Arama
Arama Sonuçları
165 Bin noktada ilaçlama yapılıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), havaların ısınmasıyla kent genelindeki mahalle, cadde ve sokaklarda haşerelere ve kemirgenlere karşı ilaçlama çalışmalarına yoğunluk kazandırdı.
İlaçlama çalışmalarına ağırlık veriliyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını artırdı.
150 bin üreme noktasında ilaçlama
Kentte tespit edilen yaklaşık 150 bin aktif üreme noktası rutin olarak ilaçlanıyor.
Yaz ishaline neden olan 5 etken
Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Semra Kavas yaz ishallerine yol açan 5 önemli etkeni anlattı, korunma yolları hakkında önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.   
Oğuzeli'nde haşere mücadelesi
Oğuzeli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte sinek, sivrisinek ve haşere artışının önüne geçilmesi amacıyla ilaçlama seferberliği başlattı.
İlaçlama çalışmaları hız kazandı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarına hız kazandırdı.
Salgına karşı ilaçlama
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası toplu alanlarda konaklayan depremzedelere vektörel hastalıkların bulaşmasını engellemek için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Haşere mücadelesi sürüyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarına kış mevsiminde de devam ediyor.
Kurban pazarları ilaçlanıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yerlerinde haşere ve sineklere karşı ilaçlama çalışmalarına başladı.
Kene savaşı başladı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) artan sıcaklık nedeniyle kentteki olası kene vakalarını engellemek için 124 personel ve 49 ilaçlama aracıyla büyükşehire ait park, bahçe ve mesire alanlarındaki ilaçlama çalışmalarını artırdı.
Sivrisinek mücadelesi başladı
Kentte tespit edilen 149 bin aktif üreme noktası rutin olarak ilaçlanıyor.
Haşere mücadelesi sürüyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, önlem alınmadığında halk sağlığı sorunu haline gelebilen sivrisinek ve haşerelere karşı kışlak mücadelesini hız kesmeden devam ettiriyor.
Temizlik ekipleri 24 saat görev başında
Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Şahinbey için 7 gün 24 saat çalışıyor. Şahinbey Belediyesi caddeler, sokaklar, mahalle araları, parklar, semt pazarları ve kamu kuruluşlarına temizlik konularında destek veriyor
Minikler, can dostlarıyla bir araya geldi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü"nü düzenlediği etkinlikle kutladı. Etkinlikte öğrenciler ve miniklerle Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan can dostları bir araya geldi.
Haziran ayı normalleşme surecinin detayları
Gaziantep Valiliği tarafından Haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme süreci ile ilgili tedbirleri içerenİl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı açıklandı.
500 personelle ilaçlama
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla bin 500 personel, 49 araç ve araç üstü ekipmanla kent genelinde uçkun ve haşerelere karşı başlattığı mücadelesini sürdürüyor.
Tam kapanma detayları belli oldu
Tüm Türkiye'de 18 günlük tam kapanma kararına ilişkin İçişleri Bakanlığı genelgesi 81 il valiliklerine gönderildi.
Gaziantep'te pire istilası
Gaziantep iki gündür kenti saran böceklerle (toprak pireleri) mücadele ediyor. Vatandaşlar camını, penceresini kapatarak önlem alırken, belediye ilaçlama çalışmasına başladı. Istilanın sebebi ise ani hava değişikliği.
Muafiyet listesi belli oldu
İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan yerler ve kişiler belli oldu! 43 maddede muafiyet listesi açıklandı.
Yeme- içme sektörü çalışma saatine düzenleme geldi
 İçişleri Bakanlığı'nın aldığı yeni karara göre lokanta, restoran, pastane ve tatlıcılar hafta içi ve hafta sonu saat 10.00 ila 24.00 arası paket servis yapabilecek.
Şiddetli yağışlar için tedbirler alınıyor
GASKİ, kış aylarında olası şiddetli yağışlara karşı tedbir amacıyla şehir merkeziyle ilçelerde tıkanmaları önlemek ve kış hazırlıkları kapsamında yağmursuyu kanallarıyla menfezlerde sürdürülen rutin temizliği sıklaştırdı.