Arama
Arama Sonuçları
GSO delegeleri TOBB genel kurulunda
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri, TOBB 80. Genel Kurulu’na katıldı.
Polisgücü, Avrupa sahnesine çıkıyor
Alanya’da 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EuroHockey Club Trophy II-Women ve Konya’da oynanacak olan EuroHockey Club Challenge I-Men 2024 Avrupa Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın ve Erkek takımları hazırlıklarını tamamladı. Başkan Kaplan her iki takımın da Avrupa’nın en iyileri arasında olduğunu ifade ederek başarılar diledi.
Erken teşhis hayat kurtarıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık Bakanlığı iş birliğinde toplumun kansere karşı bilinçlenmesi ve tedavide kritik önemde bulunan erken teşhis için kurulan Kanserde Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM), deprem bölgesinde ve şehir genelinde on binlerce Gazi şehirlinin kanser taramasını gerçekleştirdi.
Sultanlar ve Kaplanlar şampiyon oldu
THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı. Başkan Kaplan şampiyon sporcuları kutlayarak yeni rotanın Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etti.
İlk kadın ressam sergisi açıldı
Temizlik teknolojilerinin önde gelen markası Kärcher, ilk Türk kadın ressamlardan Mihri Rasim Müşfik Açba’nın eserlerinden oluşan sergiyi, SANKO Park AVM ev sahipliğinde Gaziantepli sanatseverlerle buluşturdu.
GAGİAD’tan GSO’ya ziyaret
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
Güçyetmez'den 1 Mayıs mesajı
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 1 Mayıs dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Eşit, adil ve özgür bir dünyanın müjdecisi, emekçilerin uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs kutlu olsun" dedi.
Girişimcilik kültürüne öncülük ediliyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu’nun (KGK) 2023-2027 dönemi ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Geçici vergide enflasyon düzeltmesi yapılmasın
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda, sanayicilerden gelen talepler doğrultusunda ana gündem maddesi enflasyon muhasebesi olurken, konuya ilişkin olarak; İvedilikle 2024 yılı geçici vergi dönemlerinde enflasyon düzeltmesi yapılmaması hususunda Maliye Bakanlığı’nın yasadan gelen yetkisini kullanması gerektiği ortak görüş olarak dile getirildi.
6 milyon anne adayına süt
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıl önce bebeklerin anne karnında sağlıklı gelişimi için başlatılan “Anneye Süt Bebeğe Can" projesi ile 5 milyon 845 bin 380 litre süt anne adaylarına ulaştırıldı.
Kalp sağlığınızı ihmal etmeyin
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çetin, kalp sağlığı için düzenli doktor kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.
Kadınlar meslek öğreniyor
Haliliye Belediyesi bünyesindeki Milletevlerinde meslek öğrenen kadınlar, bir yandan yeni hobiler kazanırken bir yandan da aile ekonomilerine katkı sağlıyor.
Başkan Canpolat, bir kez daha mazbatasını aldı
31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Haliliye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Canpolat mazbatasını aldı.
Artık gündem ekonomi olmalı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin demokratik bir olgunlukla geçtiğini belirterek, “Seçim sonuçlarının ülkemize, şehrimize ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Artık öncelikli gündemimiz olan ekonomiye odaklanmalıyız' ifadelerini kullandı.
Fatma Şahin, protezli engellilerle buluştu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, yeni hizmete alınan Buğday Tanesi Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi’nde tedavilerden yararlanan engellilerle bir araya geldi.
Sanko Üniversitesi Hastanesi hekim kadrosunu genişletiyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Necip Deniz SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Yetim ve anneleri ile iftar
Yetim çocuklar ve anneleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Bu veballi işi, dualı şekilde devam ettirmek istiyoruz. İnşallah sizlerin duasıyla bu görevi yeniden aldıktan sonra daha güzel projelerle hep birlikte olacağıma söz veriyorum" dedi.
Haliliye için 14 yeni proje ve eser
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ortak canlı yayın ile yeni dönemde hayata geçireceği hizmet ve eserleri kamuoyuyla paylaştı. Başkan Canpolat, açıkladığı 14 proje ve eser ile Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edeceğini gösterdi.
Her vatandaşın katkısına ihtiyacımız var
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehrimizi daha güzel bir yere dönüştürmek için her vatandaşımızın katkısına ihtiyacımız var. Birlikte çalışarak, birlikte kararlar alarak ve birlikte hareket ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
Çocuk ve ergenlerde yeme bozukluğuna dikkat
SANKO Üniversitesi Hastanesi Uzm. Psikoloğu Kübra Demirkesen Koçer, yeme bozukluğunun kilo ile ilgisinin bulunmadığını belirterek, “Yeme bozukluğu çocuğun yeme tutum ve davranışındaki bozukluktur" dedi.
Vatandaşımızın, sonuna kadar emrinizdeyiz
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu’nun mahalle ziyareti, miting havasında gerçekleşti. 8 Şubat ve Selimiye Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı.
Uzman Dr. İlker Özsaraç, hasta kabulüne başladı
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.
Gaziantep bebek kütüphanesi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, açılışı yapılan Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan Bebek Kütüphanesi hakkında “Türkiye’nin pek çok noktasına ilham kaynağı olacak" dedi.
Gaziantep’teki emekliler çok şanslı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 65 yaş üstü vatandaşların kullanacağı, avantaj ve indirimlerden yararlanacağı "Emekli Kart" tanıtıldı.
Gaziantep'i marka değeri yüksek şehre dönüştürdük
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Kamuoyu yararını ön planda tutarak şehre değer katan hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Değişen dünyanın farkında olarak yaşadığımız şehrimizi, dünya şehirleriyle yarışır hale getirecek marka değeri yüksek bir şehre dönüştürdük" dedi.
NTO Başkanları 18 Mart'ı kutladı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
GTO Başkanları 18 Mart'ı kutladı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, “Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.
Medical Point’te göz tansiyonu ölçümü
Medical Point Gaziantep Hastanesi Dünya Glokom Haftasında Glokom (Göz Tansiyonu) hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile geçtiğimiz günlerde hastane girişinde kurulan stantta etkinlik gerçekleştirdi.
Hekimlik gayret ve fedakarlık ister
SANKO Üniversitesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla "Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Gözüyle 14 Mart" konulu program düzenlendi.