Arama
Arama Sonuçları
38 bin 311 genç Çanakkale yolcusu
Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı.
GTB Başkanlarından 18 Mart mesajı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kadooğlu'ndan Çanakkale mesajı
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Cengiz Şimşek'ten 18 Mart mesajı
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'ncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Kileci'den 18 Mart mesajı
Kileci “Milletimizin azmi ve kahramanlığı, dönemin en büyük güçlerine; inancın ve birlikte başarmanın ne demek olduğunu göstermiştir" dedi.
NTO Başkanları 18 Mart'ı kutladı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
GTO Başkanları 18 Mart'ı kutladı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, “Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.
Ünverdi'den 18 Mart mesajı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Destansı bir mücadele ile Çanakkale’yi geçilmez kılan bir neslin evlatları olarak atalarımızdan aldığımız güçle her türlü zorluğun üstesinden gelerek yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin ilk astronotu Gaziantep'te
Şahinbey Belediyesi Türkiye’nin ilk astronotu olan Alper Gezeravcı’yı Gaziantep’te öğrencilerle bir araya getirdi.
180 bin Gazi torunu Çanakkale'ye gitti
Şahinbey Belediyesi Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında başlattığı “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına" projesi çerçevesinde bugüne kadar 180.017 öğrenciyi ve vatandaşı ecdadıyla buluşturdu.
Vali ve başkan, öğrencilerle Çanakkale'de
Şahinbey Belediyesi'nin “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarınaö projesi kapsamında Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu şehitler diyarına giderek ecdat için dua ettiler.
Depremzede öğrenciler Çanakkale'de
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Nurdağı ve İslâhiye’de depremden etkilenen öğrencileri Yamaçtepe Bilim Kampında ağırladıktan sonra Çanakkale’de ecdatla buluşturdu.
Gazi torunları Çanakkale’de ecdat ile buluşuyor
Şahinbey Belediyesi “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına" Projesi kapsamında 180.017 öğrenciyi ecdatla buluşturmaya devam ediyor.
LGS’de şampiyonları Çanakkale'de
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS’de derece yaparak yüzde 1’lik dilime giren 148 öğrenciyi aileleriyle birlikte Çanakkale’de ecdadla buluşturdu.
157 bin Gaziantepli Çanakkale'ye gitti
“Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına" projesiyle bugüne kadar 157.704 öğrenciyi ve vatandaşı ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediyesi gazi torunlarını ecdadıyla buluşturmaya devam ediyor.
180 bin Gazi torunu Çanakkale yolcusu
“Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına" projesiyle bugüne kadar 144.665 öğrenciyi ve vatandaşı ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediyesi gazi torunlarını ecdadıyla buluşturmaya devam ediyor.
Çanakkale için yarıştılar
Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında 3x3 Basketbol Turnuvası düzenlendi.
144 bin Gaziantepli, Çanakkale'ye gitti
Şahinbey Belediyesi ‘Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına’ projesi kapsamında 144.665 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdadıyla buluşturdu.
Çanakkale yolcusu öğrenciler bilgilendirildi
Şahinbey Belediyesi’nin Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına projesi kapsamında ecdat topraklarını ziyaret edecek öğrencilerin, bilgilendirme toplantısının misafiri Gaziantep Valisi Davut Gül oldu.
Çanakkale'de 4 şehitlik ihya edildi
Çanakkale’deki 4 şehitliğin ihyasını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımlarıyla gerçekleştirerek ziyarete açıldı.
145 bin 227 gazi torunu Çanakkale'de
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ‘Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına’ projesi kapsamında Çanakkale’yi ziyaret edecek öğrencilerin bilgilendirme toplantısında öğrencilerle bir araya geldi.
LGS şampiyonlarına Çanakkale turu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS’de derece yaparak yüzde 1’lik dilime giren 262 öğrenciyi aileleriyle birlikte Çanakkale’de ecdadla buluşturdu.
Çanakkale'ye karanfillerle uğurlandılar
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ‘Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına’ projesi kapsamında 2022 yılının ilk kafilesini karanfillerle uğurladı.
Anzakların gözünden Çanakkale Zaferi
SANKO Üniversitesi’nde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Ortak Dersler Bölümü Türk Dili Birimi Öğretim Görevlisi Didem Karayakupoğlu’nun danışmanlığında Edebiyat Kulübü tarafından tören düzenlendi.
Üniversitelilere 'Çanakkale' menüsü
Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümünün çeşitli etkinliklerle kutlandığı Gaziantep Üniversitesi’nde öğle yemeğinde olarak buğday çorbası, üzüm hoşafı, ekmek ve sudan oluşan Çanakkale Ecdat Menüsü ikram edildi.
Çanakkale, hakikat destanıdır
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Çanakkale, Anadolu'nun kaderini değiştirdi
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
Çanakkale, Türk milletinin varoluş hikâyesidir
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.
Çanakkale şehitleri anıldı
Şahinbey Belediyesi Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yılı etkinlikleri kapsamında spor etkinlikleri düzenledi.
GTB başkanlarnıdan Çanakkale mesajı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.