Arama
Arama Sonuçları
Gelin adaylarına en güzel destek
Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Mimar Sinan Gençlik Merkezi’nde kuaförlük eğitimi alan kursiyerler maddi imkânı olmayan gelin adaylarının saçlarını yaparak yeni çiftlerin mutluluklarına ortak oluyorlar.
Erken teşhis hayat kurtarıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık Bakanlığı iş birliğinde toplumun kansere karşı bilinçlenmesi ve tedavide kritik önemde bulunan erken teşhis için kurulan Kanserde Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM), deprem bölgesinde ve şehir genelinde on binlerce Gazi şehirlinin kanser taramasını gerçekleştirdi.
En güzel temizlik kirletmemektir
Şahinbey İlçesi’nde temizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu öğrencileri ile birlikte mahallelerde çöp topladı.
Parklar ağaçlandırılıyor
Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, parkları yaza hazırlama çalışmaları kapsamında çim budama ve ağaçlandırma çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.
5 Mahallede hummalı üstyapı çalışması
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında İmam Bakır, Bamyasuyu, İpekyol ve Süleymaniye Mahallelerinde kilitli beton parke taşı ile yolları onarırken, Köse Mahallesinde ise stabilize yol çalışmasıyla mahalle sakinlerinden tam not alıyor.
Parklar yaza hazırlanıyor
Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, park ve yeşil alanlarda sürdürdüğü ağaç dikim ve çim biçme çalışmalarıyla parkları yaza hazırlıyor.
Çiftçiye fide dağıtımı devam ediyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fide dağıtımını Yeşilköy Mahallesi’nde devam ettirdi.
Üstyapı iyileştirme çalışmaları sürüyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, stabilize yol çalışmalarıyla Uzunköy Kırsal Mahallesinde konforlu yolları hizmete sunarken, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla İmam Bakır Mahallesinde ise üstyapıyı iyileştiriyor.
6 milyon anne adayına süt
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıl önce bebeklerin anne karnında sağlıklı gelişimi için başlatılan “Anneye Süt Bebeğe Can" projesi ile 5 milyon 845 bin 380 litre süt anne adaylarına ulaştırıldı.
Umut Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kırsal mahallelerde üstyapı iyileştiriliyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla daha konforlu yolların hizmete sunulduğu kırsal mahallelerde stabilize yol çalışması sürüyor. Köse Mahallesinde tamamlanma aşamasına gelen konforlu yollar ile ekipler, mahalle sakinlerinin takdirini topluyor.
Tahmazoğlu esnafla bir araya geldi
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından esnaf ziyaretlerini sürdürerek Konak Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Sokak hayvanlarına sahip çıkılıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkarak onların tedavilerini üstleniyor, sağlıklı bir yaşam sürmelerine imkan sağlıyor.
Vatandaşlar iftar sofrasında buluşuyor
Haliliye Belediyesi’nin Ramazanın birlik ve beraberlik ruhunu yaşatarak, her gün düzenlediği İftar Sofrasında vatandaşlar bir araya gelmeye devam ediyor.
Seçim bitti, çalışma başladı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni döneminde saha gezilerine başladı.
Atatürk anıtı için harekete geçildi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Maarif Kavşağı’nda bulunan 57 yıllık Atatürk Anıtı ve kaidesine sahip çıkarak restorasyon işlemlerine başladı.
Şahinbey'de 15 milyon kitap dağıtıldı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kütüphane Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında kitap okumanın ve okutmanın önemini hatırlatarak, “Kütüphanelerimizdeki kitaplarımız hâla en iyi ve en güvenilir dostlarımız en değerli bilgi hazinelerimizdir" dedi.
Başkan Canpolat, personeller ile iftarda buluştu
Haliliye Belediyesi personelleri iftar programında bir araya geldi.
Dev enerji yatırımının ilk bölümü hizmette
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yenilenebilir Enerji Buluşmaları kapsamında 27 Megavatlık Güneş Enerjisi Santrali’nin ilk 11 Megavatlık bölümü düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı
Haliliye için 14 yeni proje ve eser
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ortak canlı yayın ile yeni dönemde hayata geçireceği hizmet ve eserleri kamuoyuyla paylaştı. Başkan Canpolat, açıkladığı 14 proje ve eser ile Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edeceğini gösterdi.
Fadıloğlu: Vatandaşımızın, desteğine ihtiyacımız var
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugüne kadar halkımızın güçlü desteğiyle birçok önemli iş başardık. Vatandaşımızın, 31 Mart günü bir kez daha desteğine ihtiyacımız var. Halkımızın desteği olmadan, Şehitkamil’imizi daha ileriye taşımak mümkün olmayacaktır" dedi.
Canpolat: Sözümüzün eriyiz
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Pazar günü kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.
Her vatandaşın katkısına ihtiyacımız var
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehrimizi daha güzel bir yere dönüştürmek için her vatandaşımızın katkısına ihtiyacımız var. Birlikte çalışarak, birlikte kararlar alarak ve birlikte hareket ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
Çocuklara özel Ramazan etkinlikleri
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında il ve ilçelerde Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterileri, Oruç Kuşu Masalları etkinlikleri düzenliyor.
Vatandaşlar iftar sofrasında buluşuyor
Haliliye Belediyesi tarafından her gün Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksinde düzenlenen İftar Sofrasında bir araya gelen vatandaşlar, Ramazan ayının bereketini paylaşıyor.
Vatandaşımızın, sonuna kadar emrinizdeyiz
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu’nun mahalle ziyareti, miting havasında gerçekleşti. 8 Şubat ve Selimiye Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı.
Hizmet ile gönüllere giriyoruz
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahalle gezileri kapsamında Göktepe ve Kalecik Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “Biz hizmet ile ayakta duruyoruz, hizmet ile gönüllere giriyoruz. Urfa’da eser üstüne eser bıraktık, eser bıraka bıraka yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Gaziantep’teki emekliler çok şanslı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 65 yaş üstü vatandaşların kullanacağı, avantaj ve indirimlerden yararlanacağı "Emekli Kart" tanıtıldı.
Canpolat, kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ilçeye kazandırdığı eserlerin toplu açılış töreni gerçekleşti. Coşkulu törende konuşan Başkan Canpolat, “Bizi biz yapan, size hizmet etmek. Bizi biz yapan değer, sizlerin dertleri ile hemhal olmak, mahallemizin dertleriyle hemhal olmak, bir olmak, beraber olmak" dedi.
Başkan Canpolat, esnafla iç içe
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yunus Emre Caddesinde yaptığı esnaf ziyaretiyle talep ve önerileri dinledi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için de destek isteyen Başkan Canpolat, esnaf ve vatandaşlardan büyük teveccüh gördü