Arama
Arama Sonuçları
GSO delegeleri TOBB genel kurulunda
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri, TOBB 80. Genel Kurulu’na katıldı.
Hummalı üstyapı çalışması sürüyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Devteyşti, Ahmet Yesevi ve Süleymaniye Mahallelerinde üstyapıyı iyileştirme çalışmaları kapsamında kililtili beton parke taşıyla yenilediği yolları hizmete sunuyor.
Engellilere 715 medikal malzeme dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu iş birliğinde uluslararası yardım kuruluşları desteğiyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında farkındalık oluşturmak için medikal malzeme dağıtım töreni düzenlendi.
Gelin adaylarına en güzel destek
Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Mimar Sinan Gençlik Merkezi’nde kuaförlük eğitimi alan kursiyerler maddi imkânı olmayan gelin adaylarının saçlarını yaparak yeni çiftlerin mutluluklarına ortak oluyorlar.
Erken teşhis hayat kurtarıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık Bakanlığı iş birliğinde toplumun kansere karşı bilinçlenmesi ve tedavide kritik önemde bulunan erken teşhis için kurulan Kanserde Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM), deprem bölgesinde ve şehir genelinde on binlerce Gazi şehirlinin kanser taramasını gerçekleştirdi.
Başkan Doğan, saha çalışmalarını inceledi
Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, birimleri ziyaret ederek; başlayan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Doğan, ‘’Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için gereken adımları atmaya kararlıyız’’ dedi.
En güzel temizlik kirletmemektir
Şahinbey İlçesi’nde temizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu öğrencileri ile birlikte mahallelerde çöp topladı.
Depremzede otizmli çocuklara nefes olundu
Gaziantep’te 6-9 yaş arası depremzede otizmli çocuklara eğlenceli ve öğretici yanı yüksek çeşitli etkinliklerle nefes olundu.
Parklar ağaçlandırılıyor
Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, parkları yaza hazırlama çalışmaları kapsamında çim budama ve ağaçlandırma çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.
GAGİAD yönetiminden GTB'ye ziyaret
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret etti.
5 Mahallede hummalı üstyapı çalışması
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında İmam Bakır, Bamyasuyu, İpekyol ve Süleymaniye Mahallelerinde kilitli beton parke taşı ile yolları onarırken, Köse Mahallesinde ise stabilize yol çalışmasıyla mahalle sakinlerinden tam not alıyor.
Sanko Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete girdi
SANKO Üniversitesi Onkoloji Bölümü, profesyonel kadrosu, teknik ve fiziki alt yapısı güçlendirilerek, Onkoloji Merkezi’ne dönüştürüldü.
Hemşirelikte Değerler sempozyumu düzenlendi
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü tarafından “12-18 Mayıs Dünya Hemşirelik Haftası" etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-III" konulu sempozyum düzenlendi.
Obezite Merkezi, Güneydoğu’ya şifa dağıtacak
Gaziantep Şehir Hastanesinde açılan merkez ile Güneydoğu bölgesinin obezite hastalığıyla mücadelesi hedefleniyor.
165 Bin noktada ilaçlama yapılıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), havaların ısınmasıyla kent genelindeki mahalle, cadde ve sokaklarda haşerelere ve kemirgenlere karşı ilaçlama çalışmalarına yoğunluk kazandırdı.
4 bin 197 vatandaşa sıcak yemek
Haliliye Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürdüğü Aşevi hizmetiyle sıcak yemekleri sofralara ulaştırmaya devam ediyor. Geç saatlerde başlayan ve sabahın ilk ışıklarıyla hanelere dağıtılan Aşevi hizmetinden 4 bin 197 vatandaş faydalanıyor.
Üstyapı iyileştirme çalışmaları sürüyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, stabilize yol çalışmalarıyla Uzunköy Kırsal Mahallesinde konforlu yolları hizmete sunarken, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla İmam Bakır Mahallesinde ise üstyapıyı iyileştiriyor.
Fahiş fiyat tanımı netleştirilmeli
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) nisan ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Gaziantep Şehir Hastanesi fark yaratıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Gaziantep Şehir Hastanesi, Girişimsel Radyoloji alanında gerçekleştirdiği yenilikçi ve başarılı tedavilerle dikkat çekiyor.
Fatma Şahin, koltuğunu çocuklara devretti
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, çocuklara devretti.
Belediye Başkanı makam koltuğunu öğrencilere devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında okul idarecileri ile birlikte Belediye Başkanı Ali Doğan'ı ziyaret eden 4. Sınıf öğrencisi Ece Dikici, makam koltuğuna oturdu.
Ünverdi'den 23 Nisan mesajı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Yeni hasat sezonu umut veriyor
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
1500 karateci Gaziantep'te toplandı
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
Kadooğlu: Finans yönetimine dikkat
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinin 2023 yılı mali genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda konuşan Başkan Celal Kadooğlu, ihracatçılara, “Finans yönetiminizi hassasiyetle yapın" uyarısında bulundu.
Mehmet Çıkmaz güven tazeledi
Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin 2023 yılı mali genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda, 2023 yılı faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi.
Haydi Sofra'da 4 çeşit yemek 40 lira
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara daha uygun fiyata yemek imkanı sunduğu Haydi Sofraya hizmet vermeye başladı.
Evde bakımla gönüllere dokunuluyor
Haliliye Belediyesi bünyesinde sürdürülen Evde Bakım Hizmeti ile yaşlı ve kimsesiz vatandaşların haneleri temizlenerek, saç ve sakal tıraşı hizmeti ile kişisel bakımları gerçekleştiriliyor.
Gaziantep sanayisini halı sektörü sırtlıyor
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliğinin 2023 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan “Halı sektörü olarak Gaziantep sanayisinin lokomotifi olmaya devam ediyoruz. Sektörümüzün kıymetini bilelim birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yeni başarı öyküleri yazalım" dedi.