Arama
Arama Sonuçları
En güzel temizlik kirletmemektir
Şahinbey İlçesi’nde temizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu öğrencileri ile birlikte mahallelerde çöp topladı.
Zabıtadan pazar yerlerine denetim
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güven içerisinde alışveriş yapmaları için pazar yerlerini denetlemeye devam ediyor. Zabıta ekipleri, esnafa etiket bulundurmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.
Çocuklar, 23 Nisan şenliğinde eğlendi
Haliliye Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte miniklere unutulmaz bir gün yaşattı. Sıfır Atık Birimi tarafından boyama ve uçurtma şenliği ile çocuklar eğlenirken, daha temiz bir dünya için geri dönüşüm bilinci aşılandı.
Camiler gül suyu ile temizlendi
Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesinde camileri gül suyuyla donatıyor.
Gaziantep, bayrama hazır
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ulaşım, güvenli alışveriş, turizm ve mezarlık ziyaretleri çerçevesinde bayram tatilinin ve öncesinin huzurlu geçmesi için önlemlerini aldı, hazırlıklarını tamamladı.
Atatürk anıtı için harekete geçildi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Maarif Kavşağı’nda bulunan 57 yıllık Atatürk Anıtı ve kaidesine sahip çıkarak restorasyon işlemlerine başladı.
Çocuklara çevre bilinci aşılanıyor
Haliliye Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında yürüttüğü çalışmaları devam ederken, çocuklara çevre bilincini aşılıyor.
Haliliye kırsalında üstyapı çalışmaları sürüyor
Haliliye Belediyesi, şiddetli sağanaktan etkilenen kırsal mahallelerdeki üstyapı onarım çalışmalarını devam ettiriyor. Ulaşımın kolaylaşması için stabilize malzeme döküm çalışmalarını sürdüren ekipler, okul bahçelerinde de temizlik çalışmalarını devam ettiriyor.
DEPREM'İN YARALARI SARILIYOR
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alan İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde hayatın normale dönmesi için tüm alanlarda imkanları seferber etti
Örnek uygulamalar devam ediyor
Haliliye Belediyesi “Atığını Getir Karne Hediyeni Götür" çalışmasıyla öğrencilere karne hediyelerini teslim ediyor.
Fiyat listeleri denetlendi
Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde hizmet sunan işletmelere yönelik tarife ve fiyat listesi denetimi gerçekleştirildi.
Belediye personelleri, kan bağışında bulundu
Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği büyük duyarlılıkla dikkat çeken Şehitkamil Belediyesi örnek bir çalışmaya daha imza attı.
Zabıtadan yılbaşı denetimi
Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı nedeniyle iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdı.
6 bin 233 ağaç kesilmekten kurtarıldı
Şanlıurfa’nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın hayata geçirdiği Sıfır Atık Projeleriyle toplanan atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor.
Sel mağdurlarına destek
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi dün gece itibariyle başlayan ve aralıklarla şiddetini arttırarak devam eden yoğun yağıştan olumsuz etkilenen vatandaşlara 80 kişilik ekibiyle temizlik ve malzeme desteği veriyor.
Çocukları kış hastalıklarından koruyun
Gaziantep Özel Anka Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Ayas,  çocukların kış mevsiminde, bağışıklık sisteminin zayıflaması nedeniyle daha sık hasta olduğunu belirterek zamanında ve doğru tedavinin önemine dikkat çekti.
Sıfır atık marketler ile gelecek korunuyor
Haliliye Belediyesi’nin hayata geçirdiği Sıfır Atık Projesinin bir parçası olan Sıfır Atık Marketler ile geri dönüşüm atağı sürüyor.
Vefa hizmeti ile yaşlıların yüzleri gülüyor
Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlı, yardıma muhtaç kişilere yönelik yürütülen ‘Vefa Hizmeti’ projesi kapsamında Mehmet Duran Korkut ve eşi Semiye Korkut’un evi temizlenerek tüm ihtiyaçları karşılandı.
Şahinbey meclisi toplandı
Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cuma Güzel Başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.
Dönüştürülebilir atıklarla çevre kirliliği önleniyor
Haliliye Belediyesi Sıfır Atık Birimi tarafından ilçenin farklı noktalarına kazandırılan Sıfır Atık Marketler aracılığıyla vatandaşların getirdikleri dönüştürülebilir atıklar toplanarak, çevre kirliliğinin önüne geçiliyor.
Kantinlere kapsamlı denetim
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün denetim adresi, okullarda eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul kantinleri oldu.
Zabıtadan unlu mamullerine denetim
Zabıta Müdürlüğü, gıda satışı yapan iş yerlerinin hijyen standartlarını korumasını sağlamak amacıyla denetimlerini hummalı bir şekilde devam ettiriyor.
Ekmek israfı önleniyor
Haliliye Belediyesi tarafından ekmek israfının önlemek amacıyla hayata geçirilen Bayat Ekmek Toplama Projesiyle günlük 500 kilogram ekmek israfı önleniyor.
Ormanlar için 24 saat nöbet
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sıcakların etkili olmasıyla beraber yaşanabilecek orman yangınlarını önlemek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bakanlık, örnek gösterdi
Haliliye Belediyesi’nin geri dönüşüme katkı sunan ve vatandaşların projeye teşvikini amaçlayan Sıfır Atık Marketleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından “İyi Uygulama Örnekleri" arasına seçildi.
Yeşil alanlara çevreci araçlarla temizlik
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin yeşil şehir kimliğini güçlendirmek ve çevreyi korumak amacıyla il genelindeki refüj, kanal, mesire alanları ve parklarda elektrikli araçlarla hizmet verecek.
Oğuzeli'nde haşere mücadelesi
Oğuzeli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte sinek, sivrisinek ve haşere artışının önüne geçilmesi amacıyla ilaçlama seferberliği başlattı.
24 saat temizlik
Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki mahallelerde yürütülen temizlik çalışmaları 24 saat esasına göre devam ediyor.
Haliliye 635 personeliyle sahada
Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için tüm hazırlıklarını tamamlıyor.
Tahribatın izleri siliniyor
Geçtiğimiz günlerde Sofalıcı Mahallesi’nde yaşanan sel afeti sonrası oluşan tahribat, Şehitkamil Belediyesi tarafından hızlı bir şekilde onarılıyor.