Arama
Arama Sonuçları
Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye için "Çadır Nöbeti"
Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi.
Üniversite öğrencilerinin konseri beğeni topladı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından hazırlanan Türk Halk Müziği Konseri dinleyenlerden tam not aldı.
Genç doktorlar önlüklerini giydi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi tarafından, Türkçe ve İngilizce Tıp Programları Dönem 3 öğrencileri için GAÜN Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde “Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi.
Umut Yılmaz'dan 19 Mayıs çağrısı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, “Sizleri, düzenleyeceğimiz ücretsiz etkinliklere davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.
En güzel temizlik kirletmemektir
Şahinbey İlçesi’nde temizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu öğrencileri ile birlikte mahallelerde çöp topladı.
BESYO VE POMEM öğrencilerinden teşekkür
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen kurs dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
Şahinbey'den öğrencilere sınav desteği
Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini arttırmak için deneme sınavları yapıyor.
Altunkaya'nın resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Yatırımları, üretim ve istihdamının yanı sıra gerçekleştirdiği ihracatıyla ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Altunkaya Şirketler Grubu geleceğin mimarı olacak çocuklarda çevre ve doğa bilincini aşılamak için sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında bünyesinde çalışan personellerin çocuklarına yönelik düzenlediği resim yarışmasında doğa, çevre ve temizliği konu alarak minik ressamların tuvallerine hayallerindeki doğayı ve temizliği resmettiler.
Hemşirelikte Değerler sempozyumu düzenlendi
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü tarafından “12-18 Mayıs Dünya Hemşirelik Haftası" etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-III" konulu sempozyum düzenlendi.
Gaziantep'te Eğitim Festivali düzenleniyor
Gaziantep Ticaret Odası (GTO), 26 Mayıs’ta Gaziantep Odeon Performans Sanatları Merkezinde (GO PSM) eğitim festivali düzenliyor!
Ressam Sengir, sergisini açtı
Ressam Zehra Sengir, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya tekniğinde yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşların Şarkısında Renkler" temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.
Sanko Okulları’nın yüzmede milli takım gururu
SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi, “Uluslararası 11. Swimming Talent Cup Yüzme Yarışması”nda Milli Takım adına Türkiye’yi temsil ederek hem uluslararası turnuvada hem de Milli Takım 15-16 Yaş Kategorisinde 50 metre Serbest Stilde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
4 yılda 400 kitap okudu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hasan Celal Güzel Çocuk Kütüphanesi’nin kapısını 8 yaşında aralayan Berat Koca, 4 yılda geleceğine rehberlik edecek 400 kitapla önündeki fırsat eşitsizliklerini kaldırdı.
Okul kantinlerine sıkı denetim
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, öğrencilerin sağlığını korumak amacıyla ilk ve ortaokul kantinlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, hijyen kurallarına uyulması için uyarılarda bulundu.
Sanko Okulları iki birincilik kazandı
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.
Sanko Okulları öğrencilerinin fırst lego başarısı
Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, First Lego League Explore Turnuvası 10. Sezon Türkiye Festivalinde, Kaşifler Bir Arada ödülü ve Duyarlı Kaşifler ödülünü kazandı.
Fatma Şahin, koltuğunu çocuklara devretti
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, çocuklara devretti.
Sanko öğrencisi Furkan, yüzmede birinci oldu
SANKO Okulları öğrencisi Furkan Nadir Yıldız, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Paletli Yüzme İl Birinciliği Yarışması"nda il birincisi oldu.
Belediye Başkanı makam koltuğunu öğrencilere devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında okul idarecileri ile birlikte Belediye Başkanı Ali Doğan'ı ziyaret eden 4. Sınıf öğrencisi Ece Dikici, makam koltuğuna oturdu.
Çocuklar, 23 Nisan şenliğinde eğlendi
Haliliye Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte miniklere unutulmaz bir gün yaşattı. Sıfır Atık Birimi tarafından boyama ve uçurtma şenliği ile çocuklar eğlenirken, daha temiz bir dünya için geri dönüşüm bilinci aşılandı.
Çocuklar trafik bilinciyle yetişiyor
Haliliye Belediyesi, minyatür bir şehrin canlandırıldığı Çocuk Trafik Eğitim Parkında düzenlenen eğitimler ile miniklere trafik ışıklarını, levhalarını ve kurallarını öğretmeye devam ediyor.
Sosyal medya bağımlılığı uyuşturucu kadar tehlikeli
GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, son yıllarda toplumun yarası haline dönüşen sosyal medya bağımlığının madde bağımlılığı kadar tehlikeli olduğuna vurgu yaptı.
İhracatçılardan yeşil dönüşüm atağı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri bünyesindeki dört birlikten birisi olan Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşüm kapsamındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
38 bin 311 genç Çanakkale yolcusu
Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı.
Gençlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor
Haliliye Belediyesi, gençlerin geleceğe güvenle adım atması için ücretsiz BESYO ve POMEM hazırlık kursları düzenliyor. Haliliye Belediyesi tarafından hayallerine hazırlanan gençler için eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, antrenörler eşliğinde sıkı bir şekilde parkurlara hazırlanıyor.
Sanko Okulları öğrencilerinin okçuluk başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Okçuluk İl Yarışları"nda 10 derece elde ederek önemli başarıya imza attı.
İhracatçılar daima büyümeyi hedefliyor
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci “Riskleri fırsata çevirme yeteneğimizin marifetiyle son yıllardaki bütün küresel ve bölgesel çalkantılara rağmen sürdürülebilir ihracatı önceleyerek daima büyümeyi hedefleyen ihracat politikamızdan taviz vermiyoruz" dedi.
Otizm farkındalık günü etkinliği düzenlendi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Çocuk Hastanesi’nde “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Sanko Okulları teniste bölge şampiyonu oldu
SANKO Okulları Genç Kız Tenis Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kort Tenisi Bölge Yarışmasında şampiyon oldu.
Fatma Şahin, gençlerin sorularını yanıtladı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 25 Aralık Panorama Müzesi’nde lise ve üniversite öğrencisi gençlerle buluştu, merak edilen soruları yanıtladı.