Arama
Arama Sonuçları
Engelli çocuklar spora doydu
Haliliye Belediyesinin engellilere yönelik hizmete sunduğu Engelli Çocuk Havuzu, yüzme keyfi yaşayan çocuklarla doldu. Engelliler Haftasında önce yüzen, sonar basketbol oynayan çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı.
Gelin adaylarına en güzel destek
Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Mimar Sinan Gençlik Merkezi’nde kuaförlük eğitimi alan kursiyerler maddi imkânı olmayan gelin adaylarının saçlarını yaparak yeni çiftlerin mutluluklarına ortak oluyorlar.
BESYO VE POMEM öğrencilerinden teşekkür
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen kurs dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
4 yılda 400 kitap okudu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hasan Celal Güzel Çocuk Kütüphanesi’nin kapısını 8 yaşında aralayan Berat Koca, 4 yılda geleceğine rehberlik edecek 400 kitapla önündeki fırsat eşitsizliklerini kaldırdı.
Fahiş fiyat tanımı netleştirilmeli
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) nisan ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Futbol Okulunda genç yetenekler yetişiyor
Haliliye Belediyesi’nin genç yetenekleri yetiştirdiği Futbol Okulu öğrencilerin hayalleri için koştuğu adres olmaya devam ediyor. Futbolu teknik ve uygulamalı olarak kuralları ile öğrenen gençler, uzman eğitmenler eşliğinde antrenman yapıyor.
'Antep işi nakışı' UNESCO adayı
Gönülden geçen duyguların ilmek ilmek işlendiği “Antep İşi Nakışı" 2025 yılında yapılacak 20’inci Somut Olmayan Kültürel Miras Hükümetlerarası Komite Toplantısı’nda değerlendirilmek üzere Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nde (UNESCO) aday gösterildi.
Kadınlar meslek öğreniyor
Haliliye Belediyesi bünyesindeki Milletevlerinde meslek öğrenen kadınlar, bir yandan yeni hobiler kazanırken bir yandan da aile ekonomilerine katkı sağlıyor.
Gençlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor
Haliliye Belediyesi, gençlerin geleceğe güvenle adım atması için ücretsiz BESYO ve POMEM hazırlık kursları düzenliyor. Haliliye Belediyesi tarafından hayallerine hazırlanan gençler için eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, antrenörler eşliğinde sıkı bir şekilde parkurlara hazırlanıyor.
Fatma Şahin, gençlerin sorularını yanıtladı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 25 Aralık Panorama Müzesi’nde lise ve üniversite öğrencisi gençlerle buluştu, merak edilen soruları yanıtladı.
Enflasyonla mücadele için bedel ödemeliyiz
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) mart ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis, Disiplin Kurulu ve Meslek Komite üyeleri ile TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin katılımıyla genişletilmiş olarak gerçekleştirildi.
Haliliye için 14 yeni proje ve eser
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ortak canlı yayın ile yeni dönemde hayata geçireceği hizmet ve eserleri kamuoyuyla paylaştı. Başkan Canpolat, açıkladığı 14 proje ve eser ile Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edeceğini gösterdi.
Gaziantep'i marka değeri yüksek şehre dönüştürdük
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Kamuoyu yararını ön planda tutarak şehre değer katan hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Değişen dünyanın farkında olarak yaşadığımız şehrimizi, dünya şehirleriyle yarışır hale getirecek marka değeri yüksek bir şehre dönüştürdük" dedi.
Milli Eğitim Bakanından önemli açılış
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in şehirde eğitim adına yaptıklarını anlatırken çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Biz, böyle heyecanlı başkanlar istiyoruz. Gaziantep, Fatma Başkanın kadrini, kıymetini bilmeli" dedi.
Şahinbey'de bir cami daha açıldı
Türkiye’nin en büyük ikinci camisini Gaziantep’e kazandıran Şahinbey Belediyesi, Osmanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Osmangazi Camii'ni de vatandaşın hizmetine açtı.
Tesiste bağlama çalmayı öğreniyorlar
Şahinbey Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her yaştan vatandaşa yönelik sanat, spor ve meslek edindirme kursları düzenlemeye devam ediyor.
Üniversitede kadınlarla tecrübe paylaşımı
Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'Kadının Çalışma Hayatındaki Yeri: Her Biri Bir Hikaye Temalı Tecrübe Paylaşımı' programı düzenlendi.
6 Şubat Gençlik Merkezi hizmete açıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve 6 Şubat Dayanışma Derneği iş birliğinde yapımı tamamlanarak şehre kazandırılan 6 Şubat Gençlik Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla hizmete açıldı.
Canpolat’tan 8 Mart mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep hanım kardeşlerimiz için, kadınlar için projeler ürettik" ifadelerini kullandı.
5 Bin 288 kişiye okuma-yazma öğretildi
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu döneminde başlatılan okuma-yazma kurslarında bugüne kadar 5 bin 288 kişiye okuma-yazma öğretildi.
Yaprak Mahallesi, eski dokusunu yeniden kazanacak
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi KUDEB Daire Başkanlığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) iş birliğinde İTÜ Geliştirme Vakfı destekleriyle yürütülecek çalışmayla, tarihi Yaprak Mahallesi’nde deprem sonrası sokak ve mahalle ölçeğinde yok olan geleneksel dokunun tekrardan kazandırılması sağlanacak.
Evlenecek çiftlere önemli destek
Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Mimar Sinan Gençlik Merkezi’nde kuaförlük eğitimi alan kursiyerler maddi imkânı olmayan gelin adaylarının saçlarını yaparak düğüne hazırlıyor.
Gençler, kültür ve sanata doyuyor
Haliliye Belediyesi’nin kültür ve sanat alanında hizmete sunduğu kurslar, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Çocuklar küçük yaşta bilimle tanışıyor
Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Binevler Sosyal Tesisi’nde mini çocuklara küçük yaşta robotik kodlama eğitimi veriliyor.
Yıldırım: 2024 manzarası iç açıcı değil
Gaziantep Ticaret Odasında (GTO) Allianz Trade iş birliği ile "2024'te Ticari Hayatı Etkileyebilecek Riskler ve Alacak Sigortası" toplantısı düzenlendi.
İhracat akademisinde sertifikalar dağıtıldı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Birleşik Krallık Hükümeti'nin Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Ofisi iş birliğinde, firmaların dış ticaret alanında rekabetçiliğinin artırılması amacıyla başlatılan İhracat Akademisi Projesi’nde, 8’nci dönem sertifika töreni gerçekleştirildi.
HÜDA PAR başkan adaylarını açıkladı
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katıldığı ve halkın da yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısında, HÜDA PAR’ın Gaziantep Büyükşehir Belediye ve ilçe belediye başkan adayları belli oldu.
DEPREM'İN YARALARI SARILIYOR
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alan İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde hayatın normale dönmesi için tüm alanlarda imkanları seferber etti
Genç yetenekler yetişiyor
Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği spor merkezleri gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oluyor.
Büyükşehir her anlarında Gazianteplilerle
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Sosyal Belediyecilik" ilkesinden hareketle vatandaşların hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları hizmetler karmasını Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmete sunuyor.