Arama
Arama Sonuçları
Rektör Dağlı'dan 19 Mayıs mesajı
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Fikret Kileci'den 19 Mayıs mesajı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 105. yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında “Ata’mızın başlattığı İstiklal Mücadelesinin ilk adımının yıldönümünde sadece onu anmakla kalmıyoruz, gençliğe verdiği değeri de idrak ediyoruz, çünkü gençler bizim geleceğimiz." dedi.
Başkan Doğan'dan Nizip Gençlik Konseri'ne davet
Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Konseri gerçekleştirileceğini duyurdu.
Polisgücü, Avrupa sahnesine çıkıyor
Alanya’da 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EuroHockey Club Trophy II-Women ve Konya’da oynanacak olan EuroHockey Club Challenge I-Men 2024 Avrupa Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın ve Erkek takımları hazırlıklarını tamamladı. Başkan Kaplan her iki takımın da Avrupa’nın en iyileri arasında olduğunu ifade ederek başarılar diledi.
Engelli çocuklar spora doydu
Haliliye Belediyesinin engellilere yönelik hizmete sunduğu Engelli Çocuk Havuzu, yüzme keyfi yaşayan çocuklarla doldu. Engelliler Haftasında önce yüzen, sonar basketbol oynayan çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı.
Umut Yılmaz'dan 19 Mayıs çağrısı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, “Sizleri, düzenleyeceğimiz ücretsiz etkinliklere davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.
Sultanlar ve Kaplanlar şampiyon oldu
THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı. Başkan Kaplan şampiyon sporcuları kutlayarak yeni rotanın Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etti.
BESYO VE POMEM öğrencilerinden teşekkür
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen kurs dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
Ressam Sengir, sergisini açtı
Ressam Zehra Sengir, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya tekniğinde yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşların Şarkısında Renkler" temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.
Sanko Okulları’nın yüzmede milli takım gururu
SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi, “Uluslararası 11. Swimming Talent Cup Yüzme Yarışması”nda Milli Takım adına Türkiye’yi temsil ederek hem uluslararası turnuvada hem de Milli Takım 15-16 Yaş Kategorisinde 50 metre Serbest Stilde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Depreme rağmen azmini kaybetmedi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halter takımında yer alan Büşra Kayadibi, 6 Şubat depremlerinde 3 gün boyunca enkaz altında kaldı ama azminden hiçbir şey kaybetmedi, kısa süre içinde hem Türkiye Halter Şampiyonasında 3’üncü oldu hem de madalya kazandı.
Sanko Okulları iki birincilik kazandı
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.
Fatma Şahin, koltuğunu çocuklara devretti
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, çocuklara devretti.
Umut Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
1500 karateci Gaziantep'te toplandı
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.
Futbol Okulunda genç yetenekler yetişiyor
Haliliye Belediyesi’nin genç yetenekleri yetiştirdiği Futbol Okulu öğrencilerin hayalleri için koştuğu adres olmaya devam ediyor. Futbolu teknik ve uygulamalı olarak kuralları ile öğrenen gençler, uzman eğitmenler eşliğinde antrenman yapıyor.
Gaziantepli sporcular 40 madalya kazandı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Spor Kulübünün engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2-3 Nisan tarihlerinde Sivas’ta düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında performansıyla göz doldurdu, 40 madalya elde etti.
Şehitkamil’de ilk meclis toplantısı
Şehitkamil Belediyesi yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı Avukat Umut Yılmaz Başkanlığı’nda gerçekleşti. İki yeni komisyon kurulmasına karar verilen toplantıda, meclis başkan vekilleri, divan katipleri ile komisyon üyeleri seçimi yapıldı.
Gençlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor
Haliliye Belediyesi, gençlerin geleceğe güvenle adım atması için ücretsiz BESYO ve POMEM hazırlık kursları düzenliyor. Haliliye Belediyesi tarafından hayallerine hazırlanan gençler için eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, antrenörler eşliğinde sıkı bir şekilde parkurlara hazırlanıyor.
Şahinbey’in gururu oldular
Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı oyuncuları, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Milli Takım kampına davet edildiler.
Sanko Okulları öğrencilerinin okçuluk başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Okçuluk İl Yarışları"nda 10 derece elde ederek önemli başarıya imza attı.
Fatma Şahin, gençlerin sorularını yanıtladı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 25 Aralık Panorama Müzesi’nde lise ve üniversite öğrencisi gençlerle buluştu, merak edilen soruları yanıtladı.
Yarım asırlık aşk hikayesi
Gaziantep’te ikamet eden Ahmet Kılavuz (82), 57 yıllık eşi Sabiha Kılavuz’a (79) ileri seviye alzaymır teşhisi konmasının ardından onu bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hastalığı yavaşlatmak ve sosyalleşmek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Moral Evi’ne giden çift, hem tedavi oluyor hem de o eski güzel günlerini merkezde yeniden yaşıyor.
Vali Çeber’den Gaziantep Futbol Kulübüne ziyaret
Gaziantep Valisi Kemal Çeber Gaziantep Futbol Kulübünü ziyaret etti. Ziyaretinde Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan ve futbolcularla görüştü.
Haliliye için 14 yeni proje ve eser
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ortak canlı yayın ile yeni dönemde hayata geçireceği hizmet ve eserleri kamuoyuyla paylaştı. Başkan Canpolat, açıkladığı 14 proje ve eser ile Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edeceğini gösterdi.
Şahinbey Ampute deplasmandan galibiyetle döndü
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada Trabzon Ortahisar Belediye Ampute Spor Kulübü'nü 5-1 mağlup etti.
Gaziantep bebek kütüphanesi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, açılışı yapılan Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan Bebek Kütüphanesi hakkında “Türkiye’nin pek çok noktasına ilham kaynağı olacak" dedi.
Gaziantep'i marka değeri yüksek şehre dönüştürdük
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Kamuoyu yararını ön planda tutarak şehre değer katan hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Değişen dünyanın farkında olarak yaşadığımız şehrimizi, dünya şehirleriyle yarışır hale getirecek marka değeri yüksek bir şehre dönüştürdük" dedi.
Şahinbey ampute galibiyetle döndü
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada Gebze Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 1-0 mağlup etti.
Belkıs tesisi ile büyük tasarruf
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapılacak Belkıs İçme Suyu Arıtma Tesisi, hem 1.3 Milyar TL tasarruf sağlayacak hem de çevresine yapılan sosyal donatılarıyla halka hizmet verecek.