Arama
Arama Sonuçları
Fikret Kileci'den 1 Mayıs mesajı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci yayımladığı mesaj ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Kileci mesajında “Emekleriyle ülkemize ve ekonomimize değer katan tüm emekçi kardeşlerimin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günde heyecanlarını paylaşıyorum" dedi.
Gaziantep Halı Fuarına hazırlanıyor
Gaziantep Halı Fuarı, 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.
Büyük para ödüllü tasarım yarışmasına başvurular başladı
Güneydoğu Anadolu’nun katma değerli tekstil ihracatına katkı sağlamak amacıyla Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 1.95 milyon TL para ödüllü Doku Kumaş Tasarım Yarışması’na başvurular başladı.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
İhracatçılar Genel Kurul yaptı
Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) 2023 yılı Olağan Genel Kurulu’nu GAİB hizmet binasında gerçekleştirdi.
Tekstil sektörünün Brüksel çıkarması
Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve beraberindeki heyet Belçika’nın Brüksel kentinde düzenlenen Dünya Döngüsel Ekonomi Forumu (WCEF) 2024 etkinliğine katıldı.
İhracatçılardan yeşil dönüşüm atağı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri bünyesindeki dört birlikten birisi olan Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşüm kapsamındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
İhracatçılar daima büyümeyi hedefliyor
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci “Riskleri fırsata çevirme yeteneğimizin marifetiyle son yıllardaki bütün küresel ve bölgesel çalkantılara rağmen sürdürülebilir ihracatı önceleyerek daima büyümeyi hedefleyen ihracat politikamızdan taviz vermiyoruz" dedi.
Ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Halıcılar Hindistan’da yeni başarı öyküleri yazmak istiyor
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından Ticaret Bakanlığı’nın Uzak Ülkeler Stratejisi kapsamında Hindistan’a yönelik düzenlenen Sektörel Ticaret Heyeti etkinlikleri başarılı bir şekilde tamamladı.
Halıcılar Hindistan’da ilgiyle karşılandı
Gaziantepli halı ihracatçıları yeni pazar arayışları için gittikleri Hindistan’ın başkenti Delhi’de büyük bir ilgiyle karşılaştı.
İhracatçılar başarısını kutluyor
Şubat ayı ihracat rakamları Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe’nin katılımları ile Adıyaman’da açıklandı.
KOBİ'lere dijital dönüşüm konferansı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde, Gaziantep Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen ‘Akıllı KOBİ Gaziantep Dijital Dönüşüm Konferansı 21 Şubat tarihinde yoğun katılım ile gerçekleştirildi.
Sanayici, ülkeyi gelece taşıyor
GSO Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun katılımlarıyla, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.
Halıcılar Gaziantep'te buluşacak
Halı sektörünün güçlü firmalarını bir araya getirecek olan Gaziantep Halı Fuarı, Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından, Gaziantep Ticaret Odası iş birliğiyle 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.
Gazi Oyunları'nda ödüller dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2’nci Gazi Oyunları kapanış töreni gerçekleşti.
Ticaret Bakanı ihracatçılarla buluştu
Turkuvaz Medya Grubu tarafından Gaziantep’te düzenlenen Türkiye İhracat Seferberliği Zirvesi, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri hizmet binasında gerçekleşti.
Sanko'da 'Paşalar-Kuvayi Milliye' sergisi
Ressam Kemal Kara, Gaziantep’in Kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla Nesilden Nesile Aktarım Temalı “Paşalar-Kuvayi Milliye' resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde açtı.
Moda Fuarı’nın sağlığı Anka’ya emanet
Moda Gaziantep Fuarı’nın sağlık sponsorluğunu Gaziantep Özel ANKA Hastanesi üstlendi.
Moda Gaziantep Fuarı açıldı
Moda Gaziantep Fuarı, 19 Aralık 2023 tarihinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenle kapılarını açtı.
İstanbul’da 1 milyon metrekare halı sergilendi
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen CFE Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı İstanbul 2023 sona erdi.
Tekstilin kalbi Gaziantep’te atacak
Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Moda Gaziantep Fuarı, tekstil ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren lider firmalar ile sektör profesyonellerini bir araya getirecek.
Kasım ihracatı yüz güldürdü
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), bölgenin Kasım ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Bölge ihracatı bir önceki yılın aynı ayına göre %4,3 oranında artarak 1 Milyar 145 Milyon 339 Bin Dolar olarak gerçekleşti.
Moda Fuarı’nın kura çekimi yapıldı
Moda Gaziantep’in  kura çekimi Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Zorluklara rağmen önümüze bakmalıyız
Meclis toplantısında, kent ve ülke ekonomisindeki güncel gelişmeler, iç piyasa ve dış ticarette öne çıkan konu başlıkları, sektörlerden gelen sorunlar değerlendirilerek iş dünyasının talepleri, görüş ve önerileri istişare edildi.
Sanko'nun iki şirketine ödül
SANKO Holding şirketlerinden SANKO Dış Ticaret AŞ ile SANKO Tekstil, ihracattaki başarısından dolayı Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) tarafından ödüllendirildi.
GAFSHOES 35. kez kapılarını açıyor
35. GAFSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı, 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 14.00’da Ortadoğu Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak.
Üniverdi'den ihracat başarısına kutlama
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ekim ayında Gaziantep’ten 904 milyon 754 bin dolar ihracat yapıldığını belirtti.
Kamp fuarı açılıyor
‘’CAMPEX Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı’’ 01-05 Kasım 2023 tarihleri arasında OFM Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Öğrenciler tasarladı halıcılar dokudu
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Halı Tasarım Programı öğrencileri tarafından tasarlanan ve Gaziantepli halıcılar tarafından dokunarak halıya dönüştürülen tasarımlardan oluşan sergi açıldı.