Arama
Arama Sonuçları
Atıksu arıtma tesisini Bakan açtı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Nizip İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla açıldı.
Sanko öğrencilerinin yüzme başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, yüzme şampiyonasında 53 madalya kazanarak önemli başarıya imza attı.
Sanko Üniversitesi Hastanesi’nde “Spinal günleri' toplantısı
SANKO Üniversitesi Hastanesi ve Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu tarafından “Gaziantep Spinal Günleri - III" toplantısı düzenlendi.
Sanko Üniversitesi Hastanesi’nde “spinal günleri"
SANKO Üniversitesi Hastanesi ve Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu tarafından “Gaziantep Spinal Günleri 2" toplantısı düzenlendi.
Babalar için satranç turnuvası
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde Babalar Günü anısına satranç turnuvası düzenlendi.
Sanko Tıp'ta mezuniyet heyecanı
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2022- 2023 akademik döneminde 51 öğrenci, düzenlenen diploma ve yemin töreniyle mezun olmanın heyecanını yaşadı.
Sanko Üniversitesi Hastanesi’nde 'spinal günleri' düzenlendi
SANKO Üniversitesi Hastanesi ve Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu tarafından “Gaziantep Spinal Günleri" konulu bir toplantı düzenlendi.
Yağışlar ihracatçıyı sevindirdi
Güneydoğu Anadolu’nun hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri ihracatı yılın ilk 4 ayı sonunda 1 milyar doları aştı.
Sanko Okulları’nın yüzme başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullararası Gençler İl Müsabakası"nda 36 madalya, ikincilik kupası ve üçüncülük kupası kazanarak önemli başarıya imza attı.
Rumkale su sporları festivali başlıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 5’inci Uluslararası “Rumkale Su Sporları Festivali" için geri sayım başladı.
Yarışmayı kazananlar ödüllerini aldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen 5 yarışmanın kazananları belli oldu.
Sanko öğrencileri, Türkiye birincisi oldu
SANKO Okulları öğrencileri, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen ve 121 projenin katıldığı “4. BİSEP Bilim İnsanı Seçme Programı Proje Yarışması"nda Türkiye birincisi oldu.
27 madalyalı başarı
SANKO Okulları öğrencileri, Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "3'üncü Şehitkamil'i Anma Yüzme Müsabakası"nda 11 birincilik, dokuz ikincilik, yedi üçüncülük olmak üzere 27 madalya kazandı.
Sanko Okulları genç kızlar basketbol takımı il birincisi oldu
​​​​​​​Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Birinciliği Müsabakalarında, SANKO Okulları Genç Kız (A) Basketbol Takımı yenilgisiz şampiyon oldu.
Kileci’den iş birliği çağrısı
Türkiye-Çin İş ve Yatırım Forumu Gaziantep Buluşması'nda konuşan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Fikret Kileci, Çinli iş insanlarına petrokimya gibi hammadde yatırımları ile lojistik alanında yatırım çağrısında bulundu.
Sanko Okulları 4 madalya kazandı
SANKO Okulları, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Okullar Arası Lise Gençler Yüzme İl Birinciliğinde üçüncülük ve üç dördüncülük madalyası kazandı.
Nehir, demir ve deniz yoluna yatırım yapılmalı
Fikret Kileci, ihracatta elde edilen başarının sürekliliğinin sağlanması için daha doğru, çevreci ve uluslararası standartlarda üretim yapmak gerektiğini söyledi.
Öğrenciler konservatuara hazırlanıyor
Şahinbey Belediyesi, bir ilki daha gerçekleştirerek Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde verdiği enstrüman eğitimleri ile başarılı gençleri konservatuara hazırlıyor.
GKV’de ödül töreni heyecanı
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri’nde düzenlenen geleneksel münazara yarışmaları bu yıl online olarak gerçekleştirildi. Yarışmalar sonucunda dereceye giren öğrenciler Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü Engin Biba tarafından ödüllendirildi.
Çocuklara çevre bilinci aşılıyorlar
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çocuklarda çevre temizliği bilincinin oluşmasına yönelik “Ödevimiz Sıfır Atık” adlı tiyatro oyununu hazırladı.
Su yapılarında boğulma tehlikesine karşı uyarı
Türkiye genelinde sıcak havalar nedeniyle serinlemek için baraj, sulama kanalı ve göletlere girenler boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden konuya ilişkin uyarı geldi.