Üniversiteli Mustafa; kros birincisi oldu;

Üniversiteli Mustafa; kros birincisi oldu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mustafa Bakır, büyükler 1500 metre Avrupa Kros Şampiyonasında birinci oldu....

 

Antalya’da düzenlenen büyükler 1500 metre Avrupa Kros Şampiyonasında birinci olan GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mustafa Bakır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenecek olan Kros Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

 

Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, GAÜN öğrencisinin elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Gaziantep Üniversitesi diğer alanlarda olduğu gibi spor alanında da başarılarını sürdürüyor. Öğrencimizin başarısı bizleri gururlandırdı. Birincilik ve uluslararası temsil başarısından dolayı öğrencimizi ve hocalarını tebrik ediyorum" dedi.

 

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal ise “Mustafa Bakır birçok yarışmada fakültemize dereceler getirmiş başarılı bir atlet aynı zamanda başarılı bir öğrencimizdir. Gerek spor alanındaki başarıları gerek öğrencilindeki özeni ve gayreti ile örnek bir sporcu ve öğrencidir. Mustafa ile gurur duyuyor ve ülkemizi temsil edeceği yarışmada başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum