Arama
Arama Sonuçları
GSO delegeleri TOBB genel kurulunda
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri, TOBB 80. Genel Kurulu’na katıldı.
Genç doktorlar önlüklerini giydi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi tarafından, Türkçe ve İngilizce Tıp Programları Dönem 3 öğrencileri için GAÜN Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde “Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi.
Sultanlar ve Kaplanlar şampiyon oldu
THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı. Başkan Kaplan şampiyon sporcuları kutlayarak yeni rotanın Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etti.
Altunkaya'nın resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Yatırımları, üretim ve istihdamının yanı sıra gerçekleştirdiği ihracatıyla ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Altunkaya Şirketler Grubu geleceğin mimarı olacak çocuklarda çevre ve doğa bilincini aşılamak için sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında bünyesinde çalışan personellerin çocuklarına yönelik düzenlediği resim yarışmasında doğa, çevre ve temizliği konu alarak minik ressamların tuvallerine hayallerindeki doğayı ve temizliği resmettiler.
Çiftçiye fide dağıtımı devam ediyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fide dağıtımını Yeşilköy Mahallesi’nde devam ettirdi.
9 gün sürecek 23 Nisan şenliği başladı
Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan "Çocuk Şenliği" başladı.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
Çiftçilere 43 milyon fide
Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine verdiği desteğini artırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi, Kapcağız Köyü’nde 10 milyon fide dağıtımına başladı. Şahinbey Belediyesi’nin çiftçilere vermiş olduğu fide desteği 43.500.000 adeti buldu.
Ersin Arslan, dualarla anıldı
17 Nisan 2012 yılında görevi başında bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak hayattan koparılan Dr. Ersin Arslan, katledilişinin 12. yılında isminin verildiği hastanede ve mezarı başında dualarla anıldı.
Mazbata töreninde gözyaşlarına hâkim olamadı
Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz, mazbata töreninde duygusal dakikalar yaşadı. Başkan Avukat Yılmaz, “Bu gurur, hepinizin" dedi.
Başkan Canpolat, bir kez daha mazbatasını aldı
31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Haliliye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Canpolat mazbatasını aldı.
Fatma Şahin, mazbatasını törenle aldı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mazbata töreninde yaptığı konuşmasında “Öyle bir kazandık ki, başkanları olarak herkesin bizde adaleti, emniyeti, kendini bulduğu yeni bir döneme bismillah diyerek başlıyoruz" diyerek yeni dönemine resmen başladı.
Tahmazoğlu, mazbatasını aldı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Adliyesi Mehmet Uygun Konferans salonunda düzenlenen tören ile dördüncü dönem için mazbatasını aldı.
OSB çalışanları için konut müjdesi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için ucuza kira öder gibi ev sahibi olacakları konutlar yapılacak.
Kuzeyşehir’de hak sahiplerinin anahtarları teslim edildi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Kuzeyşehir’de yapılan 387 konutun anahtar teslim töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.
Dev enerji yatırımının ilk bölümü hizmette
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yenilenebilir Enerji Buluşmaları kapsamında 27 Megavatlık Güneş Enerjisi Santrali’nin ilk 11 Megavatlık bölümü düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı
Ayakkabı İhtisas OSB heyecanı
Kuruluş aşamasında olan ve sektör için kritik önem taşıyan, Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde, Alan Belirleme ve Teknik İnceleme Programı gerçekleştirildi.
Canpolat, kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ilçeye kazandırdığı eserlerin toplu açılış töreni gerçekleşti. Coşkulu törende konuşan Başkan Canpolat, “Bizi biz yapan, size hizmet etmek. Bizi biz yapan değer, sizlerin dertleri ile hemhal olmak, mahallemizin dertleriyle hemhal olmak, bir olmak, beraber olmak" dedi.
Haliliye Belediyesi’nden coşkulu açılış töreni
Haliliye Belediyesi’nin katkılarıyla hizmete sunulan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Culha Atölyesi ve Ekmek Üretim Tesisinin resmi açılışı gerçekleşti.
En başarılı liseler ödüllendirildi
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Liseler Arası Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrencileri ve okullarını ödüllendirdi.
Gaziantep'te kimse evsiz kalmayacak
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneyşehir Konut Temel Atma Töreni’nde yaptığı konuşmada memlekette kimsenin evsiz kalmayacağını belirterek, “Hiç kimse kira fiyatları yüksek oldu diye şikayet etmeyecek. Gaziantep’i birlikte inşa edeceğiz, kararlıyız" dedi.
GİBTÜ'de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mutfağı açıldı
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bünyesindeki Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü için, öğrencilerin eğitimine destek olacak donanımlı bir uygulama mutfağı tasarlanıp hizmete açıldı.
Kadınların her hamlesi, başarı hikayesi
Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2024 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyondan büyük bir başarıyla ayrılan WCM Elif Zeren Yıldız, şampiyonluk kupasını depremde hayatını kaybeden vatandaşlara armağan etti.
Deprem konutları teslim ediliyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde Nurdağı Bademli TOKİ Konutları’nda tamamlanan 136 konutun anahtar teslim töreni yapıldı.
NBE’den İpek Cıncıkcı’ya ödül
Geçtiğimiz hafta yaklaşık 3,4 milyon yatırımcıdan 18,5 milyar TL tutarında taleple halka arz sürecini rekor bir başarıyla tamamlayan, son 10 yıllık dönemde makarna ihracat şampiyonu olan Oba Makarna Yönetim Kurulu üyesi İpek Cıncıkcı, Nasıl Bir Ekonomi gazetesi tarafından “Anadolu’dan Yükselen Kadın Ödülü"ne layık görüldü.
5 Bin 288 kişiye okuma-yazma öğretildi
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu döneminde başlatılan okuma-yazma kurslarında bugüne kadar 5 bin 288 kişiye okuma-yazma öğretildi.
İşçilere yüzde 110 zam
Haliliye Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesiyle işçilere yüzde 110 oranında zam yapıldı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, zam oranının tüm işçilere hayırlı olması temennisinde bulundu.
Vergi Dairesi personeline bisiklet
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nda görev yapan bin 100 personele bisiklet dağıtıldı.
Sanko öğrencilerine AB daveti
SANKO Okulları öğrencileri, Avrupa Birliği ve Avrupa Komisyonu tarafından organize edilen HİSTOLAB (Ulusötesi Tarih Eğitimi ve İş birliği Laboratuvarı) proje yarışmasında Türkiye elemelerini geçerek Fransa’da sergi ve ödül törenine davet edildi.
Maaşlara yüzde yüz zam
Şehitkamil Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.