Arama
Arama Sonuçları
Fikret Kileci'den 19 Mayıs mesajı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 105. yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında “Ata’mızın başlattığı İstiklal Mücadelesinin ilk adımının yıldönümünde sadece onu anmakla kalmıyoruz, gençliğe verdiği değeri de idrak ediyoruz, çünkü gençler bizim geleceğimiz." dedi.
Ünverdi'den 23 Nisan mesajı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Umut Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
GTB başkanlarından 23 Nisan mesajı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Rektör Dağlı'dan 23 Nisan mesajı
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Kaplan'dan 23 Nisan mesajı
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları (GAHİB) Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, bir mesaj yayımlayarak TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Kadooğlu'ndan 23 Nisan mesajı
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Cengiz Şimşek'ten 23 Nisan mesajı
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Mehmet Çıkmaz'dan 23 Nisan mesajı
Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
GTB başkanlarından bayram mesajı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Mehmet Çıkmaz’dan bayram mesajı
Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Zeynal Abidin Kaplan’dan bayramı mesajı
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.
Başkan Ünverdi'den ihracatçılara kutlama
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, mart ayında Gaziantep’ten 850 milyon 406 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi.
Gaziantep bebek kütüphanesi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, açılışı yapılan Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan Bebek Kütüphanesi hakkında “Türkiye’nin pek çok noktasına ilham kaynağı olacak" dedi.
Kadınların her hamlesi, başarı hikayesi
Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2024 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyondan büyük bir başarıyla ayrılan WCM Elif Zeren Yıldız, şampiyonluk kupasını depremde hayatını kaybeden vatandaşlara armağan etti.
Üniversitede kadınlarla tecrübe paylaşımı
Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'Kadının Çalışma Hayatındaki Yeri: Her Biri Bir Hikaye Temalı Tecrübe Paylaşımı' programı düzenlendi.
Tahmazoğlu'ndan 8 Mart mesajı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 8 Mart’ın tüm dünyada, kadınların daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını söyledi.
Vergi Dairesinden NTO’ya Ziyaret
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürleri Mithat Önalan, Ali Cibik ve Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kılıç 35. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.
Fadıloğlu’ndan kandil mesajı
AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda “Dinimizde rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen üç aylardan Şaban ayının 15’inci gecesine tekabül eden Berat Kandilini hep birlikte idrak etmenin sürur ve mutluluğu içerisindeyiz" ifadesini kullandı.
Fatma Şahin'den yeni yıl mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
15 bin ağaç toprakla buluştu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Taşlıca Malazgirt Mahallesi’ndeki 3 bin 26 metrekarelik alana ağaç dikimi yapıldı.
Fadıloğlu'ndan yeni yıl mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni yıl mesajı yayımladı.
Şampiyonlar, kupaları çifte gururla kaldırdı
Şampiyonlar, ödül yağmurunun yaşandığı törende kupalarını büyük bir gururla kaldırdı.
Aile Akademisi, Türkiye'ye örnek oldu
Türkiye'de bir ilk olan Aile Akademisi'nin açılışı yapıldı.
Şahinbey'den 25 Aralık etkinlikleri
Şahinbey Belediyesi, Gaziantep'in Kurtuluş’unun 102’nci yıldönümünde spor etkinlikleri düzenledi.
Kaplan'dan 25 Aralık mesajı
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Fadıloğlu'ndan 25 Aralık mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.
Çetin’den 25 Aralık mesajı
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin 25 Aralık Gaziantep’in kurtuluş günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Spor salonları ve yüzme havuzlarında başarılı olan bin 350 sporcuya da spor malzemesi desteği verildi.