Arama
Arama Sonuçları
Polisgücü, Avrupa sahnesine çıkıyor
Alanya’da 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EuroHockey Club Trophy II-Women ve Konya’da oynanacak olan EuroHockey Club Challenge I-Men 2024 Avrupa Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın ve Erkek takımları hazırlıklarını tamamladı. Başkan Kaplan her iki takımın da Avrupa’nın en iyileri arasında olduğunu ifade ederek başarılar diledi.
Sultanlar ve Kaplanlar şampiyon oldu
THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı. Başkan Kaplan şampiyon sporcuları kutlayarak yeni rotanın Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etti.
BESYO VE POMEM öğrencilerinden teşekkür
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen kurs dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
Çocuklar trafik bilinciyle yetişiyor
Haliliye Belediyesi, minyatür bir şehrin canlandırıldığı Çocuk Trafik Eğitim Parkında düzenlenen eğitimler ile miniklere trafik ışıklarını, levhalarını ve kurallarını öğretmeye devam ediyor.
Tahmazoğlu, Polis Haftasını kutladı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.
Gençlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor
Haliliye Belediyesi, gençlerin geleceğe güvenle adım atması için ücretsiz BESYO ve POMEM hazırlık kursları düzenliyor. Haliliye Belediyesi tarafından hayallerine hazırlanan gençler için eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, antrenörler eşliğinde sıkı bir şekilde parkurlara hazırlanıyor.
Küçük sultan ve kaplanlar şampiyon oldu
6 Şubat asrın felaketinde şehit olanların anısına Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep Hokey İl Temsilciliğinin koordine ettiği spor etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gaziantep Hokey Şampiyonasına katılan Gaziantep Polisgücü Kız ve erkek takımları U- 14 Kız ve Erkek kategorisinde namağlup unvanla şampiyon oldu.
Polisgücü'ne 4 Arjantinli oyuncu transferi
Gaziantep Polisgücü Spor tarafından Arjantin Hokey Milli Takımından transfer edilen iki kadın iki erkek sporcu Türkiye’ye gelerek Avrupa Şampiyonası öncesi Alanya’da kamp yapan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü takımlarında çalışmaya başladı.
Fatih Tekke'den hokeycilere moral
Türkiye’yi temsilen Avrupa Şampiyonalarına katılacak olan Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek hokey takımları Alanya’da kamplarını sürdürüyor.
Gençler spor alışkanlığı kazanıyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, salon sporları başta olmak üzere Belediye bünyesinde hizmet veren kurslarla spora, sporcuya ve gençliğe önem veriyor.
Gaziantep'te bisiklet kullanımı artıyor
“Gaziantep Bisiklet Stratejisi Teknik Çalışması Çalıştayı" gerçekleştirdi.
Sultan ve Kaplanlar destan yazdı
Gaziantep Polisgücüspor Türkiye Hokey Federasyonu 2023-2024 Sezonu Erkekler ve Kadınlar Salon Süper Lig 2. Etap karşılaşmalarını lider tamamladı.
4 bin çocuğa trafik bilinci aşılandı
Çocuk Trafik Eğitim Parkı öğrencilerin öğrendiği ve eğlendiği adres olmaya devam ediyor.
Sporcu nesil yetişiyor
Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği kurs merkezleri gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oluyor.
Hokeyin Kaplanları, Süper Lig lideri
Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı, Türkiye Hokey Federasyonu 2023-2024 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap karşılaşmalarını lider tamamladı.
Çocuklara trafik eğitimi
Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı öğrencilerin öğrendiği ve eğlendiği adres olmaya devam ediyor.
Polisgücü’ne yeni sponsor
Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’la bir araya gelen Mehmet Kaplan Başkanlığında ki Gaziantep Polisgücü Spor Yönetim Kurulu üyeleri gündemi değerlendirirdi.
Hokeyin sultanları yine lider
Türkiye Hokey Federasyonu 2023-2024 Sezonu Kadınlar Salon Süper Lig 1. Etap karşılaşmalarını lider tamamlayan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı hız kesmeden ikinci etap çalışmalarına başladı.
Trafik parkı ile bilinçli nesil yetişiyor
Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı ile trafik kültürünü öğrenen bilinçli nesiller yetişiyor.
Çocuklar meslek kararını veriyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çocuk kütüphanelerinde çocukları geleceğe hazırlamak için çeşitli meslek kollarının tanıtımı yapılıyor.
Polisten kaçamadılar
Gaziantep'te bir AVM'ye ait açık otoparkta drift atarak araç ve yaya trafiğini tehlikeye sokan 2 araca 40 bin 684 lira cezai işlem uygulandı.
Trafik Parkı’nda eğitimler başladı
4. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimlerde öğrencilere, teorik ve uygulamalı trafik kuralları öğretiliyor.
Polisgücü yeni efsaneler yazacak
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan Süper Lig ve Avrupa Şampiyonalarında şampiyonluk kupalarını Gaziantep’e getireceklerini ifade etti.
Çocuklar trafiği eğlenerek öğreniyor
Haliliye Çocuk Trafik Eğitim Parkı miniklerin hem öğrendiği hem eğlendiği adres alıyor.
Minikler evinin bahçesinde eğitim görüyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilen “Anaokulum Bahçemde” projesi kapsamında Nurel Enver Taner Anaokulu Polis Lojmanları Yerleşkesi Dersliği’nin açılış töreni yapıl
Şehit yakınları ile gaziler unutulmadı
19 Eylül Gaziler Günü'nün 102'inci yılı olması nedeniyle bir anma programı düzenlendi.
Çocuklara trafik kültürü aşılanıyor
Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkında eğitimler yeniden başladı.
GGC'den Emniyet Müdürü Özcan'a ziyaret
  Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, kısa süre önce Gaziantep Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Celal Özcan'ı ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.
Kızlar, Avrupa'nın en iyileri
THF Kadın Milli Takımı katıldığı C3 Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonluk kupasını Türkiye’ye kazandırırken milli takımda yer alan 6 sporcunun Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü sporcusu olması dikkat çekti.
Gençlerden Başkan Canpolat'a teşekkür
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gençlerimizin Yanındayız, Geleceğimizi Önemsiyoruz" sloganıyla başlattığı eğitim seferberliği tüm dallarda devam ediyor.