Arama
Arama Sonuçları
Hemşirelikte Değerler sempozyumu düzenlendi
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü tarafından “12-18 Mayıs Dünya Hemşirelik Haftası" etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-III" konulu sempozyum düzenlendi.
1500 karateci Gaziantep'te toplandı
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.
Üniversite ile Tugay arasında eğitim protokolü
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.
Bahar kabusa dönüşmesin
Doğa uyanırken polen başta olmak üzere birçok alerjenin oradan oraya savrulması, alerji sorunu yaşayan kişilerin şikayetlerinin alevlenmesine sebep oluyor. ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsararaç, mevsimsel alerjilerin en yaygınlarından birisi olan polen alerjisine dikkat çekti.
38 bin 311 genç Çanakkale yolcusu
Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı.
OSB çalışanları için konut müjdesi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için ucuza kira öder gibi ev sahibi olacakları konutlar yapılacak.
Şahinbey'de bir cami daha açıldı
Türkiye’nin en büyük ikinci camisini Gaziantep’e kazandıran Şahinbey Belediyesi, Osmanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Osmangazi Camii'ni de vatandaşın hizmetine açtı.
2024 Gaziantep için Aile Yılı oldu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde 2024 yılının Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edilmesinin ardından yapılacaklarla ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi.
Deprem konutları teslim ediliyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde Nurdağı Bademli TOKİ Konutları’nda tamamlanan 136 konutun anahtar teslim töreni yapıldı.
6 Şubat Gençlik Merkezi hizmete açıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve 6 Şubat Dayanışma Derneği iş birliğinde yapımı tamamlanarak şehre kazandırılan 6 Şubat Gençlik Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla hizmete açıldı.
Deprem bölgesindeki üreticiler desteklenmeli
Deprem bölgesindeki yerel üreticiyi potansiyel alıcılarla buluşturarak üretimi geliştirme ve bölge ekonomisine katkı sağlamak amacıyla Güvenilir Ürün Platformu tarafından “Üreten Yöre, Üreten Türkiye" konulu toplantı düzenlendi.
İşçilere yüzde 114 zam müjdesi
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçen yıla göre işçi maaşlarına yüzde 114 zam yaparak evli ve 1 çocuklu işçi maaşlarını 30.000 TL’ye yükseltti.
Bakan Şimşek, Şehitkamil Sahnesini inceledi
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nezaretinde D.T. Şehitkamil Sahnesi’ni gezerek inceledi.
5 Bin 288 kişiye okuma-yazma öğretildi
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu döneminde başlatılan okuma-yazma kurslarında bugüne kadar 5 bin 288 kişiye okuma-yazma öğretildi.
Tarım Fuarına 50 bin ziyaretçi
Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 14’üncüsü düzenlenen Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nı (GAPTARIM) 50 bin kişi ziyaret etti.
Coğrafi işaretli ürünler fuarda tanıtıldı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), 14. GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nda açtığı stantta, Gaziantep’in coğrafi işaret tescilli yöresel ürünlerini tanıttı.
Çiftçilere 1 milyar 300 milyon TL'lik destek
Şahinbey Belediyesi yeni imzaladığı protokolle çiftçilere verdiği destek miktarını 1 Milyar 300 Milyon TL’ye çıkarırken 10.000.008 adet fide dağıtımı için protokol imzalandı.
Hem eğitim, hem üretim
GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, halı, ekmek ve yemek üretim tesisleri ile modern fabrikaları andırıyor.
Sıfır atık için önemli iş birliği
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Kulübü Derneği tarafından yürütülecek Sıfır Atık Projesi için iş birliği protokolü imzalandı.
Tarihi bilen öğrenciler ödüllendirildi
Şehitkamil Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 9. ve 10. sınıflara yönelik 1918-1921 Antep Savunması Kronolojisi ve Arkeolojik Çalışmalar ile Gaziantep Kronolojisi Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ve okulları ödüllendirildi.
Arama kurtarma için işbirliği
Şehitkamil Belediyesi ile İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gaziantep Şubesi arasında, her türlü afet acil duruma hazırlık ve müdahale kapasitesinin arttırılması kapsamında, malzeme desteği ile Şehitkamil Belediyesi personellerinden oluşan arama kurtarma ekibinin oluşturulmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı.
Belediye işçilerine yüzde 100 zam
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası iş birliğiyle Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan şirket personellerinden evli çalışanın en düşük aylık toplam gelirini, asgari ücrete yüzde yüz zam yaparak 34 bin lira oldu.
PTT çalışanlarına bisiklet hediyesi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 120 bin bisiklet dağıtımı projesi kapsamında 750 çocuk bisikleti PTT çalışanlarının çocuklarına dağıtıldı.
Hayvan yetiştiricilerine yem desteği
Hayvan yetiştiricilerine yem desteğini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7.000.000 kg daha hayvan yemi desteğinde bulunmak, için protokol imzaladı.
Atıksu arıtma tesisini Bakan açtı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Nizip İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla açıldı.
15 bin ağaç toprakla buluştu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Taşlıca Malazgirt Mahallesi’ndeki 3 bin 26 metrekarelik alana ağaç dikimi yapıldı.
Hayırsever aileden Büyükşahinbey'e 3 önemli hizmet
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Modeli ile Oğuzeli ilçesine bağlı Büyükşahinbey Mahallesi’ne yeni bir sağlık ocağı, cami ve Kur’an kursu yapımı için harekete geçti.
Öğrenciler ölümsüz kahramanları canlandırdı
Şahinbey Belediyesi, 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş’unun 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde Gaziantep’in ölümsüz kahramanları Şahinbey’in ve Şehitkâmil’in şehit edilişini canlandırdı.
Türkiye Kooperatifler Fuarı açıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı Gaziantep’te kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Ticaret Bakanı ihracatçılarla buluştu
Turkuvaz Medya Grubu tarafından Gaziantep’te düzenlenen Türkiye İhracat Seferberliği Zirvesi, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri hizmet binasında gerçekleşti.