Arama
Arama Sonuçları
Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye için "Çadır Nöbeti"
Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi.
Ersin Arslan, dualarla anıldı
17 Nisan 2012 yılında görevi başında bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak hayattan koparılan Dr. Ersin Arslan, katledilişinin 12. yılında isminin verildiği hastanede ve mezarı başında dualarla anıldı.
İnşaat mühendislerine yönelik şiddete tepki
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, şantiyelerde mühendislere yönelik şiddet olaylarının son bulması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.
2024 Gaziantep için Aile Yılı oldu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde 2024 yılının Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edilmesinin ardından yapılacaklarla ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi.
Minik Süleyman, Medical Point'te sağlığına kavuştu
Gaziantep’te yaşayan 3 yaşındaki Süleyman Yılmaz, vücudunun pek çok bölgesinde meydana gelen kanamalar sonrası lösemi ön tanısıyla başvurduğu Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde yapılan kemik iliği incelemesi sonucu, doğru tanı koyularak sağlığına kavuştu ve taburcu oldu.
İhracatçıya destek verilmeli
Gaziantep Ticaret Odasında (GTO) 2024 yılının ilk Meclis Toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Üniversitede teröre lanet yürüyüşü
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri ve akademisyenleri, terörü kınamak amacıyla bir araya gelerek 'Teröre Lanet Yürüyüşü' düzenledi.
Fatma Şahin'den yeni yıl mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Aile Akademisi, Türkiye'ye örnek oldu
Türkiye'de bir ilk olan Aile Akademisi'nin açılışı yapıldı.
HKÜ’de 25 Aralık programı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Hukuk Amfi’de 25 Aralık anma programı düzenlendi.
162 öğrenci Umre yolcusu
Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Valiliği öncülüğünde 6’ncısını düzenleyeceği “Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması" için protokol imzaladı. Şahinbey Belediyesi 2017 yılında başlattığı proje kapsamında 933 öğrenciyi Umreye göndermiş olacak.
İsraile, sağlıkçılardan tepki
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi sağlık çalışanları ve öğrencileri, Filistin’de yaşanan soykırım ve İsrail’in Gazze’deki hastanelere yönelik saldırılarını protesto etti.
Siber saldırılara karşı uyarı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Bilgi İşlem Daire Başkanı Celal Dikici, bilgi güvenliği kapsamında siber saldırılara karşı üniversite çalışanlarını ve öğrencileri uyararak alınması gereken tedbirleri paylaştı.
Güçyetmez'den 29 Ekim mesajı
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Düzbağ, su güvenliğinde örnek
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Kaynaktan Musluğa İçme ve Kullanma Su Güvenliği Planlarının Hazırlanması Risk Yönetimi Çalıştayı"nda Düzbağ Projesi konuşuldu.
15 Temmuz kahramanları anlatıldı
Şahinbey Belediyesi, Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği panelde Gazeteci Turgay Güler, Yusuf Alabarda ve Gaffar Yakınca 15 Temmuz kahramanlarını ve yaşananları anlattılar.
Ünverdi'den 15 Temmuz mesajı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Sinan Oğan'dan önemli açıklamalar
ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek ülke ve kent gündemini değerlendirdi.
CHP'den ilk ziyaret GGC'ye
Seçim çalışmalarına başlayan CHP Gaziantep Milletvekili Adayları ve parti yöneticileri ilk ziyaretlerini Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptı. 
Nihat Hatipoğlu'ndan İsveç'e sert tepki
İsveç'te Kuran'ın yakıldığı bir eyleme izin verilmesine Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, tepki gösterdi.
Ayşenur öğretmen unutulmayacak
Nizip Millet Bahçesi içerisine Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan çocuk kütüphanesine Şehit Öğretmen Ayşenur Alkan’ın ismi verildi.
Sezai Karakoç, şiirleriyle anıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ustalara Saygı programları kapsamında sanatçı, şair İbrahim Sadri, Sezai Karakoç’u şiirleriyle andı.
Başkandan 'geçmiş olsun' ziyareti
Ökkeş Koç ve ailesiyle sohbet eden Fadıloğlu, ailenin istek ve sıkıntılarını dinledi.
Üniversite personeline eğitim
GAÜN Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından üniversite personeline Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi verildi.
Öğretmenler moral depoladı
Şahinbey Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenler arası çeşitli spor etiklikleri düzenledi.
Taşdoğan, Karkamışlıların acısını paylaştı
Gaziantep'in Karkamış ilçesine, Suriye bölgesindeki PKK/YPG'li teröristler tarafından düzenlenen terör saldırının ardından MHP Gaziantep Milletvekili Doç.Dr. Ali Muhittin Taşdoğan bölgeye gelerek esnaf ve vatandaşların acısını paylaştı.
Operasyonda etkilenen çocuklara destek
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, çocuklara travma odaklı psikoterapi desteğini uygulayacaklarını duyurdu.
GTB meclisi toplandı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Kaybedecek zamanımız yok
Gaziantep Sanayi Odası, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Sanko Üniversitesi ve Aspilsan Enerji İş Birliğinde, “Enerji Depolama Sistemlerinde İş Geliştirme ve İş Birliği Günleri Gaziantep" Toplantısı yapıldı.
Fatma Şahin'den 10 Kasım mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84’üncü yıl dönümü dolaysıyla mesaj yayımladı.