Arama
Arama Sonuçları
Genç doktorlar önlüklerini giydi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi tarafından, Türkçe ve İngilizce Tıp Programları Dönem 3 öğrencileri için GAÜN Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde “Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi.
Obezite Merkezi, Güneydoğu’ya şifa dağıtacak
Gaziantep Şehir Hastanesinde açılan merkez ile Güneydoğu bölgesinin obezite hastalığıyla mücadelesi hedefleniyor.
Sanko Okulları iki birincilik kazandı
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.
Sanko Okulları öğrencilerinin fırst lego başarısı
Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, First Lego League Explore Turnuvası 10. Sezon Türkiye Festivalinde, Kaşifler Bir Arada ödülü ve Duyarlı Kaşifler ödülünü kazandı.
Gaziantep Şehir Hastanesi fark yaratıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Gaziantep Şehir Hastanesi, Girişimsel Radyoloji alanında gerçekleştirdiği yenilikçi ve başarılı tedavilerle dikkat çekiyor.
6 milyon anne adayına süt
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıl önce bebeklerin anne karnında sağlıklı gelişimi için başlatılan “Anneye Süt Bebeğe Can" projesi ile 5 milyon 845 bin 380 litre süt anne adaylarına ulaştırıldı.
Kalp sağlığınızı ihmal etmeyin
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çetin, kalp sağlığı için düzenli doktor kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.
Küçük kız hayallerine kavuştu
Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Ayla Demirkan, bugün hayallerine kavuştu.
Böbrek nakli, hastaların yaşamında yeni bir sayfa açıyor
Gaziantepli iş insanı B. B. (63), uzun süredir yaşadığı böbrek hastalığından, SANKO Üniversitesi Hastanesi Organ Nakil Merkezi (transplANTEPSANKO) ekibi tarafından gerçekleştirilen başarılı canlı vericili böbrek nakli sayesinde kurtuldu.
4 yıldır sonra yemek yiyebildi
Gaziantep’te 4 yıldır karın ağrısı ve bulantı şikayetiyle yemek yiyemeyen, yediği yemeği çıkartan gittiği hastanelerden sonuç alamayan 15 yaşındaki Ceyda Süleymanoğlu, Medical Point Gaziantep hastanesinde geçirdiği başarılı ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.
Hekimlik gayret ve fedakarlık ister
SANKO Üniversitesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla "Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Gözüyle 14 Mart" konulu program düzenlendi.
Liselilerden Sanko Üniversitesi’ne ziyaret
Gaziantep Uygar Koleji 12’nci sınıf öğrencileri, SANKO Üniversitesini ziyaret ederek üniversite hakkında bilgi aldı.
Prof. Dr. Tahir Özer, Medical Point’te
Kalitesi 9 defa tescillenen Medical Point Gaziantep Hastanesi akademisyenlerden oluşan uzman kadrosunu genişletmeye devam ediyor.
Doç. Dr. Yeliz Şahiner, Medical Point’te
Medical Point Gaziantep Hastanesi halkımıza sunduğu kaliteli hizmet ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımlarıyla tercih edilirliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor.
Çocukluk çağı kanserlerine dikkat çekildi
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde “Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Günü" nedeniyle stant açılarak çocukluk çağı kanserlerine dikkat çekildi.
Güçlü bağışıklık için 'Altın Süt' tüketin
SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Gamze Ganime Yıldırım, soğuk havalarda bağışıklığı güçlendiren “altın süt" tarifinin soğuk algınlığı, öksürük ve uykusuzluğa karşı iyi geldiğini söyledi.
Mide kanserine dikkat
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Gastroentereloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı, dünya çapında en yaygın kanserlerden biri olan mide kanserinin sinsi ilerlediği konusunda uyardı
Ticaret Odası meclisi toplandı
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
'Paşalar-Kuvayi Milliye' sergisi devam ediyor
Ressam Kemal Kara’nın, Gaziantep’in Kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla 24 Aralık 2023’te SANKO Sanat Galerisi’ne açtığı Nesilden Nesile Aktarım Temalı “Paşalar-Kuvayi Milliye" resim sergisi devam ediyor.
Rektör Dağlı: Depremde var gücümüzle çalıştık
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından “Deprem Sonrası Güncel Yaklaşımlarla Ampute Rehabilitasyonu" konulu panel düzenlendi.
Sanko Üniversitesi'nde 25 Aralık programı
SANKO Üniversitesi’nde “Gaziantep’in Kurtuluşunun 102’nci Yıl Dönümü" dolayısıyla programı düzenlendi.
Akupunktur ile zayıflayın
Geleneksel bir tedavi yöntemi olan Akupunktur için Dünya Sağlık Örgütü, kırktan fazla hastalık tanımlamıştır.
Sanko Üniversitesi zirvede
SANKO Üniversitesi, Yüksek Öğretim Kurulu’nca (YÖK) Türkiye’deki vakıf üniversiteleri arasında gerçekleştirilen “İş Dünyasının, Mezunların Yeterliliklerine İlişkin Memnuniyet Oranı" kategorisinde birinci sırada yer aldı.
Vücut estetiği uyarısı
Medical Point Gaziantep Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Ufuk Küçük vücut estetiği hakkında bilgilendirdi.
Haliliye’de eğitim seferberliği
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile gençler, kendilerine sunulan imkânlarla hayallerine kavuşuyor.
Eş zamanlı baypass ve böbrek nakli
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde, üç damar bypass ve canlı vericili böbrek nakli ameliyatı eşzamanlı yapıldı.
Türkiye’nin en güzel engelsiz yaşam merkezi Gaziantep’te
Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı ile Türk Kızılay Gaziantep iş birliğinde “Dünya Engelliler Farkındalık Günü" dolayısıyla program düzenledi.
Romatizma hastalarına uyarılar
Prof. Dr. Bünyamin Kısacık, romatizma hastalarının hem hastalığın kendisi hem de kullandıkları ilaçlar nedeniyle yaşamlarına çok dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
41. ilik nakli yapıldı
Kahramanmaraş’ta yaşayan Soner Akgül isimli 55 yaşındaki kadın hasta, kemiklerde ağrı ve düşmeye bağlı omurga kırığı nedeniyle başvurduğu dış merkezli bir sağlık kurumunda Multipl Myelom tanısıyla tedavi edildi.
Sanko öğrencilerinin eskrim başarısı
SANKO Okulları sporcuları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Eskrim İl Birinciliği" müsabakalarında altı birincilik, dokuz ikincilik, bir üçüncülük ve bir dördüncülük derecesi elde etti.