Arama
Arama Sonuçları
Yeşil dönüşüm destek başvuruları başladı
TÜBİTAK tarafından açıklanan hibe destek programı kapsamında firmaların yeşil dönüşümlerini sağlayacak olan yeşil dönüşüm hibe destek programı başvuruları Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) alınmaya başladı.
Yanık merkezi uluslararası hizmet veriyor
Gaziantep Şehir Hastanesi Yanık tedavisi merkezi her geçen gün ülkenin sınırlarını aşarak kendinden söz ettiren bir merkez olarak hastalara umut olmaya devam ediyor.
Üniversite öğrencilerine online eğitim verildi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencilerine kariyer gelişimi ile ilgili online eğitim verildi.
Çiftçilere 43 milyon fide
Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine verdiği desteğini artırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi, Kapcağız Köyü’nde 10 milyon fide dağıtımına başladı. Şahinbey Belediyesi’nin çiftçilere vermiş olduğu fide desteği 43.500.000 adeti buldu.
Kadınlar meslek öğreniyor
Haliliye Belediyesi bünyesindeki Milletevlerinde meslek öğrenen kadınlar, bir yandan yeni hobiler kazanırken bir yandan da aile ekonomilerine katkı sağlıyor.
İlaçlama çalışmalarına ağırlık veriliyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını artırdı.
Sanko Üniversitesi Hastanesi hekim kadrosunu genişletiyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Necip Deniz SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
GİBTÜ’de 'İş Kulübü Eğitimi' düzenlendi
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde “İş Kulübü Eğitimi" düzenlendi.
Üniversitede kadınlarla tecrübe paylaşımı
Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'Kadının Çalışma Hayatındaki Yeri: Her Biri Bir Hikaye Temalı Tecrübe Paylaşımı' programı düzenlendi.
5 Bin 288 kişiye okuma-yazma öğretildi
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu döneminde başlatılan okuma-yazma kurslarında bugüne kadar 5 bin 288 kişiye okuma-yazma öğretildi.
Çiftçilere 47 bin fidan dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 47 bin fıstık, nar, üzüm ve incir fidanının çiftçilere dağıtımı yapıldı.
İhracat akademisinde sertifikalar dağıtıldı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Birleşik Krallık Hükümeti'nin Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Ofisi iş birliğinde, firmaların dış ticaret alanında rekabetçiliğinin artırılması amacıyla başlatılan İhracat Akademisi Projesi’nde, 8’nci dönem sertifika töreni gerçekleştirildi.
452 çifte evlilik sertifikası
Şahinbey Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu Projesinde eğitim gören 452 çift daha Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ellerinden sertifikalarını aldı.
DEPREM'İN YARALARI SARILIYOR
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alan İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde hayatın normale dönmesi için tüm alanlarda imkanları seferber etti
45 milyonluk yem desteği
Tarım ve hayvancılık projeleri ile çiftçi ve hayvan yetiştiricilerinin yüzünü güldüren Şahinbey Belediyesi, 7 Milyon kilogram daha yem dağıtımı ile desteklerini devam ettiriyor.
Haliliye’de eğitim seferberliği
Haliliye Belediyesi, 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden eğitici kurslarıyla yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Şahinbey, nikah rekoru kırdı
2023 yılının son nikâhını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılında 9.470 kişinin nikâhını kıyarak, bu yıl da Türkiye’nin nikâh kıyma rekorunu kıran belediye olduklarını ifade etti.
Binlerce kadın meslek öğrendi
Haliliye Belediyesi kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıklarını hizmete sunduğu merkezler ile devam ettiriyor.
Sanko Üniversitesi’nde kariyer söyleşileri
SANKO Üniversitesi’nde Kariyer Yönlendirme Birimi organizasyonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü iş birliğinde “Kariyer Söyleşileri" etkinliği gerçekleştirildi.
Akupunktur ile zayıflayın
Geleneksel bir tedavi yöntemi olan Akupunktur için Dünya Sağlık Örgütü, kırktan fazla hastalık tanımlamıştır.
Sanko'da 'Paşalar-Kuvayi Milliye' sergisi
Ressam Kemal Kara, Gaziantep’in Kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla Nesilden Nesile Aktarım Temalı “Paşalar-Kuvayi Milliye' resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde açtı.
Üniversitede halı tasarımı etkinliği
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) düzenlen etkinlikte Halı Tasarımcısı Özgür Uşaklıgil, öğrencilerle bir araya geldi.
Genç iş insanlarına ilk yardım anlatıldı
SANKO Üniversitesi Hastanesi ile Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Kadınlar Kurulu Sosyal İlişkiler ve Eğitim Komisyonu tarafından, sosyal sorumluluk projesi kapsamında dernek üyelerine ilk yardımın püf noktaları anlatıldı.
Kadınlara yaşam alanları
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle kadınlara vakit geçirecekleri ortamların oluşturulduğu Milletevleri ve Hanımlar Konağı yoğun ilgi görüyor.
196 çifte evlilik sertifikası
Şahinbey Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu Projesinde eğitim gören 196 çift daha Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ellerinden sertifikalarını aldı.
Tarımsal üretime büyük destek
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılından bugüne kadar 211 bin 556 çiftçiye 1 milyar 745 milyon 450 bin TL değerinde destekte bulundu.
Dijital Akademide mezuniyet töteni
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), AmCham Türkiye ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsü iş birliğinde gerçekleştirilen dijital akademi programının mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Bakanlar, mazot ve tohum dağıtımına katıldı
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun katılımlarıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik indirimli mazot desteği ve tohum dağıtım töreni düzenlendi.
Çiftçilere 171 ton tohum dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sertifikalı buğday tohumunun yaygınlaştırılması için başlatılan çalışmayla Nurdağı’ndaki çiftçilere 171 ton makarnalık buğday tohumunun dağıtımı yapıldı.
Çiftçilere 10 bin kamyonluk destek
Çiftçilere 7 yıldır öneli destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi bugüne kadar Şahinbeyli çiftçilere 10.000 kamyonluk arpa, buğday, gübre, mısır ve mercimek gibi birçok destekte bulundu.