Arama
Arama Sonuçları
GSO delegeleri TOBB genel kurulunda
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri, TOBB 80. Genel Kurulu’na katıldı.
Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye için "Çadır Nöbeti"
Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi.
Üniversite öğrencilerinin konseri beğeni topladı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından hazırlanan Türk Halk Müziği Konseri dinleyenlerden tam not aldı.
NTO TOBB’nin genel kuruluna katıldı
Nizip Ticaret Odası (NTO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ’nin 80. Genel Kurulu’na katıldı.
Genç doktorlar önlüklerini giydi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi tarafından, Türkçe ve İngilizce Tıp Programları Dönem 3 öğrencileri için GAÜN Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde “Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi.
Tasarım yarışması heyecanı başladı
Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) işbirliğiyle gerçekleştirilmekte olan ve bu yıl onuncusu düzenlenecek olan X. Makine Halısı Tasarım Yarışması 2024’ün ilk jüri değerlendirmesi yapıldı.
Şahinbey'den öğrencilere sınav desteği
Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini arttırmak için deneme sınavları yapıyor.
Sanko Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete girdi
SANKO Üniversitesi Onkoloji Bölümü, profesyonel kadrosu, teknik ve fiziki alt yapısı güçlendirilerek, Onkoloji Merkezi’ne dönüştürüldü.
Hemşirelikte Değerler sempozyumu düzenlendi
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü tarafından “12-18 Mayıs Dünya Hemşirelik Haftası" etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-III" konulu sempozyum düzenlendi.
Ressam Sengir, sergisini açtı
Ressam Zehra Sengir, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya tekniğinde yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşların Şarkısında Renkler" temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.
Üniversitede 4 yeni program açılıyor
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayağazağa Yerleşkesi'nde düzenlenen Yapay Zeka, Dijitalleşme ve Büyük Veri Toplantısı’nda üniversitelerde yeni bölüm ve programların açılacağını duyurdu.
Sanko Okulları iki birincilik kazandı
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.
Girişimcilik kültürüne öncülük ediliyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu’nun (KGK) 2023-2027 dönemi ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Gaziantepli yazarın büyük başarısı
Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu’nun, ilk hikaye kitabı Veda’nın ardından, ilk romanı Verdâ da yayımlandı.
Sosyal medya bağımlılığı uyuşturucu kadar tehlikeli
GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, son yıllarda toplumun yarası haline dönüşen sosyal medya bağımlığının madde bağımlılığı kadar tehlikeli olduğuna vurgu yaptı.
Üniversite ile Tugay arasında eğitim protokolü
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.
Tekstil sektörünün Brüksel çıkarması
Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve beraberindeki heyet Belçika’nın Brüksel kentinde düzenlenen Dünya Döngüsel Ekonomi Forumu (WCEF) 2024 etkinliğine katıldı.
İhracatçılardan yeşil dönüşüm atağı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri bünyesindeki dört birlikten birisi olan Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşüm kapsamındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
'Kuşluk Vakti' sergisi açıldı
Ressam Orhan Zafer, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşluk Vakti" temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.
Yıldırım'dan bayram mesajı
Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
İhracatçılar daima büyümeyi hedefliyor
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci “Riskleri fırsata çevirme yeteneğimizin marifetiyle son yıllardaki bütün küresel ve bölgesel çalkantılara rağmen sürdürülebilir ihracatı önceleyerek daima büyümeyi hedefleyen ihracat politikamızdan taviz vermiyoruz" dedi.
1 saniyede kalp anjiyosu
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosu yanında çağdaş teknolojiyle donanımlı teknik altyapısını da geliştirmeye devam ediyor.
Sokak hayvanlarına sahip çıkılıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkarak onların tedavilerini üstleniyor, sağlıklı bir yaşam sürmelerine imkan sağlıyor.
Böbrek nakli, hastaların yaşamında yeni bir sayfa açıyor
Gaziantepli iş insanı B. B. (63), uzun süredir yaşadığı böbrek hastalığından, SANKO Üniversitesi Hastanesi Organ Nakil Merkezi (transplANTEPSANKO) ekibi tarafından gerçekleştirilen başarılı canlı vericili böbrek nakli sayesinde kurtuldu.
Fatma Şahin, protezli engellilerle buluştu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, yeni hizmete alınan Buğday Tanesi Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi’nde tedavilerden yararlanan engellilerle bir araya geldi.
Sanko Üniversitesi Hastanesi hekim kadrosunu genişletiyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Necip Deniz SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Haliliye için 14 yeni proje ve eser
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ortak canlı yayın ile yeni dönemde hayata geçireceği hizmet ve eserleri kamuoyuyla paylaştı. Başkan Canpolat, açıkladığı 14 proje ve eser ile Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edeceğini gösterdi.
OSB Koleji'nden önemli bilimsel başarı
Özel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Erasmus Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 10 proje arasına girme başarısını gösterdi.
Kalın bağırsak kanserine dikkat çekildi
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde “Kalın Bağırsak Kanseri Farkındalık Ayı” nedeniyle stant açılarak kalın bağırsak kanserine dikkat çekildi.
Başkan öğrencilere verdiği sözü tuttu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ümmü Gülsüm Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversiteli öğrencileri ziyaret ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.