Arama
Arama Sonuçları
Rektör Dağlı'dan 19 Mayıs mesajı
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Fikret Kileci'den 19 Mayıs mesajı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 105. yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında “Ata’mızın başlattığı İstiklal Mücadelesinin ilk adımının yıldönümünde sadece onu anmakla kalmıyoruz, gençliğe verdiği değeri de idrak ediyoruz, çünkü gençler bizim geleceğimiz." dedi.
Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye için "Çadır Nöbeti"
Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi.
Polisgücü, Avrupa sahnesine çıkıyor
Alanya’da 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EuroHockey Club Trophy II-Women ve Konya’da oynanacak olan EuroHockey Club Challenge I-Men 2024 Avrupa Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın ve Erkek takımları hazırlıklarını tamamladı. Başkan Kaplan her iki takımın da Avrupa’nın en iyileri arasında olduğunu ifade ederek başarılar diledi.
Irak'la ilişkilerde yeni dönem
Güneydoğulu ihracatçılar, bölge ihracatında ilk sırayı alan Irak'ta önemli ziyaret ve temaslarda bulundu. İhracat kısıtlamaları, gümrük kapılarında yaşanan sorunların çözümü ve karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti ile iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başladığına vurgu yapıldı.
Engellilere 715 medikal malzeme dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu iş birliğinde uluslararası yardım kuruluşları desteğiyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında farkındalık oluşturmak için medikal malzeme dağıtım töreni düzenlendi.
Tasarım yarışması heyecanı başladı
Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) işbirliğiyle gerçekleştirilmekte olan ve bu yıl onuncusu düzenlenecek olan X. Makine Halısı Tasarım Yarışması 2024’ün ilk jüri değerlendirmesi yapıldı.
Sultanlar ve Kaplanlar şampiyon oldu
THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı. Başkan Kaplan şampiyon sporcuları kutlayarak yeni rotanın Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etti.
Venezuela ihracat heyeti Gaziantep'te
Venezuela La Guaira Eyaleti Valisi José Alejandro Terán ve beraberindeki heyet; Celal Kadooğlu başkanlığındaki Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini GAİB hizmet binasında ziyaret etti.
İlk kadın ressam sergisi açıldı
Temizlik teknolojilerinin önde gelen markası Kärcher, ilk Türk kadın ressamlardan Mihri Rasim Müşfik Açba’nın eserlerinden oluşan sergiyi, SANKO Park AVM ev sahipliğinde Gaziantepli sanatseverlerle buluşturdu.
Okul kantinlerine sıkı denetim
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, öğrencilerin sağlığını korumak amacıyla ilk ve ortaokul kantinlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, hijyen kurallarına uyulması için uyarılarda bulundu.
'Kuşluk Vakti' sergisi devam ediyor
Ressam Orhan Zafer’in, SANKO Sanat Galerisi’nde 5 Nisan 2024’te açtığı “Kuşluk Vakti" temalı resim sergisi devam ediyor.
Fahiş fiyat tanımı netleştirilmeli
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) nisan ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Halı fuarları dinamizm getiriyor
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri yönetim kurulu başkanı Zeynal Abidin Kaplan, fuarların sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu söyledi.
Gaziantep Halı Fuarına hazırlanıyor
Gaziantep Halı Fuarı, 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.
Sanko öğrencisi Furkan, yüzmede birinci oldu
SANKO Okulları öğrencisi Furkan Nadir Yıldız, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Paletli Yüzme İl Birinciliği Yarışması"nda il birincisi oldu.
Gazeteciler Cemiyetinden 23 Nisan mesajı
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
GTO başkanlarından 23 Nisan mesajı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıö münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Canpolat’tan 23 Nisan mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bütün çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramını tebrik ederim" dedi.
Fatma Şahin'den 23 Nisan mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
GTB başkanlarından 23 Nisan mesajı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
9 gün sürecek 23 Nisan şenliği başladı
Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan "Çocuk Şenliği" başladı.
1500 karateci Gaziantep'te toplandı
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.
Rektör Dağlı'dan 23 Nisan mesajı
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Fikret Kileci'den 23 Nisan mesajı
GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci yayımladığı mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kileci mesajında “Evrensel bir çocuk bayramı olan 23 Nisan, Cumhuriyetimizin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin teminatı olma özelliğini taşımaktadır" dedi.
Güçyetmez'den 23 Nisan mesajı
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını millet olarak büyük bir coşku, gurur ve sevinçle kutluyoruz" dedi.
Cengiz Şimşek'ten 23 Nisan mesajı
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Mehmet Çıkmaz'dan 23 Nisan mesajı
Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
'Antep işi nakışı' UNESCO adayı
Gönülden geçen duyguların ilmek ilmek işlendiği “Antep İşi Nakışı" 2025 yılında yapılacak 20’inci Somut Olmayan Kültürel Miras Hükümetlerarası Komite Toplantısı’nda değerlendirilmek üzere Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nde (UNESCO) aday gösterildi.