Arama
Arama Sonuçları
Ressam Sengir, sergisini açtı
Ressam Zehra Sengir, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya tekniğinde yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşların Şarkısında Renkler" temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.
Fahiş fiyat tanımı netleştirilmeli
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) nisan ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
'Antep işi nakışı' UNESCO adayı
Gönülden geçen duyguların ilmek ilmek işlendiği “Antep İşi Nakışı" 2025 yılında yapılacak 20’inci Somut Olmayan Kültürel Miras Hükümetlerarası Komite Toplantısı’nda değerlendirilmek üzere Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nde (UNESCO) aday gösterildi.
Rumkalede köylüler turizmci oldu
Türkiye’nin saklı cennetlerinden, çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış Rumkale, baharın gelişiyle yine kıpır kıpır, yine turistik geziler arasında ziyaretçilerin ilk tercih ettiği gözde mekanlar arasında.
Gaziantep, bayrama hazır
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ulaşım, güvenli alışveriş, turizm ve mezarlık ziyaretleri çerçevesinde bayram tatilinin ve öncesinin huzurlu geçmesi için önlemlerini aldı, hazırlıklarını tamamladı.
Bayramda kepenkler açık olsun
Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım gastronomi sektörü işletmelerine bayram tatilinde işyerlerini açma çağrısında bulundu.
Çocuklara özel Ramazan etkinlikleri
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında il ve ilçelerde Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterileri, Oruç Kuşu Masalları etkinlikleri düzenliyor.
Zabıtanın resim yarışması ödülleri dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından 15-21 Mart Tüketici Haftası dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasının kazananları belli oldu.
Funda Arar, kadınları coşturdu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel sevilen şarkıcı Funda Arar sevenleriyle buluştu.
Borsada destek bilgilendirmeleri anlatıldı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ev sahipliğinde "IPARD Destekleri Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Gaziantep'e yeni müzeler kazandırılacak
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, turizm potansiyelini arttırmak ve kültürünü koruyarak geleceğe aktarmak için yeni müzeleri şehre kazandıracak.
Gaziantep Turizm Çalıştayı başladı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, gerçekleştirilen Turist Rehberlerinin Bakış Açısıyla Gaziantep Turizm Çalıştayı düzenlenen açılış töreniyle başladı.
Antep işi nakışı UNESCO yolunda
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öncülüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde “Antep İşi Nakışı"nın UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi’ne girmesi için hazırlanacak dosyanın yazım çalıştayı, düzenlenen törenle başladı.
Sanayicilerle öğrenciler buluştu
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Sanayi Odası iş birliğinde, “Geleceğimiz Meslek Lisesi’nde" mottosuyla hayata geçirilen “Sanayicilerle Meslek Liselilerin Buluşması" programı düzenlendi.
Fadıloğlu'ndan yeni yıl mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni yıl mesajı yayımladı.
Türkiye Kooperatifler Fuarı açıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı Gaziantep’te kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Moda Fuarı’nın sağlığı Anka’ya emanet
Moda Gaziantep Fuarı’nın sağlık sponsorluğunu Gaziantep Özel ANKA Hastanesi üstlendi.
Culha atölyesi kuruldu
Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa’nın ilk kumaşlarından olan culhanın yaşatılması için çalışmalarını sürdürüyor.
'Yol' sergisi sanatserverler ile buluştu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından görücüye çıkan genç sanatçı Aslıhan Kuşoğlu Öztürk’ün eserlerinden oluşan “Yol" sergisinin kapıları, 21 Aralık’a kadar ziyarete açık olacak.
Gaziantep, yeşil ekonomiye hazır
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen ve açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yaptığı 7’nci İstanbul Ekonomi Zirvesi’ne katıldı.
19 ressamın eserleri sergileniyor
“Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi" SANKO Sanat Galerisi’nde açıldı.
Üniversitede engelliler için etkinlik
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri Empati Parkuru'nda engellilerin yaşadığı zorlukları tecrübe etti.
Zeugma, Unesco yolunda
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Zeugma Arkeolojik Sit Alanı’nın UNESCO Dünya Miras Listesi’ne girmesi için çalışma başlatıldı.
Suat KIlıç: Belediyelere talibiz
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç ve Yeniden Refah Partisi teşkilatı Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek ülke ve kent gündemini değerlendirdi.
Gazi Oyunları'na görkemli açılış
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak 2’nci Gazi Oyunları resmi açılışında yaptığı konuşmada “Gaziantep yapılan yatırımlarla spor şehri olma yönünde önemli adımlar atıyor" dedi.
Gastronomi öğrencilerinin başarısı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gastronomi ve Mutfak Sanatları ABD yüksek lisans öğrencileri 3’üncülük elde etti.
Atatürk, GAİB'de anıldı
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.
Üniversiteliler, zeytinyağı fabrikasını inceledi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Nizip Çapanoğulları Zeytinyağı Fabrikası’nı ziyaret etti.
Halı ihracatında büyük başarı
GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan 2023 yıl sonunda belirledikleri ihracat hedefine ulaşacaklarına inandığını ifade etti.
Akademisyen sanatçılardan sergi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Akademisyen Sanatçılar Sergisi açıldı.