Arama
Arama Sonuçları
2024 Gaziantep için Aile Yılı oldu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde 2024 yılının Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edilmesinin ardından yapılacaklarla ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi.
Üniversitede kadınlarla tecrübe paylaşımı
Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'Kadının Çalışma Hayatındaki Yeri: Her Biri Bir Hikaye Temalı Tecrübe Paylaşımı' programı düzenlendi.
Depremzedeleri hiç yalnız bırakmadık
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin yıl dönümü dolaysıyla HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tarafından Nurdağı ilçesinde depremzedeleri anma ve mevlit programı düzenlendi.
Gazi Oyunları'nda ödüller dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2’nci Gazi Oyunları kapanış töreni gerçekleşti.
Fadıloğlu, aile ziyaretinde
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarına ortak olmayı sürdürüyor. Ziyaret ettiği her evde aile fertlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla da özel olarak ilgileniyor.
Rumi Dreams, sergisi açıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Refik Anadol’un projesi “Rumi Dreams" düzenlenen açılış programıyla Gazi şehirlilerin ziyaretine açıldı.
Şahin'den 24 Kasım mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Yaşlıların yüzü vefa ile gülüyor
Yaşlılar ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, kendilerinin istek ve sıkıntılarını dinleyerek, hayır dualarını aldı.
Rektör Dağlı'dan 24 Kasım mesajı
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Vali ve başkan, öğrencilerle Çanakkale'de
Şahinbey Belediyesi'nin “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarınaö projesi kapsamında Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu şehitler diyarına giderek ecdat için dua ettiler.
Atatürk, GAİB'de anıldı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.
Fadıloğlu’ndan 10 Kasım mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Şahin'den 10 Kasım mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümü dolaysıyla mesaj yayımladı.
NTO başkanlarından 10 Kasım mesajı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Tahmazoğlu'ndan 10 Kasım mesajı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladi.
Acar'dan 10 Kasım mesajı
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Kadooğlu’ndan 10 Kasım mesajı
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.
Yıldırım'dan 10 Kasım mesajı
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Vefa hizmeti ile yaşlıların yüzleri gülüyor
Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlı, yardıma muhtaç kişilere yönelik yürütülen ‘Vefa Hizmeti’ projesi kapsamında Mehmet Duran Korkut ve eşi Semiye Korkut’un evi temizlenerek tüm ihtiyaçları karşılandı.
Fadıloğlu, din görevlileriyle bir araya geldi
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlilerini misafir etti.
Merinos Voleyboldan vefa turnuvası
Gaziantep’in Türkiye 1. Bayan Voleybol ligindeki tek temsilcisi Merinos Gençlik ve Spor kulübü asrın felaketi 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden oyuncusu Betül Çoban adına turnuva düzenliyor.
Efsane geminin romanı yazıldı
‘Rüsumat – Kurtuluşun Hayalet Gemisi’ romanı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı anısına 29 Ekim’de okurla buluşacak.
Kaan artık Gaziantep için kulaç atacak
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün Millî Takım Yüzücüsü Kaan Kara, vefa dolu tercihi ile bir kez daha gururlandırdı.
Aşık Veysel, sergiyle anılıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nde Aşık Veysel’in hayatı ve sanatı “Dostlar Beni Hatırlasın" başlıklı kapsamlı sergiyle anılıyor.
Şahin: Şehit ve gazilerimizin emanetini gururla taşıyoruz
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Gaziler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Adalet Bakanı Tunç, Gaziantep'te
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılımıyla şehirde deprem sonrası yapılan çalışmalar, yargı süreçleri ve son durum hakkında Deprem Değerlendirme toplantısı yapıldı.
Şahinbey meclisi toplandı
Şahinbey Belediye Meclisinin Ağustos ayı 1. Birleşimi Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel Başkanlığı’nda  Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.
Sağlık ordusuna 211 hekim
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi’nin Türkçe ve İngilizce eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 211 doktor, ‘Hipokrat Yemini’ ederek hekimliğe ilk adımlarını attı.
Şahin'den bayram mesajı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
13 kalıcı konut teslim edildi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fatma Şahin, İslahiye’de Eyüpsultan Belediyesi tarafından yapılan kalıcı deprem konutlarının anahtar teslim törenine katıldı.