Arama
Arama Sonuçları
Polisgücü, Avrupa sahnesine çıkıyor
Alanya’da 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EuroHockey Club Trophy II-Women ve Konya’da oynanacak olan EuroHockey Club Challenge I-Men 2024 Avrupa Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın ve Erkek takımları hazırlıklarını tamamladı. Başkan Kaplan her iki takımın da Avrupa’nın en iyileri arasında olduğunu ifade ederek başarılar diledi.
Sultanlar ve Kaplanlar şampiyon oldu
THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı. Başkan Kaplan şampiyon sporcuları kutlayarak yeni rotanın Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etti.
Depreme rağmen azmini kaybetmedi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halter takımında yer alan Büşra Kayadibi, 6 Şubat depremlerinde 3 gün boyunca enkaz altında kaldı ama azminden hiçbir şey kaybetmedi, kısa süre içinde hem Türkiye Halter Şampiyonasında 3’üncü oldu hem de madalya kazandı.
1500 karateci Gaziantep'te toplandı
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.
Gaziantepli sporcular 40 madalya kazandı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Spor Kulübünün engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2-3 Nisan tarihlerinde Sivas’ta düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında performansıyla göz doldurdu, 40 madalya elde etti.
Şahinbey’in gururu oldular
Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı oyuncuları, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Milli Takım kampına davet edildiler.
Sanko Okulları öğrencilerinin okçuluk başarısı
SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Okçuluk İl Yarışları"nda 10 derece elde ederek önemli başarıya imza attı.
Kupa ve madalyalara doymuyorlar
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları farklı branşlarda elde ettiği başarılarla kentin madalya ve kupa sayısını artırmaya devam ediyor.
Kadınların her hamlesi, başarı hikayesi
Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2024 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyondan büyük bir başarıyla ayrılan WCM Elif Zeren Yıldız, şampiyonluk kupasını depremde hayatını kaybeden vatandaşlara armağan etti.
Üniversiteli Eren, Türkiye birincisi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencisi Enes Bilben, Ünilig Muaythai Şampiyonasında Türkiye birincisi oldu.
Sanko okulları öğrencileri teniste birincisi oldu
SANKO Okulları Genç Kız ve Erkek Tenis Takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Genç Kız ve Erkek İl Tenis Müsabakası"nda birinci oldu.
GAÜN’lü Salih, Türkiye rekoru kırdı
Türkiye Büyükler Salon Şampiyonasında piste çıkan milli atlet Salih Teksöz, 800m’de Türkiye rekorunu kırdı.
Başkan şampiyonları kutladı
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün U14, U16 ve U18 yaş gruplarında kazandığı şampiyonluklarla gururlanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, genç kramponlar ve sporcu velileriyle bir araya geldi.
Küçük sultan ve kaplanlar şampiyon oldu
6 Şubat asrın felaketinde şehit olanların anısına Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep Hokey İl Temsilciliğinin koordine ettiği spor etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gaziantep Hokey Şampiyonasına katılan Gaziantep Polisgücü Kız ve erkek takımları U- 14 Kız ve Erkek kategorisinde namağlup unvanla şampiyon oldu.
Polisgücü'ne 4 Arjantinli oyuncu transferi
Gaziantep Polisgücü Spor tarafından Arjantin Hokey Milli Takımından transfer edilen iki kadın iki erkek sporcu Türkiye’ye gelerek Avrupa Şampiyonası öncesi Alanya’da kamp yapan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü takımlarında çalışmaya başladı.
Fatih Tekke'den hokeycilere moral
Türkiye’yi temsilen Avrupa Şampiyonalarına katılacak olan Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek hokey takımları Alanya’da kamplarını sürdürüyor.
Şehitkamil, potada namağlup şampiyon
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep U14 Kategorisi Erkekler Ligi’ni namağlup şampiyon olarak tamamladı.
Kurtuluş için 723 sporcu kulaç attı
Kulvarlarda büyük heyecana sahne olan organizasyon, tribünlerden büyük ilgi gördü.
Üniversiteli kızlar Türkiye şampiyonu oldu
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Floor Curling kadın takımı, Türkiye şampiyonu oldu.
Sporcu nesil yetişiyor
Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği kurs merkezleri gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oluyor.
Sanko Okulları masa tenisinde 3. oldu
SANKO Okulları Genç Erkek Masa Tenisi Takımı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Genç Erkekler Masa Tenisi İl Şampiyonası"nı üçüncülükle tamamladı.
Geleneksel spor merkezi hizmette
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Dünya Etnospor Konfedarasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılan Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Gazi Oyunları'na görkemli açılış
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak 2’nci Gazi Oyunları resmi açılışında yaptığı konuşmada “Gaziantep yapılan yatırımlarla spor şehri olma yönünde önemli adımlar atıyor" dedi.
Gazişehir gözünü avrupaya dikti
Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol A Grubunda mücadele eden Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının hedefi hem Süper Lig, hem de Avrupa EURO CUP 3 şampiyonluğunu elde etmek.
Polisgücü’ne yeni sponsor
Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’la bir araya gelen Mehmet Kaplan Başkanlığında ki Gaziantep Polisgücü Spor Yönetim Kurulu üyeleri gündemi değerlendirirdi.
Basketbolda başarı yükseliyor
Genç yeteneklerin yetiştirilerek Gaziantep ve Türk sporuna kazandırıldığı Şehitkamil Belediyesi Spor Akademilerinde, basketbol branşında yarışmacı takımlar elde ettikleri başarı ile adlarından söz ettiriyor.
Üniversiteli Mustafa; kros birincisi oldu
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mustafa Bakır, büyükler 1500 metre Avrupa Kros Şampiyonasında birinci oldu.
Polisgücü yeni efsaneler yazacak
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan Süper Lig ve Avrupa Şampiyonalarında şampiyonluk kupalarını Gaziantep’e getireceklerini ifade etti.
Kaan artık Gaziantep için kulaç atacak
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün Millî Takım Yüzücüsü Kaan Kara, vefa dolu tercihi ile bir kez daha gururlandırdı.
Satranç şampiyonasında büyük başarı
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası’nda büyük bir başarı daha elde etti.