Arama
Arama Sonuçları
Gazeteciler Cemiyetinden 23 Nisan mesajı
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Haliliye için 14 yeni proje ve eser
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ortak canlı yayın ile yeni dönemde hayata geçireceği hizmet ve eserleri kamuoyuyla paylaştı. Başkan Canpolat, açıkladığı 14 proje ve eser ile Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edeceğini gösterdi.
NBE’den İpek Cıncıkcı’ya ödül
Geçtiğimiz hafta yaklaşık 3,4 milyon yatırımcıdan 18,5 milyar TL tutarında taleple halka arz sürecini rekor bir başarıyla tamamlayan, son 10 yıllık dönemde makarna ihracat şampiyonu olan Oba Makarna Yönetim Kurulu üyesi İpek Cıncıkcı, Nasıl Bir Ekonomi gazetesi tarafından “Anadolu’dan Yükselen Kadın Ödülü"ne layık görüldü.
Yıldırım: 2024 manzarası iç açıcı değil
Gaziantep Ticaret Odasında (GTO) Allianz Trade iş birliği ile "2024'te Ticari Hayatı Etkileyebilecek Riskler ve Alacak Sigortası" toplantısı düzenlendi.
Gaziantep metrosu için onay çıktı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Gazi şehirde toplu taşımada yeni bir dönem başlatacak Gar – Düztepe – Hastane Sürücüsüz Metro Hattı Projesi, Cumhurbaşkanlığı tarafından 2024 yatırım programına alındı.
GGC'den 25 Aralık mesajı
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Dijitalleşme şirketlerin geleceği için önemli
QNB Finansbank, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi ve Bloomberg HT iş birliğiyle düzenlenen QNB Finansbank Dijital Köprü Anadolu Buluşmaları Gaziantep’te yapıldı.
Gaziantep kültürüne yeni eser
“Gaziantep'te Cumhuriyet Dönemi Salgın Hastalıklar ve Sağlık Hizmetleri" adlı eser okuyucuyla buluşturuldu.
Suat KIlıç: Belediyelere talibiz
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç ve Yeniden Refah Partisi teşkilatı Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek ülke ve kent gündemini değerlendirdi.
Ressam Ayşe Arkün sergi açacak
Ressam Ayşe Arkün'ün, akrilik boya tekniğiyle yaptığı soyut figüratif eserlerinden oluşan “Hayatın Renkleri" temalı resim sergisi, 6 Ekim Cuma günü SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak.
Efsane geminin romanı yazıldı
‘Rüsumat – Kurtuluşun Hayalet Gemisi’ romanı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı anısına 29 Ekim’de okurla buluşacak.
Tahıl koridoru işletilmeli
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Hırsız mağduru çifte yeni motor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bedensel engelli çift Faruk ve Seher Malak’ın çalınan motosikletinin yenisi alınarak aileye verildi.
Tümgeneral Halil Şen Gaziantep İl Jandarma Komutanı oldu
Gaziantep Alay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan merkeze alınırken, Foça Okul Komutanı Tümgeneral Halil Şen Gaziantep’e atandı.
Deneyimli gazeteciye önemli görev
Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Gaziantep Bölge Temsilciliği’ne deneyimli gazeteci Nihat Düzgün atandı.
GGC'den 24 Temmuz mesajı
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını yayımladığı mesaj ile kutladı.
GGC'den, Vali Çeber'e ziyaret
Vali Çeber, ziyarette gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlarken, Gaziantep basınının dinamik yapıya sahip olduğunu söyledi.
Yeni iletişimciler mezun oldu
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İletişim Fakültesi, 2021-2022 akademik yılı sonunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, mezuniyetlerini coşkulu bir törenle kutladı.
15 Temmuz kahramanları anlatıldı
Şahinbey Belediyesi, Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği panelde Gazeteci Turgay Güler, Yusuf Alabarda ve Gaffar Yakınca 15 Temmuz kahramanlarını ve yaşananları anlattılar.
Yapılandırma uyarısı
Haliliye Belediyesi, İlan Reklam, Çevre Temizlik ve Emlak vergilerinde yapılandırma fırsatının 30 Haziran’da sona ereceğini duyurdu.
Tahir Tekin Öztan’a, İsveç’te çifte ödül
İki ayrı ödül kazanan Tahir Tekin Öztan mutluluğunu dile getirerek tanıtım çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.
Yapılandırma fırsatı uyarısı
Haliliye Belediyesi; 7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında başlatılan ilan reklam, emlak ve çevre temizlik vergi borcu yapılandırmasında işlemlerinin 31 Mayıs 2023 tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.
Siyah'tan Beyaza Yalnızlıklar sergisi açıldı
Yazar ve fotoğraf sanatçısı Güven Baykan, SANKO Sanat Galerisi’nde “Siyah’tan Beyaza Yalnızlıklar" temalı fotoğraf sergisini açtı.
Güven Baykan, sergi açıyor
Yazar ve fotoğraf sanatçısı Güven Baykan, SANKO Sanat Galerisi’nde 12 Mayıs Cuma günü “Siyahtan Beyaza Yalnızlıklar" temalı fotoğraf sergisini açacak.
Sinan Oğan'dan önemli açıklamalar
ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek ülke ve kent gündemini değerlendirdi.
Gül'den İslahiye'ye müjde
AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Feray Yılmaz ve Abdullah Durdu 14 Mayıs genel seçim çalışmalarına kent genelinde ve ilçelerinde aralıksız devam ediyor.
Gaziantep Kalesi’nde restorasyon başlıyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen şiddetli depremler sonrası hasar gören tarihi Gaziantep Kalesi’nin restorasyon süreci için ilk adımın atıldığını söyledi.
Şehzade Demir, GGC'de gazetecilerle bir araya geldi
 Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), CHP ve Yeniden Refah Partisi'nin ardından bu kez de HÜDA PAR heyetini ağırladı.
Yeniden Refah Partisinden GGC'ye ziyaret
Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları ve parti yöneticileri, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
CHP'den ilk ziyaret GGC'ye
Seçim çalışmalarına başlayan CHP Gaziantep Milletvekili Adayları ve parti yöneticileri ilk ziyaretlerini Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptı.