Arama
Arama Sonuçları
Genç doktorlar önlüklerini giydi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi tarafından, Türkçe ve İngilizce Tıp Programları Dönem 3 öğrencileri için GAÜN Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde “Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi.
BESYO VE POMEM öğrencilerinden teşekkür
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen kurs dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
Şahinbey'den öğrencilere sınav desteği
Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini arttırmak için deneme sınavları yapıyor.
Hemşirelikte Değerler sempozyumu düzenlendi
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü tarafından “12-18 Mayıs Dünya Hemşirelik Haftası" etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-III" konulu sempozyum düzenlendi.
Trikocular sorunlarını konuştu
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Triko Örgü İmalatı Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.
Güçyetmez'den 1 Mayıs mesajı
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 1 Mayıs dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Eşit, adil ve özgür bir dünyanın müjdecisi, emekçilerin uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs kutlu olsun" dedi.
4 yılda 400 kitap okudu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hasan Celal Güzel Çocuk Kütüphanesi’nin kapısını 8 yaşında aralayan Berat Koca, 4 yılda geleceğine rehberlik edecek 400 kitapla önündeki fırsat eşitsizliklerini kaldırdı.
Kadınlar meslek öğreniyor
Haliliye Belediyesi bünyesindeki Milletevlerinde meslek öğrenen kadınlar, bir yandan yeni hobiler kazanırken bir yandan da aile ekonomilerine katkı sağlıyor.
Gençlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor
Haliliye Belediyesi, gençlerin geleceğe güvenle adım atması için ücretsiz BESYO ve POMEM hazırlık kursları düzenliyor. Haliliye Belediyesi tarafından hayallerine hazırlanan gençler için eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, antrenörler eşliğinde sıkı bir şekilde parkurlara hazırlanıyor.
Otizm farkındalık günü etkinliği düzenlendi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Çocuk Hastanesi’nde “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Enflasyonla mücadele için bedel ödemeliyiz
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) mart ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis, Disiplin Kurulu ve Meslek Komite üyeleri ile TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin katılımıyla genişletilmiş olarak gerçekleştirildi.
İnşaat mühendislerine yönelik şiddete tepki
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, şantiyelerde mühendislere yönelik şiddet olaylarının son bulması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.
Ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Haliliye için 14 yeni proje ve eser
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ortak canlı yayın ile yeni dönemde hayata geçireceği hizmet ve eserleri kamuoyuyla paylaştı. Başkan Canpolat, açıkladığı 14 proje ve eser ile Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edeceğini gösterdi.
OSB Koleji'nden önemli bilimsel başarı
Özel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Erasmus Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 10 proje arasına girme başarısını gösterdi.
Memurlardan Fatma Şahin’e büyük destek
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Gaziantepli kamu çalışanları ile iftar sofrasında bir araya geldi. Katılımcılardan büyük destek gören Fatma Şahin, Kamu çalışanlarından gördüğü destekten oldukça mutlu olurken, memurların ev sahibi olması için Memur-Sen’in kooperatif kurması halinde arsasını kendisinin vereceğini söyledi.
İşçi sağlığı ve iş güvenliği konuşuldu
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi iş birliğinde, “İşyerlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Nasıl Yönetilmeliö konulu toplantı gerçekleştirildi.
Sanko Üniversitesi öğrencileri bilgilendiriyor
Gaziantep Şehit Ali Polat Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite ortamını görmek ve eğitime ilişkin bilgi almak amacıyla SANKO Üniversitesi’ni ziyaret etti.
GİBTÜ’de 'İş Kulübü Eğitimi' düzenlendi
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde “İş Kulübü Eğitimi" düzenlendi.
Üniversitede yangın güvenliği eğitimi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Çevik Taşdemir, Öğretim Görevlisi Mehmet Palabıyık ve Öğretim Görevlisi Yasin Eroğlu koordinatörlüğünde öğretim elemanları ve öğrencilere ‘Yangın Güvenliği ve Tahliye Yöntemleri’ konulu seminer eğitimi verildi.
Belkıs tesisi ile büyük tasarruf
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapılacak Belkıs İçme Suyu Arıtma Tesisi, hem 1.3 Milyar TL tasarruf sağlayacak hem de çevresine yapılan sosyal donatılarıyla halka hizmet verecek.
Hekimlik gayret ve fedakarlık ister
SANKO Üniversitesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla "Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Gözüyle 14 Mart" konulu program düzenlendi.
Milli Eğitim Bakanından önemli açılış
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in şehirde eğitim adına yaptıklarını anlatırken çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Biz, böyle heyecanlı başkanlar istiyoruz. Gaziantep, Fatma Başkanın kadrini, kıymetini bilmeli" dedi.
Rektör Dağlı'dan 14 Mart mesajı
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kileci'den 14 Mart mesajı
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Gaziantep'te kimse evsiz kalmayacak
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneyşehir Konut Temel Atma Töreni’nde yaptığı konuşmada memlekette kimsenin evsiz kalmayacağını belirterek, “Hiç kimse kira fiyatları yüksek oldu diye şikayet etmeyecek. Gaziantep’i birlikte inşa edeceğiz, kararlıyız" dedi.
6 Şubat Gençlik Merkezi hizmete açıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve 6 Şubat Dayanışma Derneği iş birliğinde yapımı tamamlanarak şehre kazandırılan 6 Şubat Gençlik Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla hizmete açıldı.
Canpolat’tan 8 Mart mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep hanım kardeşlerimiz için, kadınlar için projeler ürettik" ifadelerini kullandı.
Minik eller fidan dikti
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Yerleşkesine Nizip Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından fidan dikildi.
Depremi ve yaralarını unutmak kolay değil
Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği’nin, SANKO Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlediği “Deprem Sonrası Travmalı Olgulara Cerrahi Yaklaşımda Deneyim ve Öneriler" konulu sempozyum, SANKO Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.