Arama
Arama Sonuçları
Güneydoğulu ihracatçılardan Şırnak Valisine ziyaret
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeleri Şırnak'ta Vali Cevdet Atay'ı ve Habur Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti.
Irak'la ilişkilerde yeni dönem
Güneydoğulu ihracatçılar, bölge ihracatında ilk sırayı alan Irak'ta önemli ziyaret ve temaslarda bulundu. İhracat kısıtlamaları, gümrük kapılarında yaşanan sorunların çözümü ve karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti ile iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başladığına vurgu yapıldı.
Venezuela ihracat heyeti Gaziantep'te
Venezuela La Guaira Eyaleti Valisi José Alejandro Terán ve beraberindeki heyet; Celal Kadooğlu başkanlığındaki Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini GAİB hizmet binasında ziyaret etti.
Gaziantep akıllı tarıma geçiyor
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeniden seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
Yeni hasat sezonu umut veriyor
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Türk İhracatçılar, Singapur yolcusu
Makarna, buğday unu, bitkisel yağlar, bisküvi ve kakaolu mamuller gibi temel gıda ürünleri içeren hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar sektöründe faaliyet gösteren 6 İhracatçı Birliği, 23-26 Nisan tarihleri arasında Türkiye Gıda İhracatçıları markasıyla FHA Food & Beverage Fuarı’nda olacak.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
Kadooğlu: Finans yönetimine dikkat
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinin 2023 yılı mali genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda konuşan Başkan Celal Kadooğlu, ihracatçılara, “Finans yönetiminizi hassasiyetle yapın" uyarısında bulundu.
Gaziantep sanayisini halı sektörü sırtlıyor
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliğinin 2023 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan “Halı sektörü olarak Gaziantep sanayisinin lokomotifi olmaya devam ediyoruz. Sektörümüzün kıymetini bilelim birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yeni başarı öyküleri yazalım" dedi.
Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı 836 milyon dolar
Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk çeyrekte ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, Ocak-Mart arası dönemde ihracatını yüzde 10 artırarak 836,5 milyon dolara taşıdı.
Gaziantep'ten 3 ayda 2,5 milyar dolarlık ihracat
Gaziantep, mart ayında gerçekleştirdiği 850 milyon 405 bin dolarlık ihracatla birlikte yılın ilk çeyreğini 2,5 milyar dolarlık ihracatla kapattı.
İhracatçılar daima büyümeyi hedefliyor
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci “Riskleri fırsata çevirme yeteneğimizin marifetiyle son yıllardaki bütün küresel ve bölgesel çalkantılara rağmen sürdürülebilir ihracatı önceleyerek daima büyümeyi hedefleyen ihracat politikamızdan taviz vermiyoruz" dedi.
Ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Ekonomiye daha fazla odaklanılmalı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Güneydoğu’dan 560 milyon dolarlık hububat ihracatı
Güneydoğu Anadolu bölgesinde 2023’ün ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, yılın ilk 2 ayında ihracatını yüzde 19,5 artırarak 560 milyon dolara taşıdı.
Kadooğlu'ndan Çanakkale mesajı
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti heyetinden Ticaret Borsası'na ziyaret
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Belediye Başkanları ile AK Parti İl ve İlçe Başkanlarını ağırladı.
Güneydoğulu hububatçılar hedef büyüttü
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu 2024 yılı hedeflerini 4,1 milyar dolar olarak belirlediklerini açıklayarak “2024 yılı hedefimiz 4,1 milyar dolar olup bu hedefimize ulaşabilmek için uluslararası arenalarda ve dünya pazarlarında bir çok tanıtım projesine imza atacağız" dedi.
İhracatçılar başarısını kutluyor
Şubat ayı ihracat rakamları Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe’nin katılımları ile Adıyaman’da açıklandı.
İhracatçılar Dubai’den mutlu döndü
Dubai’de 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Gulfood 2024 Gıda Fuarına katılan Güneydoğulu firmaların büyük ilgi gördü
Dubai, ihracatçılara moral verdi
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 19-23 Şubat 2024 tarihlerinde Dubai'de düzenlenen Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarını değerlendirdi.
Vali Çeber: Markalarımızla gurur duydum
Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’nda ihracatçıları yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, fuara katılan markaları tek tek tebrik ederken, “Dünya gıda sektörünün buluştuğu fuarda markalarımızla haklı bir gurur duydum" diye konuştu.
Ayçiçeği tohumu bolluğu iyi değerlendirilmeli
Geçtiğimiz yıl hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörünün ihracat lideri olan Güneydoğu Anadolu'da, sektörün Ocak ayındaki ihracatı 282 milyon dolar olarak gerçekleşti. Hububatçılar başta Gaziantep olmak üzere önemli sanayi şehirlerini kapsayan bölge genelinde en fazla ihracat gerçekleştiren sektör olmayı da başardı.
Güneydoğulu ihracatçılar Dubai'de
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) üyesi 39 firma, gıda sektörünün dünyadaki en büyük fuarları arasında yer alan Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’nda stant açtı. GAİB üyesi firmaların stantları dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.
Hububatçılar Dubai'ye çıkarma yapacak
19-23 Şubat 2024 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek olan Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’na Güneydoğu Anadolu Bölgesinden toplam 39 firmanın katılacak.
Kadooğlu’ndan yeni yıl mesajı
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, yeni umutlar ve yeni hedeflerle yeni yıla girdiklerini söyledi.
Ticaret Bakanı ihracatçılarla buluştu
Turkuvaz Medya Grubu tarafından Gaziantep’te düzenlenen Türkiye İhracat Seferberliği Zirvesi, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri hizmet binasında gerçekleşti.
Şeker pancarındaki üretim artışı sevindiriyor
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu küresel şeker stoklarındaki gerilemeye dikkat çekti.
Yağışlar bereket getirecek
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Kadooğlu'ndan 25 Aralık mesajı
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat ve Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.