Arama
Arama Sonuçları
38 bin 311 genç Çanakkale yolcusu
Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı.
Şehitkamil belediyesi bayramda 7/24 mesaide
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, bayram tatili boyunca hizmette herhangi bir aksama yaşanmaması için 7/24 mesai başında olacaklarını söyledi.
Gaziantep, bayrama hazır
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ulaşım, güvenli alışveriş, turizm ve mezarlık ziyaretleri çerçevesinde bayram tatilinin ve öncesinin huzurlu geçmesi için önlemlerini aldı, hazırlıklarını tamamladı.
Tahmazoğlu, mazbatasını aldı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Adliyesi Mehmet Uygun Konferans salonunda düzenlenen tören ile dördüncü dönem için mazbatasını aldı.
Zabıta ekipleri kafeleri denetledi
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, akşam saatlerinde kafelere yönelik gerçekleştirdiği denetimde ruhsat ve hijyen kontrollerini sağlarken, canlı müzik izni bulunan işletmelere kurallara riayet etmeleri uyarısında bulundu.
Fatma Şahin, İslahiye ve Nurdağı projelerini anlattı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, 3’üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri kapsayan seçim beyannamesini tanıtmak amacıyla Nurdağılı ve İslahiyeli vatandaşlarla bir araya geldi.
Şeker pancarındaki üretim artışı sevindiriyor
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu küresel şeker stoklarındaki gerilemeye dikkat çekti.
Şehitkamil, potada namağlup şampiyon
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep U14 Kategorisi Erkekler Ligi’ni namağlup şampiyon olarak tamamladı.
Üniversite Hastanesine iki ödül
23-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Marmaris’te düzenlenen 13. Uluslararası Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Kongresinde GAÜN Hastanesi ödülle döndü.
'Randevum Var' ile talepler dinleniyor
Gaziantep’te vatandaşların talep başvurularını yerine getiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, hizmet hakkındaki görüşleri öğrenmek için evlere misafir oluyor.
Basketbolda başarı yükseliyor
Genç yeteneklerin yetiştirilerek Gaziantep ve Türk sporuna kazandırıldığı Şehitkamil Belediyesi Spor Akademilerinde, basketbol branşında yarışmacı takımlar elde ettikleri başarı ile adlarından söz ettiriyor.
Akıllı şehir teknolojileri büyük fayda sağladı
Başkan Şahin, deprem sürecinde akıllı şehir teknolojisinin şehre büyük fayda sağladığını söyledi.
GAÜN tanıtım bürosu açtı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) çarşı da Tanıtım ve Tercih bürosu oluşturuldu.
24 saat temizlik
Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki mahallelerde yürütülen temizlik çalışmaları 24 saat esasına göre devam ediyor.
Haliliye 635 personeliyle sahada
Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için tüm hazırlıklarını tamamlıyor.
Üstyapı çalışmaları sürüyor
Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.
Kırsalda yol çalışması sürüyor
Fen İşleri Müdürlüğünün merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü üstyapı çalışmaları devam ediyor.
Hayvanat Bahçesine 51 bin ziyaretçi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Doğal Yaşam Parkı 3 günlük bayram tatilinde 51 bin 500 ziyaretçiyi ağırladı.
ANKA’da bayramlaşma
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi yönetimi, bayramda nöbet tutan hastane personeli ile tedavi gören hastaları ziyaret edip, onların Ramazan Bayramı’nı kutladı
Üstyapı çalışmaları sürüyor
Fen İşleri Müdürlüğünün merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü üstyapı çalışmaları devam ediyor.
Üst yapıda gece mesaisi
Haliliye Belediyesi, üst yapı hizmetlerinde gece mesaisiyle bakım onarım çalışmalarını hızla tamamlıyor.
İftar ve sahurda denetim
Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki fırınlarda sahur vakti denetim gerçekleştirdi.
Selin izleri köpüklü su ile temizleniyor
Şanlıurfa’da etkili olan şiddetli sağanak yağışın ardından Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ekipler çalışmalarını canla başla sürdürüyor.
4 bin personelle sel hazırlığı
Gaziantep’te yıl içerisinde yağan yağmurun dörtte biri dün gece 4 saatlik sürede şehri etkisi altına aldı.
Hatipoğlu'ndan veda mesajı
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde yeniliklere öncülük ederek ilkleri başaran kurucu Rektör Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, veda mesajı yayınladı.
Karda hayvanlar unutulmuyor
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin gece boyu sahada devam eden kar temizleme çalışmalarının ardından bugün sabah saatlerinde de Erikçe Ormanı’nda yer alan sokak hayvanları besleme noktalarını ziyaret etti.
460 personelle kar mesaisi
Haliliye Belediyesi, kent genelinde etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte 110 araç ve 460 personelle sahada mücadelesini sürdürüyor.
Gaziantep'te beyaz mesai
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) gece boyunca yoğun mesaide bulundu.
İşçileri mutlu eden sözleşme
Şehitkamil Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
250 Genç krampon performans kampına girdi
Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi’nde eğitim gören genç kramponlar, yarıyıl tatilini sporcu performans kampında geçirecekler.