Arama
Arama Sonuçları
Gelin adaylarına en güzel destek
Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Mimar Sinan Gençlik Merkezi’nde kuaförlük eğitimi alan kursiyerler maddi imkânı olmayan gelin adaylarının saçlarını yaparak yeni çiftlerin mutluluklarına ortak oluyorlar.
Halı, ekonomide lokomotif sektör
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
En güzel temizlik kirletmemektir
Şahinbey İlçesi’nde temizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu öğrencileri ile birlikte mahallelerde çöp topladı.
3886 engelli vatandaşa sandalye
Şahinbey Belediyesi yılın 365 günü engellilerin yanında olduğunu göstererek, engelli vatandaşlara bugüne kadar 3.886 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye hediye etti.
Şahinbey'den öğrencilere sınav desteği
Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini arttırmak için deneme sınavları yapıyor.
Tahmazoğlu'ndan 1 Mayıs mesajı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Tüm İşçi Kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Yürekten Kutluyorum" dedi.
Çiftçiye fide dağıtımı devam ediyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fide dağıtımını Yeşilköy Mahallesi’nde devam ettirdi.
Başkan çiftçilerle birlikte fide dikti
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fideleri çiftçilerle birlikte dikip toprakla buluşturdu.
Tahmazoğlu'ndan 23 Nisan mesajı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
9 gün sürecek 23 Nisan şenliği başladı
Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan "Çocuk Şenliği" başladı.
1500 karateci Gaziantep'te toplandı
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.
Çiftçilere 43 milyon fide
Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine verdiği desteğini artırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi, Kapcağız Köyü’nde 10 milyon fide dağıtımına başladı. Şahinbey Belediyesi’nin çiftçilere vermiş olduğu fide desteği 43.500.000 adeti buldu.
38 bin 311 genç Çanakkale yolcusu
Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı.
Tahmazoğlu, Polis Haftasını kutladı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.
Tahmazoğlu, bayramı kutladı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Şahinbey’in gururu oldular
Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı oyuncuları, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Milli Takım kampına davet edildiler.
Tahmazoğlu mazbatayı aldı, ilk çılgın projesinin müjdesini verdi
15 yıllık görev süresi boyunca devasa projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dördüncü dönem için mazbatasını alır almaz Çift Katlı Yol projesi için kolları sıvadı.
Tahmazoğlu, Kadir Gecesini kutladı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni kutladı.
Tahmazoğlu, mazbatasını aldı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Adliyesi Mehmet Uygun Konferans salonunda düzenlenen tören ile dördüncü dönem için mazbatasını aldı.
Tahmazoğlu esnafla bir araya geldi
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından esnaf ziyaretlerini sürdürerek Konak Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Şahinbey'de 15 milyon kitap dağıtıldı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kütüphane Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında kitap okumanın ve okutmanın önemini hatırlatarak, “Kütüphanelerimizdeki kitaplarımız hâla en iyi ve en güvenilir dostlarımız en değerli bilgi hazinelerimizdir" dedi.
Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu her zaman olduğu gibi esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.
Şahinbey Ampute deplasmandan galibiyetle döndü
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada Trabzon Ortahisar Belediye Ampute Spor Kulübü'nü 5-1 mağlup etti.
Başkan öğrencilere verdiği sözü tuttu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ümmü Gülsüm Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversiteli öğrencileri ziyaret ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Zabıtanın resim yarışması ödülleri dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından 15-21 Mart Tüketici Haftası dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasının kazananları belli oldu.
Şahinbey ampute galibiyetle döndü
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada Gebze Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 1-0 mağlup etti.
100. Yıl Tünelleri trafiğe açılıyor
Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri’nde çalışmalar tamamlandı.
Şahinbey'de bir cami daha açıldı
Türkiye’nin en büyük ikinci camisini Gaziantep’e kazandıran Şahinbey Belediyesi, Osmanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Osmangazi Camii'ni de vatandaşın hizmetine açtı.
Tesiste bağlama çalmayı öğreniyorlar
Şahinbey Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her yaştan vatandaşa yönelik sanat, spor ve meslek edindirme kursları düzenlemeye devam ediyor.
Şahinbey Ampute, gol olup yağdı
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada ODTÜ Teknokent Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 16-0 mağlup ederek farka koştu.