Arama
Arama Sonuçları
Engelli çocuklar spora doydu
Haliliye Belediyesinin engellilere yönelik hizmete sunduğu Engelli Çocuk Havuzu, yüzme keyfi yaşayan çocuklarla doldu. Engelliler Haftasında önce yüzen, sonar basketbol oynayan çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı.
Umut Yılmaz'dan 19 Mayıs çağrısı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, “Sizleri, düzenleyeceğimiz ücretsiz etkinliklere davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.
Sanko Okulları’nın yüzmede milli takım gururu
SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi, “Uluslararası 11. Swimming Talent Cup Yüzme Yarışması”nda Milli Takım adına Türkiye’yi temsil ederek hem uluslararası turnuvada hem de Milli Takım 15-16 Yaş Kategorisinde 50 metre Serbest Stilde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Sanko Okulları iki birincilik kazandı
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.
Sanko öğrencisi Furkan, yüzmede birinci oldu
SANKO Okulları öğrencisi Furkan Nadir Yıldız, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Paletli Yüzme İl Birinciliği Yarışması"nda il birincisi oldu.
Umut Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Futbol Okulunda genç yetenekler yetişiyor
Haliliye Belediyesi’nin genç yetenekleri yetiştirdiği Futbol Okulu öğrencilerin hayalleri için koştuğu adres olmaya devam ediyor. Futbolu teknik ve uygulamalı olarak kuralları ile öğrenen gençler, uzman eğitmenler eşliğinde antrenman yapıyor.
Gaziantepli sporcular 40 madalya kazandı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Spor Kulübünün engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2-3 Nisan tarihlerinde Sivas’ta düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında performansıyla göz doldurdu, 40 madalya elde etti.
Belkıs tesisi ile büyük tasarruf
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapılacak Belkıs İçme Suyu Arıtma Tesisi, hem 1.3 Milyar TL tasarruf sağlayacak hem de çevresine yapılan sosyal donatılarıyla halka hizmet verecek.
Belediyecilik; milletinin derdiyle dertlenme işidir
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Belediyecilik, aşk işidir. Belediyecilik; milletinin derdiyle dertlenme işidir, dertli insanların işidir, gönüller kazanma işidir. Biz, bu düşünceyle milletimize efendi değil, hizmetkâr olmak için çalışıyoruz" dedi.
Sanko Okulları yüzmede bölge şampiyonu oldu
Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Bölge Müsabakası"nda bölge birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olarak önemli başarıya imza attı.
Sanko Okulları’nın milli takım gururu
SANKO Okulları’nın 5 öğrencisi Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Bulgaristan da düzenlenecek yüzme yarışlarına katılacak milli takıma davet edildi.
Gazi Oyunları'nda ödüller dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2’nci Gazi Oyunları kapanış töreni gerçekleşti.
DEPREM'İN YARALARI SARILIYOR
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alan İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde hayatın normale dönmesi için tüm alanlarda imkanları seferber etti
Sanko Okulları öğrencilerinin yüzme başarısı
SANKO Okulları Yıldız Kız Takımı il ikinciliği, Yıldız Erkek Takımı ise il üçüncülüğü kupası ile 5 altın, 22 gümüş ve 20 bronz olmak üzere 47 madalya kazandı.
Sanko Okulları yüzmede üç kupa kazandı
SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına organize edilen “2. Gazi Oyunları"nda üç kupa kazandı.
Sanko öğrencisi yüzmede Türkiye üçüncüsü oldu
SANKO Okulları öğrencisi Tuna Karakuş, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen “12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi Projesi Türkiye Finali"nde üçüncü oldu.
Sanko öğrencilerinin yüzme başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, yüzme şampiyonasında 53 madalya kazanarak önemli başarıya imza attı.
Erdem Koleji'nden yüzmede 6 madalya
Erdem Koleji öğrencisi Emir Özduman katıldığı 12. Geleneksel Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları'nda 4 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Yüzme öğrenen çocuklardan başkana teşekkür
Haliliye Belediyesi tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları kapsamında çocuklar yüzme öğreniyor.
Haliliye Belediyesi ile çocuklar yüzme öğreniyor
Haliliye Belediyesi bünyesindeki yüzme havuzları ile çocuklar yüzme öğreniyor.
Sanko Okullarının yüzme başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Minik Kız ve Minik Erkekler İl Birinciliğinde dört altın, dört gümüş ve dört bronz madalya kazandı.
Yüzme kursu kayıtları başlıyor
Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında verilen Yüzme Kursunda kayıtlar 1 Haziran itibariyle başlıyor.
Sanko Okulları yüzmede 5 altın madalya kazandı
SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Küçük Kız ve Küçük Erkek İl Birinciliği" müsabakalarında beş altın, 18 gümüş ve altı bronz olmak üzere toplam 29 madalya kazandı.
Sanko Okulları’nın yüzme başarısı
​​​​​​​SANKO Okulları öğrencilerinden Tuna Karakuş, Azra Aksoy ve Çınar Özkamalı, “11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi İl İçi Vize Yarışları"nda üç adet baraj yarışını geçerek grup yarışlarına katılma hakkı kazandı.
Yüzme şenliği coşkusu
368 sporcunun katıldığı organizasyonda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Gaziantep’e gelişi coşkuyla kutlandı.
Yüzmede tarihi başarı
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı, Gaziantep’e yüzme branşında ilk kez kupa sevinci yaşattı.
Sanko Okulları’nın yüzme başarısı
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışması"nda SANKO Okulları Kız Takımı il üçüncüsü, Erkek Takımı ise il dördüncüsü oldu.
Sanko öğrencilerinin yüzme başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Okullar Arası Gençler Bölge Müsabakası"nda bölge birincisi ve üçüncüsü olarak önemli başarıya imza attı.
Sanko öğrencisi yüzmede bronz madalya kazandı
SANKO Okulları öğrencisi Tuna Karakuş, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen “11 Yaş Ulusal Gelişim Ligi Projesi Türkiye Finali'nde bronz madalya kazandı.