olan Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşüm kapsamındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
Ersin Arslan, dualarla anıldı
17 Nisan 2012 yılında görevi başında bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak hayattan koparılan Dr. Ersin Arslan, katledilişinin 12. yılında isminin verildiği hastanede ve mezarı başında dualarla anıldı.