Arama
Arama Sonuçları
Sosyal medya bağımlılığı uyuşturucu kadar tehlikeli
GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, son yıllarda toplumun yarası haline dönüşen sosyal medya bağımlığının madde bağımlılığı kadar tehlikeli olduğuna vurgu yaptı.
GİBTÜ’de uyuşturucu ile mücadele konferansı
GİBTÜ’de Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Biriminde görevli polis memurları tarafından "Uyuşturucu ile Mücadelede Ailenin Önemi" konulu eğitim verildi.
Sankolu öğrenciler ABD'de birinci oldu
SANKO Koleji 11’inci sınıf öğrencileri Uluslararası Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması'nda dünya birincisi oldu.
CHP'li Kıran: Partimizin ve halkımızın emrindeyim
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den Gaziantep milletvekili aday adayı olan iş insanı Hüseyin Kıran, yüzyılın seçimi olarak nitelendirdiği 14 Mayıs'ın Türkiye için hayati önem taşıdığını ifade etti.
Uyuşturucuyla mücadeleden taviz yok
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi: Anne Projesi" eğitim programına katıldı.
‘Umut’ filmine büyük ilgi
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ile İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube işbirliği çerçevesinde uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadeleyi konu alan ‘Umut’ isimli kısa film çekildi.
Protokol, muhtarları dinledi
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yürüttükleri çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgilendirmede bulundu.
Bayramda 20 kurban yakalandı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kurban Yakalama Timi Kurban Bayramı öncesi ve sürecinde kaçan 20 kurbanlık büyükbaş hayvanı yakalayarak sahiplerine teslim etti.
Kurban timi göreve başladı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kurban Yakalama Timi, arife gününde kaçan kurbanlık danayı yakalayarak sahibine teslim etti.
Tüm ekipler bayrama hazır
Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için sahadaki tüm hazırlıklarını tamamladı.
Kurban yakalama timi göreve hazır
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kurban Yakalama Timi, Kurban Bayramı öncesi 1 ay süren eğitimlerini tamamladı.
Fatma Şahin, başarılı projelerini anlattı
Ankara’da yapılan imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı.
GUMED yönetiminden Nizip Emniyet Müdürüne ziyaret
Güneydoğu Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği GUMED yöneticileri, Nizip İlçe Emniyet Müdürü Dursun Terzi'yi makamında ziyaret etti.
GUMED Başkanı Kıran’dan 19 Mayıs mesajı
Güneydoğu Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (GUMED) Şehitkamil İlçe Başkanı ve KRN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kıran, 19 Mayıs mesajı yayımladı.
Suçlulara göz açtırılmıyor
Gaziantep polisi suç ve suçluyla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor
Uyuşturucuya 317 gözaltı
Gaziantep polisi uyuşturucuyla mücadelesi kararlılıkla sürdürüyor.
Otobanda uyuşturucu operasyonu
Gaziantep polisi zehir tacirlerine darbe indirmeye devam ediyor.
Uyuşturucuyla büyük savaş
Gaziantep polisi uyuşturucuyla savaşını sürdürüyor. Geçen hafta yapılan operasyonlarda 423 kişi yakalandı, 40 kişi tutuklandı.
Uyuşturucuya 487 gözaltı
Gaziantep polisi uyuşturucuyla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.
Zehir taciri yakalandı
Gaziantep polisi, gençleri zehirleyen uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırmıyor.
Zehir tacirlerine şok operasyon
Gaziantep polisi, uyuşturucu ticareti yapanlara şok operasyon düzenledi, 19 şüpheli şahıs yakalandı
Uyuşturucu satıcılarına şok operasyon
Gaziantep polisi uyuşturucu satıcılarına şok operasyon düzenledi. Operasyonda kaçak sigara tüfek ve uyuşturucu yakalandı, 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Ortaokul öğrencilerine bağımlılık eğitimi
Medical Park Gaziantep Hastanesi bölgede yapmış olduğu sağlık yatırımları, okullarda gerçekleştirmiş olduğu farkındalık eğitimleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkmaya devam ediyor.
Madde bağımlılığına karşı eğitim
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrencilerine, madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında geliştirilen Narkorehber Projesi konulu seminer verildi.
Uyuşturucuya 11 gözaltı
Gaziantep polisi, uyuşturucu ile mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.
Bağımlılıktan kurtulup, meslek öğreniyorlar
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı (GBB) Oya Bahadır Yüksel Psikiyatri Kliniği’nde tedavi altına alınan 18 yaş altındaki madde bağımlısı çocuklar, klinikte gördükleri tedavinin yanında mesleki eğitim alarak geleceğe umutla bakıyor.
39 zehir taciri tutuklandı
Gaziantep polisi tarafından düzenlenen baskınlarda yakalanan 389 uyuşturucu satıcısından 39'u tutuklandı.
1368 sporcuya mont
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep genelinde faaliyet gösteren 76 amatör spor kulübünün bin 368 sporcusuna mont hediye etti.
Ailelere uyuşturucunun zararları anlatıldı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu ve Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği arasında yapılan çalışmalarda bağımlılıkla mücadele çok yönlü olarak başlatıldı.
Dev operasyonda 367 kişi yakalandı
Gaziantep polisi uyuşturucuyla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Son bir haftada yapılan başarılı operasyonlarda 367 şahıs yakalandı.