Arama
Arama Sonuçları
Engellilere 715 medikal malzeme dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu iş birliğinde uluslararası yardım kuruluşları desteğiyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında farkındalık oluşturmak için medikal malzeme dağıtım töreni düzenlendi.
Depremzede otizmli çocuklara nefes olundu
Gaziantep’te 6-9 yaş arası depremzede otizmli çocuklara eğlenceli ve öğretici yanı yüksek çeşitli etkinliklerle nefes olundu.
Evde bakımla gönüllere dokunuluyor
Haliliye Belediyesi bünyesinde sürdürülen Evde Bakım Hizmeti ile yaşlı ve kimsesiz vatandaşların haneleri temizlenerek, saç ve sakal tıraşı hizmeti ile kişisel bakımları gerçekleştiriliyor.
İlaçlama çalışmalarına ağırlık veriliyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını artırdı.
Tahmazoğlu, bayramı kutladı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
GTB başkanlarından bayram mesajı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Evde bakım hizmeti ile yüzler gülüyor
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi 576 hanede devam eden Evde Bakım Hizmeti ile yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar yalnız bırakılmıyor.
Mehmet Çıkmaz’dan bayram mesajı
Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kadooğlu’ndan bayram mesajı
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Şimşek’ten bayram mesajı
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.
Artık gündem ekonomi olmalı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin demokratik bir olgunlukla geçtiğini belirterek, “Seçim sonuçlarının ülkemize, şehrimize ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Artık öncelikli gündemimiz olan ekonomiye odaklanmalıyız' ifadelerini kullandı.
Fatma Şahin, protezli engellilerle buluştu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, yeni hizmete alınan Buğday Tanesi Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi’nde tedavilerden yararlanan engellilerle bir araya geldi.
Down sendromlu bireylere etkinlik
Medical Point Gaziantep Hastanesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" programı çerçevesinde down Sendromlu bireyler için yapılan etkinliklerde yer aldı.
Gaziantep bebek kütüphanesi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, açılışı yapılan Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan Bebek Kütüphanesi hakkında “Türkiye’nin pek çok noktasına ilham kaynağı olacak" dedi.
Gaziantep’teki emekliler çok şanslı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 65 yaş üstü vatandaşların kullanacağı, avantaj ve indirimlerden yararlanacağı "Emekli Kart" tanıtıldı.
GTO Başkanları 18 Mart'ı kutladı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, “Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.
Ramazan ayında da gönüllere dokunuluyor
Haliliye Belediyesi, ulu çınarlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmetini Ramazan Ayı boyunca devam ettiriyor. Yaşlı ve kimsesiz vatandaşların hanelerinin temizlendiği hizmetten 576 kişi faydalanıyor
Protezli engelliler koşu etkinliğinde
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ortez Protez Yapım ve Uygulama Merkezi’nde protezleri yapılan engelli bireyler için koşu kliniği etkinliği düzenlendi.
5 yıldızlı yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi yapılıyor
Gaziantep’te, 65 yaş ve üstü bireylerin ömürlerini sağlık, huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak için Alleben Göletinin karşısında 5 yıldızlı otel konseptinde İleri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete alınacak.
Sosyal projelerle gönüllere dokunuluyor
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla vatandaşlara dokunacak projelerin hayata geçtiği Haliliye’de devam eden Evde Bakım Hizmeti ile 576 ulu çınarın evi periyodik olarak dip bucak temizleniyor.
Kırsal mahalle ziyaretleri sürüyor
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Söz verdiğimiz işi yapmak, yapamayacağımız işin de sözünü vermemek gibi bir alışkanlığımız var. Bu, bizim Sayın Cumhurbaşkanımızın bize emri. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek adına ekip arkadaşlarımızla birlikte halkımızın emrindeyiz" dedi.
Fatma Şahin, İslahiye ve Nurdağı projelerini anlattı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, 3’üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri kapsayan seçim beyannamesini tanıtmak amacıyla Nurdağılı ve İslahiyeli vatandaşlarla bir araya geldi.
Fadıloğlu’na, kırsal mahalle büyük ilgi gösterildi
AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Vatandaşımızın, hayat standardını yükseltmek için çalışıyoruz. Biz, imkânlarımız dâhilinde seçimden seçime değil de hemen hemen her fırsatta kırsal mahalle sakinlerimizle bir araya gelmeye gayret gösterdik. Daha geçtiğimiz aylarda yine kırsaldaki vatandaşlarımızla bir aradaydık" dedi.
Tahmazoğlu vatandaşlarla iç içe
Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya büyük özen gösteren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti.
Kırsal mahalle ziyaretleri sürüyor
Kırsal mahalle ziyaretlerini aralıksız devam ettiren AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Geçmiş ödemde nasıl söz verip de hizmetleri yerine getirdiysek, bundan sonraki zaman dilimi içerisinde de Rabbim nasip eder, yeniden görev aldığımızda vatandaşımızın talebini yerine getirmeyi sürdüreceğiz" dedi.
Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi
AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Mide kanserine dikkat
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Gastroentereloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı, dünya çapında en yaygın kanserlerden biri olan mide kanserinin sinsi ilerlediği konusunda uyardı
Engellilerin yaşamı kolaylaştırılıyor
Haliliye Belediyesi, üstyapı çalışmaları ile ulaşım noktasında vatandaşlara daha konforlu yollar sunmaya devam ediyor.
Kış geldi, acil servisler doldu taştı
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Yeliz Karakan, üst solunum yolu şikayetiyle hastanelere başvuranların sayısında ciddi artış gözlemlendiğine dikkat çekerek, hastalıklardan korunmak için alınması gereken önlemleri sıraladı.
Büyükşehir her anlarında Gazianteplilerle
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Sosyal Belediyecilik" ilkesinden hareketle vatandaşların hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları hizmetler karmasını Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmete sunuyor.