Arama
Arama Sonuçları
Gaziantep’in ilk kent lokantası açıldı
Başkan Yılmaz, “Bu, bir siyasi şov değildir. Bu, bizim siyasetimizin bir parçası değildir. Kent lokantaları, artık maalesef ki bir ihtiyaçtır. Biz, bu ihtiyacı görmezden gelemezdik. Gaziantep’in eski günlerini, yani gastronomiden önceki günlerini çok özledik. Allah, izin verirse bu yıl bitmeden 10 kent lokantası daha açacağız. Allah, izin verirse görevimiz döneminde Gaziantep’teki hedef sayımız en az 40’tır." dedi.
Fatma Şahin'den yeni hobi bahçesi müjdesi
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5’inci etap hobi bahçesindeki hak sahipleriyle bir araya geldi.
Haliliye için 14 yeni proje ve eser
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ortak canlı yayın ile yeni dönemde hayata geçireceği hizmet ve eserleri kamuoyuyla paylaştı. Başkan Canpolat, açıkladığı 14 proje ve eser ile Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edeceğini gösterdi.
Gaziantep bebek kütüphanesi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, açılışı yapılan Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan Bebek Kütüphanesi hakkında “Türkiye’nin pek çok noktasına ilham kaynağı olacak" dedi.
Canpolat, kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ilçeye kazandırdığı eserlerin toplu açılış töreni gerçekleşti. Coşkulu törende konuşan Başkan Canpolat, “Bizi biz yapan, size hizmet etmek. Bizi biz yapan değer, sizlerin dertleri ile hemhal olmak, mahallemizin dertleriyle hemhal olmak, bir olmak, beraber olmak" dedi.
Gaziantep’e 15 yeni otopark
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından yeni park yönetim sistemiyle yeni dönemde 8 bin 250 araçlık otopark sistemi kurulacak.
5 yıldızlı yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi yapılıyor
Gaziantep’te, 65 yaş ve üstü bireylerin ömürlerini sağlık, huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak için Alleben Göletinin karşısında 5 yıldızlı otel konseptinde İleri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete alınacak.
Erdoğan'dan Gaziantep'e ziyaret
Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı. Törende, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yer aldı.
Esnafa nefes aldıran proje
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın kazandırdığı projeler vatandaşlardan karşılık görüyor.
23 bin 801 çift mutluluğa 'evet' dedi
Mutlu bir birlikteliğin ilk adımı için Şehitkamil Nikah Salonu’nu tercih eden 23 bin 801 çift, sevenlerinin şahitliğinde nikah akdi gerçekleştirildi.
Haliliye’ye yeni yatırımlar
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirdiği yatırımlarla Haliliye’de değişim yaşandı.
Başkan açılış için müjdeyi verdi
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kısa süre içerisinde açılışı yapılacak olan Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksinde incelemelerde bulundu.
Öğretmenlerin okulu açıldı
Daha önce 2 okul ve 1 yurt inşa ederek Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, inşası tamamlanarak hizmete sunulan Şehitkamil Belediyesi Öğretmenler Ortaokulu’nun resmi açılışı yapıldı.
Polisten kaçamadılar
Gaziantep'te bir AVM'ye ait açık otoparkta drift atarak araç ve yaya trafiğini tehlikeye sokan 2 araca 40 bin 684 lira cezai işlem uygulandı.
Üniversite öğrencileri, Şehitkamil sahnesi’ni inceledi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete sunulan D.T. Şehitkamil Sahnesi’ni yerine inceledi.
Beykent’e, bir park daha
Her yaş grubunun yararlanabileceği park, mahalle sakinlerinin hem sosyal hem de spor hayatına katkı sunacak şekilde tasarlandı.
Festival Parkta sona yaklaşılıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, depremler sonrası projede 6 aylık gecikme olduğunu söyleyerek, “6 aylık işi 6 haftada yapıyoruz" dedi.
Sanat projeleri göz dolduruyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından Gaziantep’in ve özelinde Şehitkamilli vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek adına kültür ve sanata kazandırmış olduğu projeleri her kesimden takdir topluyor.
Bakan'dan tiyatro teşekkürü
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak D.T. Şehitkamil Sahnesi’ni Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nezaretinde inceldi.
15 Temmuz otopark ve ticari ünite kompleksi tamamlandı
15 Temmuz Otopark ve Ticari Ünite Kompleksi’nin toplam 11 bin 200 metrekare arsa üzerine 2 katlı inşa edildiğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapının 19 bin metrekare kapalı alana sahip olduğu bilgisini verdi.
Cumhuriyet Parkı hazır
Osmangazi Mahallesi’nde 52 bin metrekare alan üzerine kurulu parkın çevre düzenleme ve yapım çalışmaları tamamlandı.
Vadi Alleben, anlayışları değiştirecek
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Vadi Alleben projesi, kentin park anlayışına yeni bir soluk getirecek.
Sosyal yardım kompleksi açılıyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksinde incelemelerde bulundu.
Gaziantep'e yeni park müjdesi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Mahallesi’nde 52 bin metrekare üzerine kurulu İbrahimli Kent Park ve çevre düzenlemesi yapım çalışmalarına başladı.
Kuzeyşehir'e yeni park
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından GAZİRAY’ın 2,5 kilometrelik tünel kısmının üstündeki alana yeni bir park kazandırıldı.
Zincirli Bedesten esnafına destek
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, depremde aldığı hasar nedeniyle kapatılan Zincirli Bedesten’deki esnafın mağdur olmaması için harekete geçti.
4 bin personelle sel hazırlığı
Gaziantep’te yıl içerisinde yağan yağmurun dörtte biri dün gece 4 saatlik sürede şehri etkisi altına aldı.
Kaymakam ve başkan muhtarları dinledi
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Kaymakamı Abdulkadir Duran, Şehitkamil ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla buluştu. Toplantıda mahalle sakinlerinin sıkıntıları ve istekleri dile getirildi.
Özgürlük Pazar Yeri yenilendi
Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamen yenilenen Özgürlük Pazar Yeri, önümüzdeki günlerde tekrar vatandaşın hizmetine sunulacak.
Fatma Şahin'den 2023 mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.