Arama
Arama Sonuçları
Sanko Okulları’nın yüzmede milli takım gururu
SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi, “Uluslararası 11. Swimming Talent Cup Yüzme Yarışması”nda Milli Takım adına Türkiye’yi temsil ederek hem uluslararası turnuvada hem de Milli Takım 15-16 Yaş Kategorisinde 50 metre Serbest Stilde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Depreme rağmen azmini kaybetmedi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halter takımında yer alan Büşra Kayadibi, 6 Şubat depremlerinde 3 gün boyunca enkaz altında kaldı ama azminden hiçbir şey kaybetmedi, kısa süre içinde hem Türkiye Halter Şampiyonasında 3’üncü oldu hem de madalya kazandı.
Sanko öğrencisi Furkan, yüzmede birinci oldu
SANKO Okulları öğrencisi Furkan Nadir Yıldız, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Paletli Yüzme İl Birinciliği Yarışması"nda il birincisi oldu.
1500 karateci Gaziantep'te toplandı
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.
Gaziantepli sporcular 40 madalya kazandı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Spor Kulübünün engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2-3 Nisan tarihlerinde Sivas’ta düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında performansıyla göz doldurdu, 40 madalya elde etti.
Kupa ve madalyalara doymuyorlar
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları farklı branşlarda elde ettiği başarılarla kentin madalya ve kupa sayısını artırmaya devam ediyor.
Spor salonlarının sayısını artıracak
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te hizmet veren 40 yeni spor salonunu 3’üncü döneminde 50’ye çıkaracağını belirterek, 3 bin kişi kapasiteli Kamil Ocak Çok Amaçlı Spor Salonu’nu ise bir buçuk yıl içerisinde hizmet vermeye hazır hale getireceklerini söyledi.
Prof. Dr. Tahir Özer, Medical Point’te
Kalitesi 9 defa tescillenen Medical Point Gaziantep Hastanesi akademisyenlerden oluşan uzman kadrosunu genişletmeye devam ediyor.
Gazi Oyunları'nda ödüller dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2’nci Gazi Oyunları kapanış töreni gerçekleşti.
Sanko Okulları öğrencilerinin yüzme başarısı
SANKO Okulları Yıldız Kız Takımı il ikinciliği, Yıldız Erkek Takımı ise il üçüncülüğü kupası ile 5 altın, 22 gümüş ve 20 bronz olmak üzere 47 madalya kazandı.
Şahinbey'den 25 Aralık etkinlikleri
Şahinbey Belediyesi, Gaziantep'in Kurtuluş’unun 102’nci yıldönümünde spor etkinlikleri düzenledi.
Gaziantep'te Kurtuluş coşkusu
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ nda tören düzenlendi.
Kurtuluş panelleri başladı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, milli bilincin güçlenmesini sağlamak için Antep Savunması’nda öne çıkan şahsiyetler, hukuksal süreç ve sosyolojik yapı hakkında öğrencilere ilçelerde paneller düzenliyor.
Gazi Oyunlarında 3 bin sporcu yarıştı
Gaziantep’in önemli iş insanlarından merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2’nci Gazi Oyunları devam ediyor.
Sanko Okulları yüzmede üç kupa kazandı
SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına organize edilen “2. Gazi Oyunları"nda üç kupa kazandı.
1200 öğrenciye spor desteği
Spor şehri Gaziantep’te genç ve çocukların spor becerilerini desteklemek ve spora olan ilgiyi arttırmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) çalışmalarını sürdürüyor.
Gaziantep'te satranç turnuvası
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep’in Kurtuluş etkinlikleri kapsamında 25 Aralık Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası düzenlenecek.
Sanko öğrencisi yüzmede Türkiye üçüncüsü oldu
SANKO Okulları öğrencisi Tuna Karakuş, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen “12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi Projesi Türkiye Finali"nde üçüncü oldu.
Sanko öğrencilerinin yüzme başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, yüzme şampiyonasında 53 madalya kazanarak önemli başarıya imza attı.
Öğretmenler ödüllendirildi
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından 6 farklı branşta organize edilen turnuvalarda 652 öğretmen yarıştı.
GBB Spor başarılarıyla göz dolduruyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 13 spor salonu, 13 yüzme havuzu ve 4 futbol sahası ile toplamda 25 branşta ulusal ve uluslararası arenadaki başarılarına gün geçtikçe bir yenisini ekliyor.
3500 Başarılı öğrenciye spor seti
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı spor tesislerinde eğitim gören başarılı 3 bin 500 öğrenciye, toplam değeri 5 milyon TL olan içinde eşofman, spor ayakkabısı, çanta, tişört, satranç ve kitapların bulunduğu spor seti dağıtıldı.
Okullara spor malzemesi desteği
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından spor altyapısını güçlendirmek için okullara yönelik spor malzemesi dağıtımları sürdürülüyor. Öğrencilere spor yaparken kullanabilecekleri malzemeler dağıtılıyor.
Erdem Koleji'nden satranç başarısı
Şehitkamil Belediyesi tarafından, 21-22 Ekim tarihinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasına katılan Erdem Koleji öğrencileri, il ikincisi ve il üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde ettiler.
Erdem Koleji'nden yüzmede 6 madalya
Erdem Koleji öğrencisi Emir Özduman katıldığı 12. Geleneksel Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları'nda 4 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Efsane geminin romanı yazıldı
‘Rüsumat – Kurtuluşun Hayalet Gemisi’ romanı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı anısına 29 Ekim’de okurla buluşacak.
Erdem Koleji Mangala Turnuvasına Damga Vurdu
Gaziantep Erdem Koleji öğrencileri, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen “Mangala Zekâ Oyunu” yarışmasına damga vurdu. Erdemli öğrenciler, yarışmadan 7 madalya ile döndü.
Şampiyon sporcular bir arada
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Başkanı Fatma Şahin, 16 branşta Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye derecesi kazanan 200 sporcuyla bir araya geldi.
Satranç şampiyonasında büyük başarı
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası’nda büyük bir başarı daha elde etti.
Minik sporcular, ilk madalyalarını aldı
Şehitkamil Belediyesi, Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunları Yaz Spor Akademisi’nde eğitim gören minik öğrencilere, yaşam boyu spor tutkusu aşılamak amacıyla ilk madalyalarını takdim etti.