Arama
Arama Sonuçları
Depremzede anne-kızın hayali gerçekleşti
Depremde bulundukları bina yıkılan ve enkaz altından saatler sonra kurtarılan anne ve kız, ANKA’da gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla tekrar yürüyebilmenin sevincini yaşadı.
Sultanlar ve Kaplanlar şampiyon oldu
THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı. Başkan Kaplan şampiyon sporcuları kutlayarak yeni rotanın Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etti.
Gazeteciler Cemiyetinden 23 Nisan mesajı
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
GTO başkanlarından 23 Nisan mesajı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıö münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Fatma Şahin'den 23 Nisan mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
GTB başkanlarından 23 Nisan mesajı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Fikret Kileci'den 23 Nisan mesajı
GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci yayımladığı mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kileci mesajında “Evrensel bir çocuk bayramı olan 23 Nisan, Cumhuriyetimizin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin teminatı olma özelliğini taşımaktadır" dedi.
Cengiz Şimşek'ten 23 Nisan mesajı
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Gaziantep sanayisini halı sektörü sırtlıyor
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliğinin 2023 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan “Halı sektörü olarak Gaziantep sanayisinin lokomotifi olmaya devam ediyoruz. Sektörümüzün kıymetini bilelim birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yeni başarı öyküleri yazalım" dedi.
SANKO Holding Bayram İlanı
SANKO Holding Bayram İlanı
Erdemoğlu Holding Bayram İlanı
Erdemoğlu Holding Bayram İlanı
AK Parti Seçim İlanı
AK Parti seçim İlanı yayımladı
EBRD heyeti Gaziantep'te
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yetkilileriyle katıldığı toplantıda Gazi şehirde yürütülen yeşil şehir çalışmaları ve yeni projeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Sarımsağa AB cografi işaret tescili
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Araban Ziraat Odası iş birliğinde Araban Sarımsağı, Avrupa Birliği coğrafi işaret tescilini aldı.
Gaziantep’teki emekliler çok şanslı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 65 yaş üstü vatandaşların kullanacağı, avantaj ve indirimlerden yararlanacağı "Emekli Kart" tanıtıldı.
2024 Gaziantep için Aile Yılı oldu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde 2024 yılının Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edilmesinin ardından yapılacaklarla ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi.
GAİB’den finansal okuryazarlık eğitimi
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri yüz yüze gerçekleştirdiği eğitimlerine bir yenisini daha ekleyerek Finansal Okuryazarlık İçin Temel Bilgiler eğitimi düzenledi.
Vatandaşlardan büyük ilgi
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye ilçe Teşkilatı ile birlikte Yunus Emre ve Cumhuriyet Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri dinledi.
Üniversitede teröre lanet yürüyüşü
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri ve akademisyenleri, terörü kınamak amacıyla bir araya gelerek 'Teröre Lanet Yürüyüşü' düzenledi.
15 bin ağaç toprakla buluştu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Taşlıca Malazgirt Mahallesi’ndeki 3 bin 26 metrekarelik alana ağaç dikimi yapıldı.
Türk Kardiyoloji Kongresinde bir ilk gerçekleşti
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi 5’inci sınıf öğrencisi Barış Can Altınel, Türk Kardiyoloji Kongresinde sunum yapan ilk öğrenci oldu.
Depremlerinin asıl sorumluları hesap vermeli
İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkez Yönetim Kurulu, 6 Şubat depremleri sonrası yürütülen yargı süreçleri ile ilgili bir açıklama yaptı.
Gaziantep'te deprem çalıştayı
Burkay Güçyetmez, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olmasına rağmen kentlerin deprem riski dikkate alınarak planlanmadığını ve yapıların deprem güvenliğine sahip olmadığını söyledi.
70 Bin sporcu buluştu
Şehitkamil Belediyesi, Cumhuriyetinin 100. yılına özel düzenlediği etkinliklerle gençliği, sportif faaliyetlerle bir araya getiriyor. 2023 yılı içerisinde planlanan 100 farklı gençlik ve spor organizasyonu, büyük bir coşku ve ilgiyle devam
Bakanlar, mazot ve tohum dağıtımına katıldı
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun katılımlarıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik indirimli mazot desteği ve tohum dağıtım töreni düzenlendi.
Ormanlar canlandırılıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Burç Ormanı’nda yangından etkilenen alana ağaç dikimi yapıldı.