Arama
Arama Sonuçları
Genç doktorlar önlüklerini giydi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi tarafından, Türkçe ve İngilizce Tıp Programları Dönem 3 öğrencileri için GAÜN Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde “Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi.
Engellilere 715 medikal malzeme dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu iş birliğinde uluslararası yardım kuruluşları desteğiyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında farkındalık oluşturmak için medikal malzeme dağıtım töreni düzenlendi.
Erken teşhis hayat kurtarıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık Bakanlığı iş birliğinde toplumun kansere karşı bilinçlenmesi ve tedavide kritik önemde bulunan erken teşhis için kurulan Kanserde Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM), deprem bölgesinde ve şehir genelinde on binlerce Gazi şehirlinin kanser taramasını gerçekleştirdi.
En güzel temizlik kirletmemektir
Şahinbey İlçesi’nde temizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu öğrencileri ile birlikte mahallelerde çöp topladı.
Depremzede otizmli çocuklara nefes olundu
Gaziantep’te 6-9 yaş arası depremzede otizmli çocuklara eğlenceli ve öğretici yanı yüksek çeşitli etkinliklerle nefes olundu.
Depremzede anne-kızın hayali gerçekleşti
Depremde bulundukları bina yıkılan ve enkaz altından saatler sonra kurtarılan anne ve kız, ANKA’da gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla tekrar yürüyebilmenin sevincini yaşadı.
Sanko Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete girdi
SANKO Üniversitesi Onkoloji Bölümü, profesyonel kadrosu, teknik ve fiziki alt yapısı güçlendirilerek, Onkoloji Merkezi’ne dönüştürüldü.
Hemşirelikte Değerler sempozyumu düzenlendi
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü tarafından “12-18 Mayıs Dünya Hemşirelik Haftası" etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-III" konulu sempozyum düzenlendi.
Obezite Merkezi, Güneydoğu’ya şifa dağıtacak
Gaziantep Şehir Hastanesinde açılan merkez ile Güneydoğu bölgesinin obezite hastalığıyla mücadelesi hedefleniyor.
Çiftçiye fide dağıtımı devam ediyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fide dağıtımını Yeşilköy Mahallesi’nde devam ettirdi.
Fahiş fiyat tanımı netleştirilmeli
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) nisan ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
GTO başkanlarından 23 Nisan mesajı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıö münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Umut Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Yeni hasat sezonu umut veriyor
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Kalp sağlığınızı ihmal etmeyin
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çetin, kalp sağlığı için düzenli doktor kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.
Futbol Okulunda genç yetenekler yetişiyor
Haliliye Belediyesi’nin genç yetenekleri yetiştirdiği Futbol Okulu öğrencilerin hayalleri için koştuğu adres olmaya devam ediyor. Futbolu teknik ve uygulamalı olarak kuralları ile öğrenen gençler, uzman eğitmenler eşliğinde antrenman yapıyor.
Ersin Arslan, dualarla anıldı
17 Nisan 2012 yılında görevi başında bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak hayattan koparılan Dr. Ersin Arslan, katledilişinin 12. yılında isminin verildiği hastanede ve mezarı başında dualarla anıldı.
İlaçlama çalışmalarına ağırlık veriliyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını artırdı.
GTO Başkanlarından bayram mesajı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Ramazan Bayramı’nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.
GTB başkanlarından bayram mesajı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Gıda denetimleri sıklaştı
İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan, Ramazan ayı boyunca Gaziantep yapılan denetimlere ek olarak, Ramazan Bayramı öncesi gıda işletmelerine yönelik denetimlerini de attırdıklarını ifade etti.
Bayram kalbinize ağır gelmesin
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, bayramda yanlış beslenmenin kalp damar sağlığını etkileyebileceğine dikkat çekerek, kalp hastalarını bu konuda uyardı.
GTO başkanlarından bayram mesajı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Ramazan Bayramı’nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.
Bayram sonrası besin tüketimine dikkat
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. Ece Erözgür, Ramazan ayı sonrası yeterli ve dengeli beslenmenin önem taşıdığını söyledi.
Kadooğlu’ndan bayram mesajı
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Rektör Dağlı'dan bayram mesajı
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bayram öncesi sıkı denetim
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi kuruyemiş ve şekerleme satan işyerlerine yönelik yaptığı denetimde vatandaşların mağdur olmaması için hijyen, son kullanma tarihi ve fiyat kontrollerini sağladı.
1 saniyede kalp anjiyosu
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosu yanında çağdaş teknolojiyle donanımlı teknik altyapısını da geliştirmeye devam ediyor.
Otizm farkındalık günü etkinliği düzenlendi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Çocuk Hastanesi’nde “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Küçük kız hayallerine kavuştu
Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Ayla Demirkan, bugün hayallerine kavuştu.