Arama
Arama Sonuçları
Sosyal medya bağımlılığı uyuşturucu kadar tehlikeli
GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, son yıllarda toplumun yarası haline dönüşen sosyal medya bağımlığının madde bağımlılığı kadar tehlikeli olduğuna vurgu yaptı.
Şehitkamil belediyesi bayramda 7/24 mesaide
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, bayram tatili boyunca hizmette herhangi bir aksama yaşanmaması için 7/24 mesai başında olacaklarını söyledi.
Otizm farkındalık günü etkinliği düzenlendi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Çocuk Hastanesi’nde “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Çocuk ve ergenlerde yeme bozukluğuna dikkat
SANKO Üniversitesi Hastanesi Uzm. Psikoloğu Kübra Demirkesen Koçer, yeme bozukluğunun kilo ile ilgisinin bulunmadığını belirterek, “Yeme bozukluğu çocuğun yeme tutum ve davranışındaki bozukluktur" dedi.
2024 Gaziantep için Aile Yılı oldu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde 2024 yılının Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edilmesinin ardından yapılacaklarla ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi.
Teknoloji bağımlılığı en yaygın sorun
SANKO Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu tarafından “Teknoloji Bağımlılığı" konulu konferans düzenlendi.
Aile Akademisi, Türkiye'ye örnek oldu
Türkiye'de bir ilk olan Aile Akademisi'nin açılışı yapıldı.
Üniversitede sosyal medya eğitimi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) personeline, Öğretim Görevlisi ve Sosyal Medya Uzmanı Harun Furkan Yağbasan tarafından “Sosyal Medya' eğitimi verildi.
Tahmazoğlu aile ziyaretlerini sürdürüyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’nde ikamet eden Orhan ve Karabiber ailelerine misafir oldu.
Ekonominin kuralları yeniden yazılıyor
GÜNSİFED ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, akademisyenler ve iş dünyasından profesyoneller; ‘finansmana erişim’, ‘tedarik zinciri’, ‘finansal dayanıklılık’, ‘e-ticaret’ve‘e-ihracat’ konularınde bilgi verildi.
GTB Akademi’den e-ihracat eğitimi
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Akademi tarafından borsa üyesi işletmelere yönelik 'E-İhracat Eğitimi' düzenlendi.
Öğrencilere 116 bin bisiklet müjdesi
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilere 6 takdir ile başlattığı başarıyı ödüllendirme kampanyasının 2 teşekküre düştüğü müjdesini verdi.
Ressam Ayşe Arkün sergi açacak
Ressam Ayşe Arkün'ün, akrilik boya tekniğiyle yaptığı soyut figüratif eserlerinden oluşan “Hayatın Renkleri" temalı resim sergisi, 6 Ekim Cuma günü SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak.
Eğitimde başarı ödüllendiriliyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ederek 3 teşekkür getiren öğrencinin bisiklet sahibi olacağını duyurdu.
Refik Anadol’un sergisi açıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali kapsamında Refik Anadol tarafından yapay zeka ile hazırlanan Rönesans Rüyaları Dijital Sergisi açıldı.
5 Teşekküre 1 bisiklet
  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilerin yüzünü güldüren müjdeyi vererek 5 teşekkür getiren öğrencilerin bisiklet sahibi olacağını duyurdu.
Deprem mağdurları unutulmamalı
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, deprem bölgelerine dikkat çekti.
Çocuklara sosyal medya ve siber suçlar eğitimi
Çocuklara yönelik, “Sosyal Medya Kullanımı ve Siber Suçlar Mücadele" konulu seminer düzenlendi. S
Geleceğin oyun tasarımcıları HKÜ’de yetişecek
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ); her yıl açtığı çağın gerektirdiği bölüm ve programlarla yükseköğretim ekosisteminde dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor.
Dış ticaret istihbarat eğitimleri tamamlandı
GAİB uzun süredir devam eden online eğitimlerinin yanı sıra ihracatçılar tarafından talep edilen yüz yüze eğitimleri de gerçekleştirmeye devam ediyor.
Belirsizlik ortamına son verilmeli
Kahramanmaraş merkezli 4.7’lik artıç depremin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez yetkilileri önlem almaya, yol haritası çizmeye davet etti.
Kıtalar arası dostluk büyüyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Endonezya’nın Surabaya şehri arasında 27 Nisan 2021’de imzalanan Kardeş Şehir Protokolü, iki şehir arasındaki ortak projeler ve etkinliklerle gelişiyor.
Yaz kurslarına kayıtlar başladı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yaz tatili ile beraber çocuklar için başlayacak ücretsiz yaz kursları için hazırlıklarını tamamladı.
Hediye aslanların dördüz yavrusu oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Sudan gezisinde hediye edilen ve Gaziantep Doğal Yaşam Parkı’nda yaşayan Sultan ile Sudan isimli aslanların dördüz yavruları oldu.
Sankolu öğrenciler ABD'de birinci oldu
SANKO Koleji 11’inci sınıf öğrencileri Uluslararası Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması'nda dünya birincisi oldu.
Gençleri sevindiren hediye
Öğrencilere yaptığı sürprizler ve verdiği hediyelerle gençlerin gönlünde taht kuran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu gençlere yeni bir sürpriz daha yaptı.
Öğrencilere 104 bin bisiklet müjdesi
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilerin yüzünü güldüren müjdeyi vererek 2 takdir getiren öğrencilerin bisiklet sahibi olacağını duyurdu.
Metaverse tüm sektörleri etkileyecek
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi tarafından “Metaverse ve Yapay Zeka ile Eğitimin Geleceği” konulu konferans düzenlendi.
Bozgeyik’in, seçim bürosu açılışına yoğun katılım
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte 8 Şubat Mahallesi sakinleriyle buluştu.
Yeniden Refah Partisinden GGC'ye ziyaret
Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları ve parti yöneticileri, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.