Arama
Arama Sonuçları
Gaziantepli yazarın büyük başarısı
Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu’nun, ilk hikaye kitabı Veda’nın ardından, ilk romanı Verdâ da yayımlandı.
Ünverdi'den 23 Nisan mesajı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
38 bin 311 genç Çanakkale yolcusu
Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı.
Fatma Şahin'den birlik olma çağrısı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Düztepe Cemevi Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesini ziyaret ederek alevi vatandaşlarla buluştu.
Gaziantep’teki emekliler çok şanslı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 65 yaş üstü vatandaşların kullanacağı, avantaj ve indirimlerden yararlanacağı "Emekli Kart" tanıtıldı.
Fadıloğlu’ndan kandil mesajı
AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda “Dinimizde rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen üç aylardan Şaban ayının 15’inci gecesine tekabül eden Berat Kandilini hep birlikte idrak etmenin sürur ve mutluluğu içerisindeyiz" ifadesini kullandı.
Küçük sultan ve kaplanlar şampiyon oldu
6 Şubat asrın felaketinde şehit olanların anısına Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep Hokey İl Temsilciliğinin koordine ettiği spor etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gaziantep Hokey Şampiyonasına katılan Gaziantep Polisgücü Kız ve erkek takımları U- 14 Kız ve Erkek kategorisinde namağlup unvanla şampiyon oldu.
ÇETİN'TEN GAZİANTEP HALKINA TEŞEKKÜR
ÇETİN'TEN GAZİANTEP HALKINA TEŞEKKÜR
CUMHURBAŞKANI GAZİANTEP'E GELİYOR
4 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ AÇILIŞ OLACAK
Sportif gelişim akademisi başladı
Şehitkamil Belediyesi, sporcuların, velilerin ve spor profesyonellerinin kariyer gelişimine yönelik kapsamlı bir projeyi daha hayata geçirdi. Sportif Gelişim Akademisi, sektördeki güncel gelişmeleri takip ederek spor alanındaki standartları yükseltmeyi amaçlıyor.
PTT çalışanlarına bisiklet hediyesi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 120 bin bisiklet dağıtımı projesi kapsamında 750 çocuk bisikleti PTT çalışanlarının çocuklarına dağıtıldı.
GGC'den yeni yıl mesajı
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, üyelerinin ve Gaziantep halkının yeni yılını kutladı.
NTO başkanlarından Yeni Yıl Mesajı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
HKÜ’de 25 Aralık programı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Hukuk Amfi’de 25 Aralık anma programı düzenlendi.
Gaziantep kültürüne yeni eser
“Gaziantep'te Cumhuriyet Dönemi Salgın Hastalıklar ve Sağlık Hizmetleri" adlı eser okuyucuyla buluşturuldu.
Dijital Akademide mezuniyet töteni
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), AmCham Türkiye ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsü iş birliğinde gerçekleştirilen dijital akademi programının mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Saç dökülmesine dikkat
Medical Point Gaziantep Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Doktor Mehmet Uzun saç dökülmesi ve tedavisi hakkında bilgi verdi.
Irak’a yönelik ticari diplamasi atağı
Türkiye’nin Irak Büyükelçisi Ali Rıza Güney himayelerinde planlanan ve gerçekleştirilen, Irak’ın Necef ve Kerbela kentlerine yapılan ziyarete DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar ve Türk iş insanları katıldı.
Fadıloğlu, lösemili Hatice'yi ziyaret etti
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla lösemi hastası Hatice Yeşilbağ’ı evinde ziyaret ederek, “geçmiş olsun" dileklerini iletti.
Çocuklarda 14 günden uzun süren ishale dikkat!
Doktor Meltem Gülşan çocuklarda kronik ishale dikkat çekerek, ishal diğer bir ifade ile (Diyare); sindirim sistemi rahatsızlıklarından kaynaklanan, normalden daha sık ve sulu dışkılama olarak tanımlanabileceğini belirtti.
"Bakışlar” temalı resim sergisi
Ressam Abdurrahim Güney, tuval üzerine akrilik boya tekniğiyle yaptığı eserlerinden oluşan “Bakışlar” temalı resim sergisini, 27 Ekim Cuma günü SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturacak.
Macera parkurlarında eğlenceli ve adrenalini yaşadılar
Şehitkamil Belediyesi, liseli öğrencileri enerjisi yüksek bir Gençlik Buluşması’nda ağırladı. Gençler, macera parkurlarında coşku dolu anlar yaşarken, doğanın güzelliklerini keşfedip geleceğe dair hayallerini paylaştılar.
Eğitimler aldılar, meslek sahibi oldular
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları'nda (GASMEK) bilgisayarda hızlı klavye kullanımı eğitimi alan 36 kursiyerlerimiz yapılan sınavda başarı göstererek meslek sahibi oldu.
Dünyada gıdaya erişim zorlaşıyor
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Güneydoğu’dan en fazla makarna, buğday unu ve bitkisel yağ ihraç edildiğini söyledi.
Kadının gücü konuşuldu
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in moderatörlüğünde Kültür, Sanat ve Gastronomi’de Kadın’ın Gücü Paneli düzenlendi.
Binlerce yıllık tarih gün yüzüne çıkarılıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Dülük Antik Kenti Keber Tepesi Doliche yakasında devam eden kazı çalışmalarını inceledi.
Hastanede deprem tatbikatı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde deprem, tahliye ve yangın tatbikatı yapıldı.
Hırsız mağduru çifte yeni motor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bedensel engelli çift Faruk ve Seher Malak’ın çalınan motosikletinin yenisi alınarak aileye verildi.
Konukoğlu: Felsefemiz önce memleket
ASCE GYO Kurucusu ve Hakim Ortağı Abdulkadir Konukoğlu, aile olarak felsefelerinin bir işi yaparken önce Türkiye’yi, sonra kendilerini düşünmek olduğunu söyledi.
Ormanlar için 24 saat nöbet
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sıcakların etkili olmasıyla beraber yaşanabilecek orman yangınlarını önlemek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.