Arama
Arama Sonuçları
Şahinbey ampute oyuncuları milli takım formasıyla Avrupaya damga vurdu
Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı, Ampute Futbol Milli Takımında bulunan sporcuları Avrupa Şampiyonu olan Milli Takımda ortaya koydukları performansla Gaziantep'in ve Türkiye’nin gururu oldular.
Hokeyde yarı final sevinci
Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Takımları şampiyonanın ikinci gününde ikinci maçlarını oynadılar.
Hokeyin Sultanları ve Kaplanları Avrupa Şampiyonasında kasırga gibi
Avrupa Şampiyonası’na hızlı başlayan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Kadın ve Erkek Takımları Avrupa’nın en güçlü takımları karşısında adeta kasırga gibi esti. Erkekler EuroHockey Club Challenge I-Men 2024’te Celebitarık’ın Grammarians takımını 7-0’lık skorla yenerken Alanya’da kadınlar ise Avusturya temsilcisini 3-2’lik skorla yenmeyi başardı.
Polisgücü, Avrupa sahnesine çıkıyor
Alanya’da 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EuroHockey Club Trophy II-Women ve Konya’da oynanacak olan EuroHockey Club Challenge I-Men 2024 Avrupa Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın ve Erkek takımları hazırlıklarını tamamladı. Başkan Kaplan her iki takımın da Avrupa’nın en iyileri arasında olduğunu ifade ederek başarılar diledi.
Sultanlar ve Kaplanlar şampiyon oldu
THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı. Başkan Kaplan şampiyon sporcuları kutlayarak yeni rotanın Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etti.
Sanko Okulları’nın yüzmede milli takım gururu
SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi, “Uluslararası 11. Swimming Talent Cup Yüzme Yarışması”nda Milli Takım adına Türkiye’yi temsil ederek hem uluslararası turnuvada hem de Milli Takım 15-16 Yaş Kategorisinde 50 metre Serbest Stilde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Kupa ve madalyalara doymuyorlar
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları farklı branşlarda elde ettiği başarılarla kentin madalya ve kupa sayısını artırmaya devam ediyor.
Şahinbey Ampute, gol olup yağdı
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada ODTÜ Teknokent Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 16-0 mağlup ederek farka koştu.
Spor salonlarının sayısını artıracak
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te hizmet veren 40 yeni spor salonunu 3’üncü döneminde 50’ye çıkaracağını belirterek, 3 bin kişi kapasiteli Kamil Ocak Çok Amaçlı Spor Salonu’nu ise bir buçuk yıl içerisinde hizmet vermeye hazır hale getireceklerini söyledi.
Başkan şampiyonları kutladı
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün U14, U16 ve U18 yaş gruplarında kazandığı şampiyonluklarla gururlanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, genç kramponlar ve sporcu velileriyle bir araya geldi.
Polisgücü'ne 4 Arjantinli oyuncu transferi
Gaziantep Polisgücü Spor tarafından Arjantin Hokey Milli Takımından transfer edilen iki kadın iki erkek sporcu Türkiye’ye gelerek Avrupa Şampiyonası öncesi Alanya’da kamp yapan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü takımlarında çalışmaya başladı.
Fatih Tekke'den hokeycilere moral
Türkiye’yi temsilen Avrupa Şampiyonalarına katılacak olan Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek hokey takımları Alanya’da kamplarını sürdürüyor.
Sanko Okulları öğrencilerinin yüzme başarısı
SANKO Okulları Yıldız Kız Takımı il ikinciliği, Yıldız Erkek Takımı ise il üçüncülüğü kupası ile 5 altın, 22 gümüş ve 20 bronz olmak üzere 47 madalya kazandı.
Sultan ve Kaplanlar destan yazdı
Gaziantep Polisgücüspor Türkiye Hokey Federasyonu 2023-2024 Sezonu Erkekler ve Kadınlar Salon Süper Lig 2. Etap karşılaşmalarını lider tamamladı.
Şampiyonlar, kupaları çifte gururla kaldırdı
Şampiyonlar, ödül yağmurunun yaşandığı törende kupalarını büyük bir gururla kaldırdı.
Şehitkamil, potada namağlup şampiyon
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep U14 Kategorisi Erkekler Ligi’ni namağlup şampiyon olarak tamamladı.
Kurtuluş için 723 sporcu kulaç attı
Kulvarlarda büyük heyecana sahne olan organizasyon, tribünlerden büyük ilgi gördü.
Gazi Oyunlarında 3 bin sporcu yarıştı
Gaziantep’in önemli iş insanlarından merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2’nci Gazi Oyunları devam ediyor.
Fadıloğlu'ndan öğrencilere tavsiyeler
Gençlere, kariyer planlaması ve meslek tercihleriyle ilgili çok önemli tavsiyelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; hiçbir başarının tesadüf olmadığını, elde edilen başarılarda büyük emek ve çabanın olduğunu söyledi.
Sanko Okulları yüzmede üç kupa kazandı
SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına organize edilen “2. Gazi Oyunları"nda üç kupa kazandı.
1200 öğrenciye spor desteği
Spor şehri Gaziantep’te genç ve çocukların spor becerilerini desteklemek ve spora olan ilgiyi arttırmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) çalışmalarını sürdürüyor.
Gaziantep'te satranç turnuvası
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep’in Kurtuluş etkinlikleri kapsamında 25 Aralık Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası düzenlenecek.
Orta okullar bilgide yarışacak
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede bulunan tüm ortaokul öğrencilerinin katılım sağlayabileceği bilgi yarışmasının protokolünü imzaladı.
Sanko öğrencilerinin yüzme başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, yüzme şampiyonasında 53 madalya kazanarak önemli başarıya imza attı.
Liseliler, birbiriyle yarışacak
Protokol; Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı.
Hokeyin Kaplanları, Süper Lig lideri
Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı, Türkiye Hokey Federasyonu 2023-2024 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap karşılaşmalarını lider tamamladı.
Geleneksel spor merkezi hizmette
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Dünya Etnospor Konfedarasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılan Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Gazişehir gözünü avrupaya dikti
Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol A Grubunda mücadele eden Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının hedefi hem Süper Lig, hem de Avrupa EURO CUP 3 şampiyonluğunu elde etmek.
Öğretmenler ödüllendirildi
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından 6 farklı branşta organize edilen turnuvalarda 652 öğretmen yarıştı.
Polisgücü’ne yeni sponsor
Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’la bir araya gelen Mehmet Kaplan Başkanlığında ki Gaziantep Polisgücü Spor Yönetim Kurulu üyeleri gündemi değerlendirirdi.