Arama
Arama Sonuçları
Sanko Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete girdi
SANKO Üniversitesi Onkoloji Bölümü, profesyonel kadrosu, teknik ve fiziki alt yapısı güçlendirilerek, Onkoloji Merkezi’ne dönüştürüldü.
Kalp sağlığınızı ihmal etmeyin
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çetin, kalp sağlığı için düzenli doktor kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.
Bayram kalbinize ağır gelmesin
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, bayramda yanlış beslenmenin kalp damar sağlığını etkileyebileceğine dikkat çekerek, kalp hastalarını bu konuda uyardı.
Bayram sonrası besin tüketimine dikkat
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. Ece Erözgür, Ramazan ayı sonrası yeterli ve dengeli beslenmenin önem taşıdığını söyledi.
Çocuk ve ergenlerde yeme bozukluğuna dikkat
SANKO Üniversitesi Hastanesi Uzm. Psikoloğu Kübra Demirkesen Koçer, yeme bozukluğunun kilo ile ilgisinin bulunmadığını belirterek, “Yeme bozukluğu çocuğun yeme tutum ve davranışındaki bozukluktur" dedi.
Sanko Üniversitesi öğrencileri bilgilendiriyor
Gaziantep Şehit Ali Polat Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite ortamını görmek ve eğitime ilişkin bilgi almak amacıyla SANKO Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Uzman Dr. İlker Özsaraç, hasta kabulüne başladı
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.
Gaziantep bebek kütüphanesi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, açılışı yapılan Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan Bebek Kütüphanesi hakkında “Türkiye’nin pek çok noktasına ilham kaynağı olacak" dedi.
Böbrekleri hafife almayın
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Yaşam Rehberim Kulübü tarafından Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde 14 Mart Dünya Böbrek Günü etkinlikleri kapsamında “Böbrek Sağlığı İçin Optimal İlaç Uygulamalarına ve Sağlık Bakımına Eşit Erişim" temalı program düzenlendi.
Ramazan ayında beslenmeye dikkat
SANKO Üniversitesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Mehmet Baştemir, yaklaşan Ramazan ayında doğru beslenme yöntemleri ve oruç tutan kişilerin dikkat etmesi gereken konulara ilişkin açıklama yaptı.
Üniversitede obezite günü etkinliği
Üniversitede obezite günü etkinliği Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Hastanesi’nde ‘Dünya Obezite Günü’ farkındalık etkinliği düzenlendi.
Liselilerden Sanko Üniversitesi’ne ziyaret
Gaziantep Uygar Koleji 12’nci sınıf öğrencileri, SANKO Üniversitesini ziyaret ederek üniversite hakkında bilgi aldı.
Kuruyemişin fazlası zararlı
Vitamin ve mineral deposu olarak bilinen ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak düşünülen kuruyemiş fazla tüketilmesi durumunda insan vücudu için zararlı bir besin halini alıyor.
Rektörden öğrencilere disiplin uyarısı
SANKO Üniversitesi akademisyenleri, “Üniversite Yolunda Sınav Stratejileri" konulu etkinlik kapsamında Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrencilerle bir araya geldi.
Doç. Dr. Yeliz Şahiner, Medical Point’te
Medical Point Gaziantep Hastanesi halkımıza sunduğu kaliteli hizmet ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımlarıyla tercih edilirliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor.
Mide kanserine dikkat
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Gastroentereloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı, dünya çapında en yaygın kanserlerden biri olan mide kanserinin sinsi ilerlediği konusunda uyardı
Romatizmada beslenmeye dikkat
Medical Point Gaziantep Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzm. Dyt. Özlem Güleçoğlu Romatoid Artrit Hastalığında beslenmenin önemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Kış geldi, acil servisler doldu taştı
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Yeliz Karakan, üst solunum yolu şikayetiyle hastanelere başvuranların sayısında ciddi artış gözlemlendiğine dikkat çekerek, hastalıklardan korunmak için alınması gereken önlemleri sıraladı.
Emziren annelere beslenme uyarıları
Medical Point Gaziantep Hastanesi Beslenme ve Diyet, Uzm. Dyt. Özlem Güleçoğlu, emziren annelerde beslenme hakkında bilgiler verdi.
Fenilketonüri hastalığında beslenmeye dikkat
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından “Fenilketonüride Beslenme İlkeleri" ve “Besin Hazırlama Atölye Çalışması" etkinliği düzenlendi.
Yılbaşı gecesi beslenmeye dikkat
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Efsun Karabudak, yeni yıla girerken yılbaşı akşamı beslenmesinde dikkat edilmesi gereken konulara ilişkin önerilerinde bulundu.
Sanko Üniversitesi'nde 25 Aralık programı
SANKO Üniversitesi’nde “Gaziantep’in Kurtuluşunun 102’nci Yıl Dönümü" dolayısıyla programı düzenlendi.
Ticaret Bakanı ihracatçılarla buluştu
Turkuvaz Medya Grubu tarafından Gaziantep’te düzenlenen Türkiye İhracat Seferberliği Zirvesi, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri hizmet binasında gerçekleşti.
Akupunktur ile zayıflayın
Geleneksel bir tedavi yöntemi olan Akupunktur için Dünya Sağlık Örgütü, kırktan fazla hastalık tanımlamıştır.
Liselilerden Sanko Üniversitesi'ne ziyaret
Abdulkadir Konukoğlu Fen Lisesi 12’nci sınıf öğrencileri, Müdür Yardımcısı Hatice Uğur ile öğretmenleri Zekeriya Durmaz, Zümra Korkmaz ve Ömer Koruyan eşliğinde SANKO Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Sanko Üniversitesi zirvede
SANKO Üniversitesi, Yüksek Öğretim Kurulu’nca (YÖK) Türkiye’deki vakıf üniversiteleri arasında gerçekleştirilen “İş Dünyasının, Mezunların Yeterliliklerine İlişkin Memnuniyet Oranı" kategorisinde birinci sırada yer aldı.
Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Bilgen ANKA’da
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna uzman isimler katmaya devam ediyor. Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ali Bilgen Gaziantep Özel ANKA Hastanesi kadrosuna katılarak, hasta kabulüne başladı.
Sudanlı ressam, Gaziantep'te şifa buldu
Sudan’da ünlü bir ressam olan Hussein Merghani Hussein, Türkiye’deki tanıdıkları vasıtasıyla Sudan’dan Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniği’ne gelerek muayene oldu.
Başkan üniversitelilerle bir arada
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi
Çocukları kış hastalıklarından koruyun
Gaziantep Özel Anka Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Ayas,  çocukların kış mevsiminde, bağışıklık sisteminin zayıflaması nedeniyle daha sık hasta olduğunu belirterek zamanında ve doğru tedavinin önemine dikkat çekti.