Arama
Arama Sonuçları
Ressam Sengir, sergisini açtı
Ressam Zehra Sengir, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya tekniğinde yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşların Şarkısında Renkler" temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.
Sanko Okulları’nın yüzmede milli takım gururu
SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi, “Uluslararası 11. Swimming Talent Cup Yüzme Yarışması”nda Milli Takım adına Türkiye’yi temsil ederek hem uluslararası turnuvada hem de Milli Takım 15-16 Yaş Kategorisinde 50 metre Serbest Stilde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Sanko Okulları iki birincilik kazandı
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.
Sanko Okulları öğrencilerinin fırst lego başarısı
Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, First Lego League Explore Turnuvası 10. Sezon Türkiye Festivalinde, Kaşifler Bir Arada ödülü ve Duyarlı Kaşifler ödülünü kazandı.
Sanko öğrencisi Furkan, yüzmede birinci oldu
SANKO Okulları öğrencisi Furkan Nadir Yıldız, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Paletli Yüzme İl Birinciliği Yarışması"nda il birincisi oldu.
Çiftçilere 43 milyon fide
Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine verdiği desteğini artırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi, Kapcağız Köyü’nde 10 milyon fide dağıtımına başladı. Şahinbey Belediyesi’nin çiftçilere vermiş olduğu fide desteği 43.500.000 adeti buldu.
Rumkalede köylüler turizmci oldu
Türkiye’nin saklı cennetlerinden, çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış Rumkale, baharın gelişiyle yine kıpır kıpır, yine turistik geziler arasında ziyaretçilerin ilk tercih ettiği gözde mekanlar arasında.
'Kuşluk Vakti' sergisi açıldı
Ressam Orhan Zafer, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşluk Vakti" temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.
Sanko Okulları öğrencilerinin okçuluk başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Okçuluk İl Yarışları"nda 10 derece elde ederek önemli başarıya imza attı.
Sanko Okulları teniste bölge şampiyonu oldu
SANKO Okulları Genç Kız Tenis Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kort Tenisi Bölge Yarışmasında şampiyon oldu.
OSB çalışanları için konut müjdesi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için ucuza kira öder gibi ev sahibi olacakları konutlar yapılacak.
Sanko Üniversitesi Hastanesi hekim kadrosunu genişletiyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Necip Deniz SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Ressam Ünsal'ın sergisi açıldı
Ressam Ömer Ünsal, tuval ve deri üzerine yağlı boya ve karışık teknikler kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan “At, Primitif ve Deprem" temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.
Fiziki muayenenin önemi ihmal ediliyor
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında “Romatolojik Hastalıklarda Anamnez ve Fizik Muayene Kursu" konulu sempozyum düzenlendi.
Fırat'ın suyu Gaziantep'e gelecek
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni dönemde en büyük hayalinin Fırat’ın suyunu Gaziantep’e getirerek Şahinbeyli çiftçilerin su sıkıntısını ortadan kaldırmak olduğunu ifade etti.
Kadınlar günü coşkuyla kutlandı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) bünyesinde faaliyet gösteren Gaziantep AB Bilgi Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı.
Sanko öğrencilerine AB daveti
SANKO Okulları öğrencileri, Avrupa Birliği ve Avrupa Komisyonu tarafından organize edilen HİSTOLAB (Ulusötesi Tarih Eğitimi ve İş birliği Laboratuvarı) proje yarışmasında Türkiye elemelerini geçerek Fransa’da sergi ve ödül törenine davet edildi.
Borsada destek bilgilendirmeleri anlatıldı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ev sahipliğinde "IPARD Destekleri Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Sanko Okulları öğrencilerinin jimnastik başarısı
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Artistik Jimnastik İl Müsabakası"nda SANKO Okulları Minik Kızlar B Takımı ve Küçük Erkekler Ferdi il birincisi olurken, Küçük Kızlarda il ikincisi, Minik Kızlar A Takımı ise dördüncüsü oldu.
Sanko Okulları’nın 12 projesi TÜBİTAK bölge finallerine gidiyor
SANKO Okulları’nın 33 öğrencisi 12 projeyle “55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması"nda bölge finallerinde yarışmaya hak kazandı.
Gaziantep Turizm Çalıştayı başladı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, gerçekleştirilen Turist Rehberlerinin Bakış Açısıyla Gaziantep Turizm Çalıştayı düzenlenen açılış töreniyle başladı.
Sanko Okulları yüzmede bölge şampiyonu oldu
Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Bölge Müsabakası"nda bölge birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olarak önemli başarıya imza attı.
'Yansımalar' temalı resim sergisi açıldı
Ressam Nurdan Ulutaş, tuval üzerine yağlı boya, sulu boya ve soft pastel tekniğini kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan “Yansımalar" temalı resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverler ile buluşturdu.
Sanko okulları öğrencileri teniste birincisi oldu
SANKO Okulları Genç Kız ve Erkek Tenis Takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Genç Kız ve Erkek İl Tenis Müsabakası"nda birinci oldu.
Sanko öğrencilerinden büyük başarı
SANKO Okulları öğrencileri Uluslararası Science, Technology, Engineering, Mathematics (STEM) Olimpiyatları'nda kodlama kategorisinde dünya ikincisi ve üçüncüsü oldu.
Sanko öğrencilerinin tenis başarısı
SANKO Okulları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Müsabakası"nda il ikincisi oldu.
Sanko öğrencileri bölge ikincisi oldu
SANKO Okulları öğrencileri, First Lego Challenge Turnuvasında bölge ikincisi oldu.
Sanko Okulları’nın milli takım gururu
SANKO Okulları’nın 5 öğrencisi Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Bulgaristan da düzenlenecek yüzme yarışlarına katılacak milli takıma davet edildi.
Ayıntab sergisi açıldı
Ressam Gülümay Çiraz, tuval üzerine karışık teknikler kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan “Ayıntab Bastası" temalı resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverle ile buluşturdu.
OSB'ye acil durum hastanesi kuruluyor
OSB ziyareti sırasında Başkan Şahin’in işçilere bir de sürprizi vardı. Türkiye’de bir ilk kez, OSB’de Gaziantep OSB Travmatik Acil Durum Hastanesi kurulacak.